15 Mart, Fatih Üniversitesi, Linux Semineri

0
hcg
Fatih Üniversitesi Kariyer Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu ortak çalışması. Kariyer Günleri kapsamında, 15 Mart Pazartesi günü, 11.30-13.00 arasında, Fatih Üniv. D Blok Konferans Salonunda, Enver Altın tarafından "Linux'u ne kadar tanıyoruz?" başlıklı bir seminer verilecek.

İlgilenen herkes davetlidir.

İlgili Yazılar

İçerik Yönetimi: Sorunlar, Çözümler ve Açık Noktalar

FZ

Bilgi ve belgelerin kurum içinde etkin biçimde üretilmesi, yönetilmesi ve akışı güncel bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. "İçerik Yönetimi" başlığı altında toplanan bu konulardaki çalışmalar son zamanlarda önemli ölçüde yoğunluk kazanmıştır. Bu konuşmada içerik yönetim sistemlerinde yer alan farklı rollerdeki kullanıcılar açısından sorunlar ve uygulanan çözümler özetlenecek ve ileriye yönelik olarak çalışmaların sürdüğü alanlar tanıtılacaktır.

Fatih Üniversitesi Bilişim Günleri...

ozmo

Fatih Üniversitesi Bilişim Kulübü ve EMK ortaklığıyla sektörel ve Open Source dünyasını ve gelişmeleri anlatan seminerler dizisi düzenleniyor.

29-30 Nisan, 1 Mayıs ve 05-06-07 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan seminerlerin içeriklerini haberin devamında bulabilirsiniz.

4. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği'nden Notlar

tongucyumruk

Bir şenlik daha geride kaldı. Dört gün boyunca eğlenildi, seminerlere girildi ve oyunlar oynandı. Bana da şenliğin ardından olan bitenleri özetlemek düştü.

Aslında son zamanlarda ülkemizde de yaygınlaşan blog olgusu ve özellikle GNU/Linux konusu ile ilgili insanların bloglarının bir anlada "harmanlandığı" Gezegen Linux gibi sayfalar sayesinde çoğu insan şenliğe katılanların bloglarından şenliği günü gününe takip etme fırsatı buldu. Ben de biraz blog ayarında son dört gündeki gözlemlerimi topluca burada paylaşmayı tercih ettim.

Emre Sokullu'nun Ağzından Silikon Vadisi

yenimo

7 Ekim Pazar günü Genç Girişimciler Kulübü'nde; Hakia'da çalışan, sektörün önde yayın organlarından Read/WriteWeb'in yazarı ve analisti, 60 binden fazla üyesi olan Grou.ps'un kurucusu, Buram Buram Silikon bloğu yazarı Emre Sokullu ile bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Daha ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız.

Not: Etkinliğe katılım ücretsiz olmakla beraber etkinlik katılım formu'nun doldurulması gerekiyor.

Linux Semineri : Linux nedir? Ne sunar?

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde saat 18.30'da linux semineri düzenliyor. Linux ile tanışmak isteyen ya da yeni başlayan kullanıcıları hedefleyen seminerde linux'un ne olduğu ne tür işlerde kullanılabileceği anlatılacak. - Ayrıntılı bilgi -