Online Business'in En Aptal 10 Fikri

0
anonim
Aptalca gibi görünen ama fikir sahiplere yüklüce para kazandıran fikirler: http://weirdtechnewshub.blogspot.com/

Zırvalık mı, dahiyane mi, ekonomik akıl mı, yoksa başka bir şey mi? Siz karar verin.

Görüşler

0
yilmaz
Gerçekten çok abuk sabuk görünen şeyler var orda. Ama adamlar dolar cinsinden milyonlar kazanmış. Buda o fikirlerin pek aptalca olmadığını gösterir.
0
dfix
Aptalca olmakla başarılı olmak farklı şeyler söyleki aptalca fikirleriin aptalca olmadığını düşündüren onların başarısıdır buda o fikirleri kullanan daha aptal insanlar sayesindedir. fikirin akıllıca olması sadece başarı sansını pozitif yönde artıran bir faktör.
0
yilmaz
basit düşünelim. bir adam para kazanmak için ortaya bir fikir atıyor bu fikir sayesinde parasını kazanıyor. amacına ulaşmış. bu fikri aptal yapmaz.
0
dfix
Akıllıca bir fikirde yapmaz sen amaca ulaşmaktan başarıdan bahsediyorsun. dediğim gibi başarıyla fikrin akıllıca veya aptalca olması birbirinden ayrı ve farklı konular. ikisinin aynı anda bulunması her zaman mümkün olmayabillir. zaten haberdede bunu kanıtlaya pek çok uygulama var.
0
Zebani
Aptalca veya değil bir fikir üretebildiklerine göre düşünebilme becerisine sahipler.
0
dfix
İyi ki söyledin ben bu noktayı gözden kaçırmışım. İşte onlar açısından sevindirici bir nokta daha...
0
Zebani
İş ahlâkı.
0
sleytr
joyistik kılıfı, çocuk bezi zarfı, HIV+ arkadaşlık sitesi. bence bunlar hiçte aptalca değiller. bana göre en aptalcası ise plastik lades kemiği!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bir sistem analisti olarak yaratılmadığınızın 10 işareti

SHiBuMiGo

ABD’deki iş bulma kurumunun öngörüsüne göre 2014 yılına kadar sistem analistlerine olan işgücü ihtiyacı, ortalama işgücü ihtiyacının üzerinde olacak. Bunda en önemli etkenlerden biri kurumlarda kullanılan teknolojik sistemlerin iş ihtiyaçlarına paralel olarak sürekli daha karmaşık hale gelmeleri. TechRepublic’den çevirdiğim bu yazıda bir sistem analistinin sahip olma(ma)sı gereken 10 nitelikle ilgili tespitler yer alıyor. Orjinal İngilizce metne http://blogs.techrepublic.com.com/10things/?p=280 adresinden ulaşabilirsiniz.

Fazlamesai.net 2 yolda!

sundance

Fazlamesai ekibi olarak iki buçuk yıla yaklaştığımız bu sıralarda gerek içerik gerekse görünüş olarak bazı yeniliklere gitmeye karar verdik. Tabi bu konuda sizlerin düşüncelerini de değerlendirmek isteriz.

Bayanlar baylar, huzurlarınızda FM 2.

Not: Forum olarak Splatt'ı değil, phpBB'i seçtik o da yolda bilesiniz.

Rezervuar Penguenleri

redogre

fazlamesai.net'e soralım: Nasıl bir ışıklandırma?

Zebani

"Fazlamesai üyelerinin hemen hepsi genellikle masabaşında upuzun saatler haryacayan kişilerdir" diye bir önerme yapıyorum. Bu önermenin doğru olduğunu kabul ederek soruyorum.

Sağlıklı bir ışıklandırma nasıl olmalıdır? Işık masaya sağdan mı, soldan mı gelmeli, ışığın şiddeti ne olmalı ya da dikkate alınması gereken başka etkenler de var mı?

Büyük Oto Soygunu

redogre