O'Reilly OSCON 2007 Sunumları Internet'te

0
FZ
Dünyanın önde gelen araştırmacılarının, geliştiricilerinin, sistem yöneticilerinin, hukukçularının ve cemaat önderlerinin katıldığı OSCON 2007 konferansındaki sunumların dosyaları Internet ortamına kondu. Ağzımızın suyunu akıtan konferanstan birkaç başlık vermek gerekirse:
A Taste of Haskell (Simon Peyton-Jones), Automatic Parallelization with GCC (David LaPalomento), Bytecode Translation: From .NET to Parrot (Jonathan Worthington), Databases Don't Matter (Emma McGrattan), High-performance JavaScript: Why Everything You’ve Been Taught is Wrong (Joseph Smarr), Machine Learning Made Easy with Perl (Lino Ramirez), Nested Data Parallelism in Haskell (Simon Peyton-Jones), Transactional Memory for Concurrent Programming (Simon Peyton-Jones), ZFS: Bringing Terabytes Under Control (Jay Edwards).

Bu kadar geniş çaplı ve derinlemesine içerikli konferansları Türkiye'de de görmeyi umuyoruz!

Görüşler

0
simor
Bu kadar geniş çaplı ve derinlemesine içerikli konferansların sunum dosyalarını da derli ve toplu olarak Türkiye'de görmeyi umuyoruz!

Çok güzel haber. Teşekkürler fazlamesai.
0
FZ
e-Taş geldi sanırım. Sanal kafa yaran türden :-p
0
simor
:))

İçten bir istek sadece.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Kayseri ve Eskişehir´de Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği; 22 Nisan'da Kayseri'de yeni başlayanlara ve veritabanı programcılarına yönelik, 28-29 Nisan'da Eskişehir'de masaüstü, güvenlik ve web/veritabanı uygulamaları üzerine seminerler düzenliyor. -Ayrıntılı bilgi-

Web Günlük Analizi Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 06 Ekim 2004 Çarşamba günü Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'da bir seminer düzenliyor. Seminerde, Web günlüklerinin ne anlama geldikleri, nasil işlendikleri, en yaygın kullanılan analiz yazılımları, saldırı ve bot yazılımlarına karşı alinmasi gereken tedbirler incelenecektir.

Linux Terminal Sunucu Projesi Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 28 Eylül 2004 Salı günül IBM İstanbul Linux Merkezinde bir seminer düzenliyor. Terminal sunucular günümüzde kullanımı hızla artan ve düşük maliyet yüksek performansı beraberinde getiren bir teknolojidir. Bu seminerde terminal sunucuların ne oldukları anlatılacak ve kurulumlarına değinilecektir. Genel olarak LTSP projesi üzerinde durulacaktır.

Turing Günü - İstanbul Bilgi Üniversitesi

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından 31 Mayıs 2003, Cumartesi günü düzenlenecek olan Turing Günü´ne ilgili herkes davetlidir.

Bu sene adı geçen seminere konuşmacı olarak katılacak olan araştırmacılardan biri, daha önce yine FM´de bahsi geçmiş olan Dr. Richard Wallace. Dr. Wallace, 2000 ve 2001 yılında Loebner Ödülünü kazanmış ve `en insani´ program kabul edilen A.L.I.C.E. isimli yapay diyalog yazılımının ve AIML (Artificial Intelligence Markup Language) dilinin yaratıcısı.

İNETD PostgreSQL Veritabanı Semineri

adervis

İnternet Teknolojileri Derneği (İNETD) tarafından PostgreSQL Kullanıcıları Derneği desteği ile 09 Aralık 2006 tarihinde PostgreSQL Veritabanı Semineri yapılacaktır.
Konuşmacı : Devrim GÜNDÜZ