Linux Semineri : Virüsler

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneği Ankara seminerleri, bu kez de uzun seminerlerin unutulmaz konuşmacısı Serdar Köylü'yü ağırlıyor. Yarın Ankara Üniversitesi'nde saat 18.30'da başlayacak olan seminerlerde, anti-virüs yazılımlarının deva olamadığı bilgisayar virüslerinden nasıl korunacağız sorusuna yanıt aranacak. Detaylı bilgi ve tüm program burda.

Görüşler

0
tongucyumruk
Valla öyle bir kar yagiyorki su an Ankarada sanirim Serdar hocam monolog seklinde vermek zorunda kalacak semineri... kaç haftadirda bekliyordum simdi gidemiycem... umarim hava muhalefetinden dolayi ertelerler...
0
anonim
Yaa dabii... Penguen dedigin esas soguk ortamda yasar. Netekim 25-30 kisi vardi dinleyenler arasinda.

O kadar da bir kar yoktu zaten. Hele haftalardir beklenen bir seminer icin...

Cik cik cik...
0
tongucyumruk
penguen soguk ortamda yasar tabii ama soguk ortamda yolculuk yapamaz (yaklasik 20km) heleki ulasimi zorsa... Buralarda (konutkent) bayaa bi kar vardi (arabalar yollarda kayiyordu) haliyle cesaret edemedim. Giden 25 - 30 kisiyi takdir ediyorum o ayri...
0
anonim
Valla bende Batikent'ten gittim semineri vereyim diye.. Saniyorum burasida bir 20 km var. Neyse, gelenler kadar gelemeyenlerden de allah razi olsun. Bir dahaki sefer insallah diyelim.

Ama kar veya yagmurdan korkmak hakikaten yakismiyor bizlere. Ilim cinde olsa dahi gidip almak lazim. Ya sizce ?
0
sundance
hocam, ama hiç yakışıyor mu, böyle sessiz sedasız Fazlamesai`ye uğrayıp, anonim yorum yapıp gitmek ;)

Buyur bir üyemiz ol, çayımızı iç, tunneling üzerine bir iki laf edelim, belki FreeSwan hakkında filan soracaklarımız filan vardır :))

Kıvılcım Hindistan
a.k.a. Sundance
0
anonim
Sevgili Kivilcim;

Muhtelif tesebbuslerimde hep husrana ugramis oldugumdan, bir turlu nama yazili yorum yapma sansi bulamadim :(

Ben multi-browser calisiyorum, elimde 4 tane explorer, 2 tane Opera, Lynx, konqueror, netscape'in muhtelif versiyonlari var ve ne zaman hangisi kullanacagim belli olmuyor. Herhalde ondan olmali.

Birazda serde tembellik var. Her defasinda login olmak zor geliyor.

Yan tarafta login olmayi becermis bir pencere var. Maillere bir goz atayim..

0
sundance
Valla öyle bir browser farm ile başetmek kolay değil tabi. Linux altında Opera, Mozilla ve (altını çizerek ;) Links, Windows altında ise Opera ve Explorer kullanan birisi olarak şimdiye kadar maksimum on defa login olmuşumdur fazlamesaiye.
Cookielerimizden almaz mıydınız ;)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2007

butch

Bu yıl beşincisi düzenlenecek Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri, 3-4 Mart 2007 tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi - Dolapdere kampüsünde gerçekleştirilecek.

PHP5 İle Gelen Yenilikler Semineri

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "PHP 5 İle Birlikte Gelen Yenilikler" isimli seminer 25 Kasım 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak. Konuşmacı : Hidayet Doğan

Linux Eğitimlerine Erteleme

tongucyumruk

Bilgi Üniversitesi, IBM İleri Araştırmalar Merkezi'nde düzenlenen GNU/Linux eğitimlerinin bu hafta yapılacak olan 3. dersi yaşanan ulaşım güçlüklerinden dolayı ertelendi. Eğitimler gelecek hafta kaldığı yerden devam edecek.

Linux Semineri : Apache-PHP-Linux ile daha yüksek performans

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, 12 Eylül Çarşamba günü saat 18.30`da Ankara Üniversitesi`nde seminer düzenliyor. Apache, PHP ve Linux üçlüsü web uygulama geliştiricileri tarafından ceşitli nedenler ile yoğun biçimde tercih edilen bir kombinasyondur. Bu seminerde, ilgili yazılımların performans ayarları ayrıntılı bir biçimde tartışılacak ve yüksek performans için PHP uygulama geliştiricilerinin dikkat etmesi gereken hususlar ortaya konulacak. Seminer sonunda performansı %500 kadar arttırmanın mümkün olduğunu sizler de göreceksiniz.

Linux Semineri : Syslog ile Sistem Kayıtlarının ...

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde bir linux semineri düzenliyor. Syslog ile sistem kayıtlarının tutulması ve incelenmesinin anlatılacağı seminer saat 18.30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-