Uluslararası BSD Konferansı

0
bemre
Türkiye'de BSD sistemler üzerine önemli çalışmalar yapan ve dünya çapında kullanılan açık kaynak kodlu yazılımlar geliştiren EnderUNIX Yazılım Geliştirme Takımı ile Marmara Üniversitesi tarafından düzenlenen, EMO İstanbul Şubesi ile TÜBİTAK ULAKBİM'in desteklediği Uluslararası BSD Konferansı, 19 - 20 Ekim 2007 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Rektörlük Ord. Prof. Dr. Nihad SAYAR Konferans Salonu'nda (Sultanahmet Kampüsü) gerçekleşecektir.
Konferansa;

- FreeBSD Çekirdek Takımı ile security-officer üyeliği yapmış Kris Kenneway
- OpenBSD projesinden Marc Balmer
- "Code Reading" kitabının yazarı Diomidis D. Spinellis
- ZFS'in FreeBSD ye port edilmesinde görev alan FreeBSD Geliştiricisi Pawel Jakub Dawidek
- BSD Sertifikasyon Grubundan Machtelt Garrels
yurtdışından davetli konuşmacılar olarak katılacaktır.

Not: Konferansa katılım ücretsiz olup salon kapasitesi sınırlı olduğundan kayıt yapmanız önerilmektedir.

Konferans broşürüne bu adresten erişebilirsiniz.

Görüşler

0
blacksea
Şimdi orda olmak vardı.İmkanı olan arkadaşlar kaçırmasınlar.Videolarını izlerim değil mi?
0
FZ
Sanırım etkinlikteki en BSD-alakasız sunum (ama tabii kendi içinde güzel ve değerli olacağını tahmin ettiğim) R ile ilgili istatistik sunumu olacak, değil mi?
0
bemre
Konferansı İnternet üzerinden canlı izlermek için

mms://mediasrv.ulakbim.gov.tr/bsdcontr

Adresini kullanabilirsiniz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Eskişehir´de Linux Seminerleri Başladı!

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin bu kez Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı linux seminerleri büyük bir katılımla başladı. 200 kişilik salonun tamamını dolduran linux severler, iki gün sürecek olan etkinliğe büyük ilgi gösteriyor. Etkinlik aynı zamanda Osmangazi Üniversitesi tarafından bu adreste canlı olarak internetten yayınlanıyor.

7. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

oguzy

Her yıl geleneksel hale gelen Linux ve Özgür Yazılım Şenliği bu sene "şenlik" tadında İzmir'de gerçekleşecek. Tüm Linux severler ve ilgililer davetlidir.

1 Aralık Ankara Penguen Buluşması

penguencg

Biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda kahvaltı için buluşmuştuk. Toplantıyı kaçıranlar için ve bir daha buluşmak birlikte vakit geçirmek isteyen penguenler için bu sefer bir akşam buluşması düzenliyoruz.

Serbest Yazılım ve Açık Kaynak Günleri

bahadirkandemir

Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden 7 öğrenci, 3 gün de oradaydık ve çok iyi vakit geçirdik.

İstanbul`da olup da gelmeyenlere duyurulur, biz İzmit`ten geldik...

Penguenler Türkiye´yi dolaşmaya devam ediyor

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği çeşitli şehirlerde seminerler düzenlemeye devam ediyor. Penguenler 14-15-16 Nisan'da Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde, 21-22 Nisan'da Eskişehir'de Osmangazi Üniversitesi'nde, 7-8 Mayıs'ta Gaziantep'te Gaziantep Üniversitesi'nde seminerler verecek. Her zaman olduğu gibi seminerler herkesin katılımına açık ve ücretsiz.