Online Business'in En Aptal 10 Fikri

0
anonim
Aptalca gibi görünen ama fikir sahiplere yüklüce para kazandıran fikirler: http://weirdtechnewshub.blogspot.com/

Zırvalık mı, dahiyane mi, ekonomik akıl mı, yoksa başka bir şey mi? Siz karar verin.

Görüşler

0
yilmaz
Gerçekten çok abuk sabuk görünen şeyler var orda. Ama adamlar dolar cinsinden milyonlar kazanmış. Buda o fikirlerin pek aptalca olmadığını gösterir.
0
dfix
Aptalca olmakla başarılı olmak farklı şeyler söyleki aptalca fikirleriin aptalca olmadığını düşündüren onların başarısıdır buda o fikirleri kullanan daha aptal insanlar sayesindedir. fikirin akıllıca olması sadece başarı sansını pozitif yönde artıran bir faktör.
0
yilmaz
basit düşünelim. bir adam para kazanmak için ortaya bir fikir atıyor bu fikir sayesinde parasını kazanıyor. amacına ulaşmış. bu fikri aptal yapmaz.
0
dfix
Akıllıca bir fikirde yapmaz sen amaca ulaşmaktan başarıdan bahsediyorsun. dediğim gibi başarıyla fikrin akıllıca veya aptalca olması birbirinden ayrı ve farklı konular. ikisinin aynı anda bulunması her zaman mümkün olmayabillir. zaten haberdede bunu kanıtlaya pek çok uygulama var.
0
Zebani
Aptalca veya değil bir fikir üretebildiklerine göre düşünebilme becerisine sahipler.
0
dfix
İyi ki söyledin ben bu noktayı gözden kaçırmışım. İşte onlar açısından sevindirici bir nokta daha...
0
Zebani
İş ahlâkı.
0
sleytr
joyistik kılıfı, çocuk bezi zarfı, HIV+ arkadaşlık sitesi. bence bunlar hiçte aptalca değiller. bana göre en aptalcası ise plastik lades kemiği!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Birileri bir şeyleri yanlış anlıyor...

sundance

Bu sabah bir mail aldım. Kısaca ´Hesabımı nasıl kapatacağımı öğrenemedim, bana yardımcı olursanız sevinirim´ şeklinde bir içeriği vardı.

Bu Fazlamesai´yi kurduğumuzdan bu yana geçen üç yıl içindeki ikinci üyelik iptal istemi. Açıkcası ilk seferde de anlamakta zorlanmıştık, şu anda da çok anladığımız söylenemez. Hiçbir bağlayıcılığı, üyelik aidatı vs. olmayan arada sırada yazdığı bir yerden niye üyeliğini iptal eder biri ?

Bu konu üzerine biraz kafa yorunca aklıma başka başka şeyler geldi ve aşağıdaki yazı oluştu. Bir cemiyet olarak fazlamesai konusunda...

Alkolik bilgisayar geliyor

sametc

Mevcut laptoplarla da çalışacak yeni teknoloji methanolün parçalanarak enerji üretmesi tekniğine dayanıyor. Toshiba, alkol pillerinin dizüstü bilgisayarlara 5 saat yetecek güç verdiğini öne sürüyor.NTVMSNBC.com

Fazlamesai yurda döndü

butch

Cezayir depremi ve devamında gelişen olaylardan en çok FM etkilendi. Yavaşlık sizin de dikkatinizi çekmiştir sanırım. Fazlamesai bir süreliğine(belki de sürekli) ülkemiz sınırları içine taşındı. Artık hızlandık. Ancak fazlamesai.org domaini altında durduğu için cookieleriniz durumdan hoşlanmayacak. Haberiniz ola!!!

Pazar Günü Haberleri

anonim

Siz de bir pazar günü bilgisayarınızın başına geçip FM'yi açtıysanız ve tam da "Ben yokken neler olmuş acaba dünyada " diye düşünüyorsanız, buyurun haber turumuza katılın...

Fm Forum geri döndü

butch

Birkaç aylık aradan sonra, Fm Forum yeniden yayında. Zamansızlık, Hosting problemleri bu gecikmeye sebep oldu. Herkesten özür diliyoruz. Hadi kayıp zamanın acısını çıkartıp, yüklenelim forumlara.