Linux Semineri : Virüsler

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneği Ankara seminerleri, bu kez de uzun seminerlerin unutulmaz konuşmacısı Serdar Köylü'yü ağırlıyor. Yarın Ankara Üniversitesi'nde saat 18.30'da başlayacak olan seminerlerde, anti-virüs yazılımlarının deva olamadığı bilgisayar virüslerinden nasıl korunacağız sorusuna yanıt aranacak. Detaylı bilgi ve tüm program burda.

Görüşler

0
tongucyumruk
Valla öyle bir kar yagiyorki su an Ankarada sanirim Serdar hocam monolog seklinde vermek zorunda kalacak semineri... kaç haftadirda bekliyordum simdi gidemiycem... umarim hava muhalefetinden dolayi ertelerler...
0
anonim
Yaa dabii... Penguen dedigin esas soguk ortamda yasar. Netekim 25-30 kisi vardi dinleyenler arasinda.

O kadar da bir kar yoktu zaten. Hele haftalardir beklenen bir seminer icin...

Cik cik cik...
0
tongucyumruk
penguen soguk ortamda yasar tabii ama soguk ortamda yolculuk yapamaz (yaklasik 20km) heleki ulasimi zorsa... Buralarda (konutkent) bayaa bi kar vardi (arabalar yollarda kayiyordu) haliyle cesaret edemedim. Giden 25 - 30 kisiyi takdir ediyorum o ayri...
0
anonim
Valla bende Batikent'ten gittim semineri vereyim diye.. Saniyorum burasida bir 20 km var. Neyse, gelenler kadar gelemeyenlerden de allah razi olsun. Bir dahaki sefer insallah diyelim.

Ama kar veya yagmurdan korkmak hakikaten yakismiyor bizlere. Ilim cinde olsa dahi gidip almak lazim. Ya sizce ?
0
sundance
hocam, ama hiç yakışıyor mu, böyle sessiz sedasız Fazlamesai`ye uğrayıp, anonim yorum yapıp gitmek ;)

Buyur bir üyemiz ol, çayımızı iç, tunneling üzerine bir iki laf edelim, belki FreeSwan hakkında filan soracaklarımız filan vardır :))

Kıvılcım Hindistan
a.k.a. Sundance
0
anonim
Sevgili Kivilcim;

Muhtelif tesebbuslerimde hep husrana ugramis oldugumdan, bir turlu nama yazili yorum yapma sansi bulamadim :(

Ben multi-browser calisiyorum, elimde 4 tane explorer, 2 tane Opera, Lynx, konqueror, netscape'in muhtelif versiyonlari var ve ne zaman hangisi kullanacagim belli olmuyor. Herhalde ondan olmali.

Birazda serde tembellik var. Her defasinda login olmak zor geliyor.

Yan tarafta login olmayi becermis bir pencere var. Maillere bir goz atayim..

0
sundance
Valla öyle bir browser farm ile başetmek kolay değil tabi. Linux altında Opera, Mozilla ve (altını çizerek ;) Links, Windows altında ise Opera ve Explorer kullanan birisi olarak şimdiye kadar maksimum on defa login olmuşumdur fazlamesaiye.
Cookielerimizden almaz mıydınız ;)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

26LINUX222

penguencg

26LINUX222 etkinliği, 3-4 Kasım 2007 tarihleri arasında, Eskişehir Büyükşehir Sanat Merkezi TurgutÖzakman Sahnesi'nde gerçekleştirilecek.

Tüm Linux'a ve özgür yazılım camiasında gönül verenleri, yeni başlayan kullanıcıları, başlamak isteyen yeni meraklıları bekliyoruz.

Zope ve Plone ile İçerik Yönetimi ve Uygulama Geliştirme

avukatahmetusta

İnternet Teknolojileri Derneği'nin (İNETD) bir süredir yürüttüğü seminer dizisi Zope uygulama sunucusu ve Plone içerik yönetim sistemi hakkındaki oturumla devam ediyor. İstanbul Levent'teki Yapı Kredi Plaza içinde IBM Linux Merkezi'nde gerçekleşecek olan ve Turgut Uyar'ın vereceği bu seminer de dizinin diğer seminerleri gibi ücretsiz.

Katılım için önceden kayıt yaptırmak yeterli.

Ankara'da CETURK Java Teknoloji Günü

ksevindik

13 Haziran'da ODTÜ Kültür Kongre Merkezi A Salonunda, İnnova Bilişim Çözümleri'nin ve i-Con'un desteği ile "CETURK Java Teknoloji Günü-2 – Ankara" etkinliği gerçekleştiriyoruz. Etkinlikte Java Teknolojilerinde Uzman konuşmacılar bilgilerini katılımcılarla paylaşacaklar. Etkinliğe katılım her zamanki gibi ücretsiz olacak. Ayrıca her zaman olduğu gibi etkinliğe katılan kişilere çekiliş ile kitap hediye edilecek. Etkinlik konuları ve konuşmacılar şöyle:
  • Hasan Türksoy - GWT İle Web Uygulamaları Geliştirmek
  • Mustafa Demir & Mustafa Daşgın - Spring Web Servis Frameworkü
  • Kenan Sevindik - Spring AOP ve Hibernate ile Servis Düzeyinde Audit Loglaması
  • Ümit Vardar - EJB 3.1
  • Mehmet Gursul - OSGI (The Dynamic Module System For Java)
Katılım için gerekli bilgiye etkinlik sayfasından ulaşabilirsiniz.

Sakarya GNU/Linux Seminerleri Internet´ten Yayınlanıyor!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği'nin Sakarya Üniversitesi'nde 3-4-5 Mart tarihlerinde düzenlediği GNU/Linux seminerleri Sakarya Kampus FM'in katkılarıyla tüm etkinlik boyunca internetten canlı olarak dinlenebiliyor. Radyolarınızı mms://www.kampusfm.sakarya.edu.tr/linuxseminer adresine ayarlayın.

Bilgi İşlemin Tarihçesi

FZ

Masanızda kullandığınız ve saniyede milyarlarca matematiksel işlem yapan, bu sayede 3 boyutlu görüntülerle sizi eğlendiren, MP3 ve DVD, vs. çözen, dünya ile iletişim kurmanıza olanak sağlayan sistemlerin tarihçesini hiç düşündünüz mü? Lebniz (1646-1716), Boole (1815-1864), Frege (1848-1925), Cantor (1848-1918), Hilbert (1862-1943), Gödel (1906-1978) ve Turing (1912-1954) gibi isimler size bir şey çağrıştırıyor mu, masanızdaki ya da cebinizdeki makinalarla ne ilgisi var bu isimlerin?

Yukarıdaki soruların ve benzerlerinin cevabı İstanbul Bilgi Üniversitesi´nde Bilgisayar Bilimleri bölümünde 16 Aralık Salı akşamı verilecek seminerin ana temasını oluşturuyor. Bilgi işlem tarihinde ilginç bir gezintiye çıkacak olan yolcuların kaptanı ise UCSB Bilgisayar Bilimleri bölümü öğretim görevlisi (şu anda Sabancı Üniversitesi´nde misafir öğretim görevlisi) Ömer Egecioğlu. Emniyet kemerlerinizi bağlamayı unutmayın! ;-)