Uluslararası BSD Konferansı

0
bemre
Türkiye'de BSD sistemler üzerine önemli çalışmalar yapan ve dünya çapında kullanılan açık kaynak kodlu yazılımlar geliştiren EnderUNIX Yazılım Geliştirme Takımı ile Marmara Üniversitesi tarafından düzenlenen, EMO İstanbul Şubesi ile TÜBİTAK ULAKBİM'in desteklediği Uluslararası BSD Konferansı, 19 - 20 Ekim 2007 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Rektörlük Ord. Prof. Dr. Nihad SAYAR Konferans Salonu'nda (Sultanahmet Kampüsü) gerçekleşecektir.
Konferansa;

- FreeBSD Çekirdek Takımı ile security-officer üyeliği yapmış Kris Kenneway
- OpenBSD projesinden Marc Balmer
- "Code Reading" kitabının yazarı Diomidis D. Spinellis
- ZFS'in FreeBSD ye port edilmesinde görev alan FreeBSD Geliştiricisi Pawel Jakub Dawidek
- BSD Sertifikasyon Grubundan Machtelt Garrels
yurtdışından davetli konuşmacılar olarak katılacaktır.

Not: Konferansa katılım ücretsiz olup salon kapasitesi sınırlı olduğundan kayıt yapmanız önerilmektedir.

Konferans broşürüne bu adresten erişebilirsiniz.

Görüşler

0
blacksea
Şimdi orda olmak vardı.İmkanı olan arkadaşlar kaçırmasınlar.Videolarını izlerim değil mi?
0
FZ
Sanırım etkinlikteki en BSD-alakasız sunum (ama tabii kendi içinde güzel ve değerli olacağını tahmin ettiğim) R ile ilgili istatistik sunumu olacak, değil mi?
0
bemre
Konferansı İnternet üzerinden canlı izlermek için

mms://mediasrv.ulakbim.gov.tr/bsdcontr

Adresini kullanabilirsiniz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İYTE de Linux Semineri

o_ozardic

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Topluluğu, Gülbahçe Kampüsünde Gerçek Zamanlı Bilgisayar Tabanlı Kontrol konulu seminer düzenliyor.
İYTE Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Tolga Ayav tarafından verilecek seminerin konu başlıkları :

Peer-to-Peer and Epidemic Algorithms for Distributed Computing Systems

FZ

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bünyesinde düzenlenen haftalık seminerlerin bu haftaki konuşmacısı Koç Üniversitesi'nden Öznur Özkasap. Kendisi "Peer-to-Peer and Epidemic Algorithms for Distributed Computing Systems" konulu bir konuşma sunacak.

Web Güvenlik Topluluğu Buluşması - 26 Eylül

anonim

Web Güvenlik Topluluğu tarafından düzenlenen web güvenliği etkinliğine web güvenliği ile ilgilenen herkes davetlidir.

ITD ´04 Günleri Başlıyor

anonim

30 Mart - 2 Nisan (Çarsamba - Perşembe - Cuma) Mart 2004 tarihleri arasında düzenlenen ITD '04 (Information Technology Exhibition) birçok şirket katılımı ve 25.000 kadar üniversite/lise öğrencisinin yoğun ilgi ve beğenisi ile Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde gerçekleşecektir.

http://www.elektrikkulubu.org/index.php?page=ITD

Katılımcılardan bazıları: IBM, Linux34, Gelecek Linux, Pusula Yayincilik, Intel vs.

Giriş ücretsizdir.

3. Ulusal Dijital Tasarım Sempozyumu ve Sergisi

mentat

24-26 MAYIS 2005 tarihlerinde, Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum'unda 3. Ulusal Dijital Tasarım Sempozyumu Ve Sergisi düzenleniyor. Detaylı bilgi ve seminer programına buradan ulaşabilirsiniz.