Linux Semineri : DNS ve Bind DNS Sunucusu

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 15 günde bir düzenlediği seminerler çerçevesinde Çarşamba günü internetin temelini oluşturan alan adı sistemini (DNS) ve DNS servisi için kullanılan Bind yazılımını anlatan bir seminer düzenliyor. Saat 18.30'da başlayacak olan seminer her zaman olduğu gibi tüm ilgilenenlerin katılımına açık. - Ayrıntılı bilgi -

İlgili Yazılar

Van´da linux seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Cuma ve Cumartesi günü linux seminerleri düzenliyor. Linux'un tanıtımı, kurulumu ve masaüstünde kullanımının yanı sıra bazı temel internet servislerinin de anlatılacağı seminerler saat 09.30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Zope ve Plone ile İçerik Yönetimi ve Uygulama Geliştirme

avukatahmetusta

İnternet Teknolojileri Derneği'nin (İNETD) bir süredir yürüttüğü seminer dizisi Zope uygulama sunucusu ve Plone içerik yönetim sistemi hakkındaki oturumla devam ediyor. İstanbul Levent'teki Yapı Kredi Plaza içinde IBM Linux Merkezi'nde gerçekleşecek olan ve Turgut Uyar'ın vereceği bu seminer de dizinin diğer seminerleri gibi ücretsiz.

Katılım için önceden kayıt yaptırmak yeterli.

LKD - Özgür Yazılım, Linux, GNOME, Mono: Yakın Tarih Semineri

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, IBM İstanbul Linux Serbest Yazılım Merkezi'nde, 22 Eylül Perşembe günü, Saat 17:00'de Enver Altın tarafından sunulacak "Özgür Yazılım, Linux, GNOME, Mono: Yakın tarih" isimli semineri düzenleyecek.
Katılımın ücretsiz ve herkese açık olduğu seminere konuyla ilgilenen herkesi bekliyoruz.

Ayrıntılı bilgi: Seminer Çalışma Grubu web sayfası

Pear Nedir? Ne Sağlar?

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "Pear Nedir? Ne Sağlar?" isimli seminer 02 Aralık 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak.
Konuşmacı : Umut IŞIK

INETD -- Internet Teknolojileri Derneği Etkinlikleri

FZ

Ülkemizde Internet, GNU/Linux ve bilişim konularındaki önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan INETD´nin bu dönemki eğitim programı aşağıdaki gibidir.