''Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2004'' Filmleri #2: Richard Stallman

0
butch

Görüşler

0
linux34
Merhaba.

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2004 sunum görüntüleri'nin
DVD sini Linux34.com dan 2.Milyon'na temin edebilirsiniz.

Erdogan Bilgici
Linux34.com
info@linux34.com
0
FZ
Erdoğan: He's still THE man! ;-)

Geek power!
0
FZ
Görelim bakalım ADSL memlekette ne kadar yaygınlaşmış ;-) Emiyor mu gençlik bant genişliğini alabildiğine, izleyelim hep birlikte videoları...
1
coze

Ölmüş konular itina ile diriltilir ...

Arkadaşlar, konuyu dirilttiğim için üzgünüm, acaba Richard Stallman'ın geldiği 2004 Özgür Yazılım günlerinin videoları bir yerde mevcut mudur ? open.bilgi.edu.tr gidik görünüyor ...

1
butch

RMS sunumu https://vimeo.com/111774061 adresinde. Diğerlerini de bulmaya calisirim.

1
coze

Teşekkürler !

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

hping ile TCP/IP oyunları

FZ

Huzeyfe Önal tarafından 13 Temmuz 2007 Cuma günü İstanbul yerel zamanına göre 21:00-22:30 saatleri arasında irc.freenode.net sunucusundaki #netsec-tr kanalında "Hping ile TCP/IP Oyunları" başlıklı bir sunum düzenlenecektir. İlgilenen herkes davetlidir.

Sunum içeriği

Turquaz Özgür Muhasebe Yazılımı Seminer

huseyin

15 Nisan Perşembe saat 19:00'da Linux Kullanıcıları Derneği ve IBM-Türk işbirliğiyle IBM İstanbul Linux Merkezi'nde Turquaz Semineri Düzenleniyor.

İki saat sürecek seminerin ilk saatinde Turquaz'ın yapısı, geliştirme aşaması ve vizyonu anlatılacaktır. İkinci saatinde ise özellikle programcı ve muhasebeciler için, programın dizaynı, eklenecek özellikler ve nasıl geliştirilebileceğinden bahsedilecek.

Özellikle muhasebecileri programın gelişimine katkıda bulunmaları için bekliyoruz.
Yer için tıklayınız.

Scala Toplantıları

tongucyumruk

Son günlerde başta Twitter, foursquare gibi ortamların geliştirildiği dil olmasiyla adini duyuran Scala programlama diline memleketimizde de ilgi artıyor. İşte bu ilginin bir sonucu olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafindan duzenlenen Scala buluşmalarının ilk videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Toplantiların herkesin katılımına açık olduğunu hatırlatır, bir sonraki toplantıya sizi de bekleriz.

Güncelleme: İkinci toplantı videosuna da buradan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

Linux Semineri (Ankara) : Linux`ta Masaüstü Uygulamaları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği Çarşamba günü Ankara'da bir linux semineri düzenliyor. Saat 18.30'da başlayacak olan seminerde, linux'ta kullanılan çeşitli masaüstü uygulamaları ve masaüstünde linux kullanmanın çeşitli püf noktaları anlatılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Uydu İletişiminde Yeni Eğilimler

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "Uydu İletişiminde Yeni Eğilimler" isimli seminer 11 Kasım 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak.