Yeditepe Üniversitesi, MONO Semineri, 21 Nisan

0
hcg
LKD Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle Yeditepe Üniversitesi'nde MONO semineri düzenleniyor. Konuşmacı Gürcan Serbest. 21 Nisan 2009 Sali gunu 14.00-16.00 saatleri arasinda, Yeditepe Üniv. Muhendislik Fakultesi B-316 salonunda.

İlgili Yazılar

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006

butch

24-25 Şubat 2006 tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik programı oluşmaya başladı. Bu adreste bulabileceğiniz programa ek olarak daha önceki etkinliklere gelenlerin hatırlayacağı BS2(Büyük Salon), LKD seminerlerine ayırılmış durumda. LKD programının detayları da yakında yayınlanacak.

Ciddi bir katılım beklenen etkinlik, bu yıl sizlerin de ilgisini çekebilecek bazı yenilikler içeriyor.

Linux Terminal Sunucu Projesi Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 28 Eylül 2004 Salı günül IBM İstanbul Linux Merkezinde bir seminer düzenliyor. Terminal sunucular günümüzde kullanımı hızla artan ve düşük maliyet yüksek performansı beraberinde getiren bir teknolojidir. Bu seminerde terminal sunucuların ne oldukları anlatılacak ve kurulumlarına değinilecektir. Genel olarak LTSP projesi üzerinde durulacaktır.

Scala Toplantıları

tongucyumruk

Son günlerde başta Twitter, foursquare gibi ortamların geliştirildiği dil olmasiyla adini duyuran Scala programlama diline memleketimizde de ilgi artıyor. İşte bu ilginin bir sonucu olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafindan duzenlenen Scala buluşmalarının ilk videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Toplantiların herkesin katılımına açık olduğunu hatırlatır, bir sonraki toplantıya sizi de bekleriz.

Güncelleme: İkinci toplantı videosuna da buradan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

15 Mart, Fatih Üniversitesi, Linux Semineri

hcg

Fatih Üniversitesi Kariyer Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu ortak çalışması. Kariyer Günleri kapsamında, 15 Mart Pazartesi günü, 11.30-13.00 arasında, Fatih Üniv. D Blok Konferans Salonunda, Enver Altın tarafından "Linux'u ne kadar tanıyoruz?" başlıklı bir seminer verilecek.

İlgilenen herkes davetlidir.

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri - Bölüm Seminerleri

coskung

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölüm seminerleri devam ediyor.

Her salı saat 18'de yapılan seminerlerin bu haftaki konuğu fazlamesai camiasının LARWEDA olarak tanıdığı Ömür Özoral.

Seminerin konusu Mobil Teknolojiler

Yer: Dolapdere Kampüsü Z-39 no'lu sınıf.