Online Business'in En Aptal 10 Fikri

0
anonim
Aptalca gibi görünen ama fikir sahiplere yüklüce para kazandıran fikirler: http://weirdtechnewshub.blogspot.com/

Zırvalık mı, dahiyane mi, ekonomik akıl mı, yoksa başka bir şey mi? Siz karar verin.

Görüşler

0
yilmaz
Gerçekten çok abuk sabuk görünen şeyler var orda. Ama adamlar dolar cinsinden milyonlar kazanmış. Buda o fikirlerin pek aptalca olmadığını gösterir.
0
dfix
Aptalca olmakla başarılı olmak farklı şeyler söyleki aptalca fikirleriin aptalca olmadığını düşündüren onların başarısıdır buda o fikirleri kullanan daha aptal insanlar sayesindedir. fikirin akıllıca olması sadece başarı sansını pozitif yönde artıran bir faktör.
0
yilmaz
basit düşünelim. bir adam para kazanmak için ortaya bir fikir atıyor bu fikir sayesinde parasını kazanıyor. amacına ulaşmış. bu fikri aptal yapmaz.
0
dfix
Akıllıca bir fikirde yapmaz sen amaca ulaşmaktan başarıdan bahsediyorsun. dediğim gibi başarıyla fikrin akıllıca veya aptalca olması birbirinden ayrı ve farklı konular. ikisinin aynı anda bulunması her zaman mümkün olmayabillir. zaten haberdede bunu kanıtlaya pek çok uygulama var.
0
Zebani
Aptalca veya değil bir fikir üretebildiklerine göre düşünebilme becerisine sahipler.
0
dfix
İyi ki söyledin ben bu noktayı gözden kaçırmışım. İşte onlar açısından sevindirici bir nokta daha...
0
Zebani
İş ahlâkı.
0
sleytr
joyistik kılıfı, çocuk bezi zarfı, HIV+ arkadaşlık sitesi. bence bunlar hiçte aptalca değiller. bana göre en aptalcası ise plastik lades kemiği!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yılbaşı Hediyesi

redogre

Korsanlığa hayır, korsana evet!

sundance

Malum son zamanlarda P2P ağların gelişmesi ile müzik ve film sektörünün paçaları tutuşmuş durumda tarihte görülmediği gibi bir korsanlık söz konusu, birçok müzik grubu P2P ağlarına savaş açmış durumda, üç yıl önce Napster kapatıldı, şimdi diğer ağlar kasıtlı olarak zehirleniyor vs.

Peki nedir durum ? Gerçekten de zavallı müzik ve film sektörünün ekmeği ile mi oynanıyor ?

Hamburgerimden Spyware Çıktı

butch

İş Değiştirmek, Yeni Bir İş, Yıldızlarla Çalışmak

FZ

SQL Server Central sitesinde bugün karşılaştığım The Danger of Hiring Stars başlıklı enteresan bir makaleyi FM camiası ile paylaşmak istedim.

Hayır, makale SQL, T-SQL ya da veritabanı optimizasyonu ile ilgili teknik bir makale değil. BT dünyasında çalışan bilgisayar uzmanlarına, sosyolojiye, psikolojiye dair bir makale.

Başarılı bir veritabanı yöneticisisiniz ve başka bir şirkete geçmeyi düşünüyorsunuz, gayet güzel maaş önerileri geliyor. Ancak bir kurumda çok başarılı olan bir bilgisayarcı başka bir kurumda da en az o kadar başarılı olur mu? Önceki şirketindeki performansı ile güzel teklifler alan biri yeni gittiği şirkette neden kötü bir performans sergiler? Bir bilgisayarcının, bir programcının ya da veritabanı uzmanının başarısı sadece kendi yeteneği ile mi ilgilidir?

Makaleden dikkatimi çeken bir kaç alıntıyı çevirdim:

Neden Ordu Parası ile Araştırma Yapılmaz?

butch