Telekom Şirketlerinin Tüketiciyle Buluşması

0
anonim
6-9 Mayıs tarihleri arasında Ankara Altınpark Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Telekom 2004 Fuarı, 1 Ocak 2004'te gerçekleşen serbestleşmeden sonra sektörün tüketiciyle ilk buluşması olacak. Fuara paralel olarak düzenlenecek seminer başlıkları çok revaçta olan konuları içeriyor.
Fuar sitesinden ücretsiz davetiye edinilebiliyor. Ankara Üniversitelerinin tümünden, şehir merkezinden ve çevre illerden düzenlenecek ücretsiz otobüs servisleri hakkında bir süre sonra yapılacak bilgilendirmeden haberdar olmak için e-posta listesine kaydolabiliyorsunuz.

İlgili Yazılar

Başlıyoruz... 3... 2... 1...

tongucyumruk

Aslında bu yıl biraz daha erken yapacaktık ama, CERN'deki LHC'nin açılışını gölgede bırakmak istemedik. Evet, çeşit çeşit konukları, sunumları, atölyeleri ve çeşit çeşit oyunları ile Özgür Yazılım ve Linux Günleri yarın başlıyor.

Kimler var, hala sıkılmadıysanız hatırlatalım: Ubuntu'dan Matt Zimmerman, Google'dan Leslie Hawthorn, Mozdev'den Brian King, Fazlamesai'nin gizemli ismi FZ, güvenlik dünyasının tanınan ismi Hüzeyfe Önal... Kısacası herkes orada olacak. Ya siz?

e-OYUN 2002

FZ

14-16 Haziran 2002 tarihleri arasında İstanbul'daki Askeri Müze'de düzenlenecek olan e-OYUN 2002 etkinliğine tüm oyunseverler davetli.

Oyun dalındaki üretilen son teknolojinin tanıtılacağı ve eğitim, benzetim (simülasyon), eğlencenin oyunla birleştiği bir platformun yaratılacağı bu etkinlikte küçük büyük tüm oyun severlerin ve oyun üreticilerinin bir araya gelmesi amaçlanmakta.

Oyun, eğitim, benzetim ve eğlence dalında tüm firmaların ürünlerini sergileyeceği bu etkinlikte ayrıca oyun yazılım ürünleri ve kullanımı konusunda seminerler de verilecek.

INET-TR 2003 İçin Geri Sayım Başladı: 11-13 Aralık

FZ

Türkiye'de Internet ve bilgi işlem teknolojileri ile ilgili grupları biraraya getirerek İnternet'i tüm boyutlarıyla tanıtmak, geliştirmek, tartışmak, İnternet teknolojileri ile toplumsal verimliliği arttırmak ve toplumun dikkatini olabildiğince bu yöne çekmek amaçlarıyla ulusal boyutta düzenlenen geleneksel INET-TR konferansı bu sene yine pek çok deneyimli konuşmacıya evsahipliği yapacak.

Benim en çok dikkatimi çeken başlıklardan birkaçı: Mono ile C#/.NET, E-Posta Sunucularda Filtreleme, Linux 2.6 Çekirdeği ve Güvenlik, Linux ile Gömülü Sistemler ve Linux ile Kablosuz (Wireless) Ağlar.

Detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Düzeltme: Dr. Akgül´ün yolladığı e-postayı biraz karışık bir kafa ile okumak sureti ile yanlış bilgilendirme yapmışız, Turquaz ve Samba seminerleri INET-TR kapsamında ve belirlenen tarihlerde değilmiş. Uyarısı için Doruk Fişek´e teşekkür eder, gereksiz heyecan ve yanlış bilgilendirme için en içten özülerimizi sunarız.

Linux Semineri (Ankara) : SQL´e Giriş

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde bir linux semineri düzenliyor. Veritabanı sunucularında kullanılan standart sorgulama dili olan SQL'in anlatılacağı seminer saat 18.30'da başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Ankara´daki Fedora Linux semineri ertelendi

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin 5 Kasım Çarşamba günü Ankara'da düzenleyeceği seminer, ev sahipliği yapan Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi'nin 60. yılı kutlamaları ve konuşmacının programındaki değişiklik nedeniyle iki hafta sonraya, 19 Kasım Çarşamba gününe ertelendi. Doğabilecek rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. -Ayrıntılı Bilgi-