Yeditepe Üniversitesi, MONO Semineri, 21 Nisan

0
hcg
LKD Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle Yeditepe Üniversitesi'nde MONO semineri düzenleniyor. Konuşmacı Gürcan Serbest. 21 Nisan 2009 Sali gunu 14.00-16.00 saatleri arasinda, Yeditepe Üniv. Muhendislik Fakultesi B-316 salonunda.

İlgili Yazılar

Seminer : FreeBSD Tanıtım ve Kurulumu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliğinde bir seminer düzenliyor. Özgür bir işletim sistemi olan FreeBSD'nin anlatılacağı ve kurulumunun yapılacağı seminer saat 15.00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Web 3.0: Semantik Web

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümün tarafından Mahkeme Salonunda bu akşam 17:00'da "Web 3.0: Semantik Web" başlıklı bir seminer düzenlenecek. İlgilenen herkes katılabilir.

Kadir Has Üniversitesi, Linux'a Derinlemesine Dalış Semineri

coskung

Kadir Has Üniversitesi, Bilişim Güvenliği Kulübü (BİGUK) ve LKD Seminer Çalışma grubu ortak çalışması: 2 Mart Pazartesi günü, saat 12.45'te "Linux'a Derinlemesine Dalış (korkmayın önce dalmayı öğretiyoruz)" semineri. Konuşmacı, Pardus geliştiricisi Koray Löker. Seminer, Kadir Has Üniversitesi'nin Cibali'deki Kadir Has Kampüsü, Fener Salonu'nda ve katılım serbest. Dinleyicilere katılım belgesinin verileceği seminer, tahminlerimize göre SMS ile duyurulan ilk LKD semineri olacak aynı zamanda..

Seminer afişi ve LKD Seminer Çalışma Grubu günlüğü burada.

LKD sunar: Cayfer'den 'Neden Linux'suz olmuyor?'

loker

Site müdavimlerinin yakından tanıdığı Can Uğur Ayfer hocamız, 13 Nisan 2005, Çarşamba günü Ankara Üniv. Fen Fakültesi Kırmızı Salon'da neden linux'suz yapamadığımızı, yapamayacağımızı anlattığı bir seminer sunacak. Herkesi bekliyoruz... Saat: 18:30...

http://seminer.linux.org.tr

Linux Semineri : Linux ile E-Ticaret Uygulamaları

larweda

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü saat 18.30`da Ankara Üniversitesi`nde yeni bir linux semineri düzenliyor. Seminerde e-ticaretin gelişimi ve işleyişi hakkında kısaca bilgi verilecek, e-ticaret yapabilmek için gerekli yazılım/donanım ve platformlar açıklanacak, Linux ile e-ticaret uygulamaları geliştirebilmek için gerekli işletim sistemi platformu, sepet yazılımı ve katalog uygulamalari, SSL çalıştırılması, sanal POS`la kredi kartı ile satış yapılabilmesi konulari detaylı olarak ele alınacaktır.