Bilgi'de Oyun Programlama Semineri

0
coskung
Bilgisayar Bilimleri Bölümü'nun her perşembe duzenledigi bölüm seminerleri dizisinin 10 Nisan Perşembe günkü konuğu ilk Türk oyun programlama firmalarından Yogurt Teknoloji'den Cemil Türün. Seminerde Oyun Programlama'nın temelleri anlatılacak ve bir sanal dünya oyununun demosu yapılacak. Perşembe 17.00, Dolapdere Kampüsü, Mahkeme Salonu.
Seminer tamamen ücretsizdir. Kayıt vs. gerekmemektedir. Bilgi Üniversitesi'nin Taksim-Dolapdere arası servisleri 15 dakikada bir AKM önünden kalkmaktadır.
Yoğurt Teknoloji
Bilgi Üniv. Bilgisayar Bilimleri Bölümü

İlgili Yazılar

GNU Felsefesi ve Linux İşletim Sistemi Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 24 Kasım 2004 Çarşamba günü saat 19:00'da IBM İstanbul Linux Merkezi'nde bir seminer düzenliyor. Seminerde GNU Felsefesi, GPL Lisansı ve Linux İşletim Sistemi'nin neden ortaya çıktığı, kimler tarafından, neden yaşatıldığı, GNU akımının ve getirdiklerinin bilim ve toplum için nasıl ve neden önemli olduğu anlatılacaktır.

Linux Semineri (Ankara) : SQL´e Giriş

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde bir linux semineri düzenliyor. Veritabanı sunucularında kullanılan standart sorgulama dili olan SQL'in anlatılacağı seminer saat 18.30'da başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

BİLMÖK'09

ilke444

Bilgisayar mühendisliği öğrencilerinin sorunlarını paylaşmak, aralarındaki etkileşimi ve iletişimi arttırmak, mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak gibi temel amaçlarla yola çıkan BİLMÖK, 5. yılında ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği desteğiyle ODTÜ Bilgisayar Topluluğu tarafından 27 Şubat - 1 Mart tarihlerinde, ODTÜ Kültür Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu'nda düzenleniyor.

Pear Nedir? Ne Sağlar?

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "Pear Nedir? Ne Sağlar?" isimli seminer 02 Aralık 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak.
Konuşmacı : Umut IŞIK

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006

butch

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 24-25 Şubat 2006 tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi - Dolapdere kampüsünde gerçekleştirilecek. Sloganı "Gelecek: Şimdi" olan etkinliğe katılacak konulardan bazıları şöyle: