Koç Üniversitesi, Bi'Kereden Bi'Şey Olmaz Etkinliği

0
hcg
Koç Üniversitesi Bilişim Kulübü ve LKD Seminer Çalisma Grubu işbirligiyle, 12 Mart Cumartesi günü Koç Üniversitesi'nde bir etkinlik olacak.

11.00-17.00 arasında gercekleştirilecek etkinlikte dört seminer var:

  • Hakan Uygun: Özgür yazılım öğrencilere ne sağlar
  • Murat Gezer: Linux ve Özgür yazılımlara tanışma ve windowsta vazgeçemeyeceğim programlar
  • Türker Gülüm: Linux ve Özgür Yazılım ile tanışma - Masaüstü
  • Mahir B. Asut: Linux'tan nasıl para kazanılır
TBDGenc'in de desteklediği organizasyon katılmak isteyen herkese açıktır.

Görüşler

0
ahmetalpbalkan
keşke bu tip etkinliklerde detaylı yer saat bilgisi versek veya doğru habere link versek ve başlıkta türkçe karakterler de kullansak. :)
0
butch
Başlık konusunda haklısınız. Düzeltildi.

Etkinlik hakkında internette daha fazla bilgi bulamadık malesef. Ama aşağıdaki adreste bulunan afisten okuyabildiğim kadarıyla "Sevgi Gönül Kültür Merkezi"nde yapıldığını tahmin ediyorum.

http://seminer.linux.org.tr/koc-universitesi-bikereden-bisey-olmaz-etkinligi/
0
hcg
Başlık konusunda hata bana aittir, kusuruma bakmayın. Düzelten editor butch'a teşekkür ederim.

Seminerlerin başlangıç ve bitiş saatleri konusunda bilgiye ben de sahip değilim. Koç Üniversitesi Bilişim Kulübü'nden arkadaşlara ulaşıp, detaylı bilgi isteyeceğim.

Uyarılarınız için teşekkürler. Bundan sonra daha dikkatli olacağım bu sayede.
0
hcg
Kuç Üniversitesi Bilişim Kulübü'nden arkadaşlar şu linki iletti. Oradaki bilgiler daha uzun ve açıklayıcı demişler ama ben ekstra bir bilgi göremediğimi de not düşeyim.

Üniversite dışından geleceklerin de şu formu doldurmalarını istemişler.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Malatya´da üç gün boyunca linux seminerleri!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği ve İnönü Üniversitesi, Malatya'da 13-14-15 Ocak tarihlerinde üç gün boyunca linux seminerleri düzenliyor. Temel bilgilerden sunuculara, programlamadan güvenlik duvarlarına kadar birçok konunun kapsanacağı seminerler İnönü Üniversitesi'nde yapılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

ITD ´04 Günleri Başlıyor

anonim

30 Mart - 2 Nisan (Çarsamba - Perşembe - Cuma) Mart 2004 tarihleri arasında düzenlenen ITD '04 (Information Technology Exhibition) birçok şirket katılımı ve 25.000 kadar üniversite/lise öğrencisinin yoğun ilgi ve beğenisi ile Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde gerçekleşecektir.

http://www.elektrikkulubu.org/index.php?page=ITD

Katılımcılardan bazıları: IBM, Linux34, Gelecek Linux, Pusula Yayincilik, Intel vs.

Giriş ücretsizdir.

Linux Semineri : İleri Düzey Ağ Yönlendirme

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara'da linux semineri düzenliyor. Bant genişliği şekillendirme, QoS, Voice over IP, VPN, GRE Tünelleri ve ileri düzey ağ yönlendirme tekniklerinin linux ve özgür yazılımlarla uygulanmasının anlatılacağı seminer saat 18.30'da başlıyor. -Ayrıntılı bilgi-

Düzenli Linux seminerleri yaz dönemi takvimi açıklandı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği'nin Ankara ve İstanbul'da düzenlediği Linux seminerlerinin yaz dönemi seminer programı duyuruldu. Haziran ayı ile beraber seminerler artık Ankara için her ayın ilk Çarşamba'sı, İstanbul için her ayın ilk Cumartesi'si düzenleniyor. Multimedya uygulamalarından kütüphane otomasyonuna, php-mysql programlamadan saldırı tespitine birçok konuda seminer yaz aylarında linux severleri bekliyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Linux Semineri : SuSe Linux Kurulumu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü Istanbul'da Linux'a sorunsuz ve kolay başlangıç yapmak isteyenlere yönelik bir linux semineri düzenliyor. Günümüzün popüler dağıtımlarından olan SuSe Linux'un kurulumunun, basit ayarlarının, YAST2 kullanımının anlatılacağı seminer boyunca Linux hakkında temel bilgiler verilecek, karşılaşılabilecek potansiyel problemlerden ve çözümlerinden bahsedilecek. Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı seminer saat 15.00'te başlıyor. - Ayrıntılı Bilgi -