15 Mart, Fatih Üniversitesi, Linux Semineri

0
hcg
Fatih Üniversitesi Kariyer Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu ortak çalışması. Kariyer Günleri kapsamında, 15 Mart Pazartesi günü, 11.30-13.00 arasında, Fatih Üniv. D Blok Konferans Salonunda, Enver Altın tarafından "Linux'u ne kadar tanıyoruz?" başlıklı bir seminer verilecek.

İlgilenen herkes davetlidir.

İlgili Yazılar

Linux Semineri : Samba ile Linux/Windows Entegrasyonu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da Çarşamba günü (18 Şubat 2004) bir seminer düzenliyor. Saat 18:30'da başlayacak olan seminerde, Samba ve SMB protokolünün yanı sıra Samba 3 ile gelen yenilikler anlatılacak. Uygulamalı olarak bir Windows Domain Kontrolcüsü'ne Active Directory üzerinden katılım sağlanacak; Kerberos, Active Directory, PAM, NTLM, SMB gibi terimlerin yanı sıra Samba ile "basit" ağlarda temel dizin ve yazıcı paylaşımlarından da bahsedilecek. -Ayrıntılı Bilgi-

Linux Semineri : E-Posta Sunucularda Filtreleme

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 1 Ekim Çarşamba günü bir seminer düzenliyor. İstenmeyen e-postaların sunucularda nasıl filtreleneceğinin anlatılacağı seminer, özellikle spam'lerden, virüslerden, birbirlerine e-posta ile çalıştırılabilir dosyalar yollayan kullanıcılardan yorulanlara hitap ediyor. Seminerin başlama saati 18:30. -Ayrıntılı Bilgi-

İzmir´de Linux Seminerleri Başlıyor!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de düzenli etkinlikler yapmaya başlıyor. Her ay Linux ve özgür yazılımlarla ilgili bir seminer düzenlenmesi, bu seminerler etrafında İzmir'deki Linux ve özgür yazılım camiasının bir araya gelmesi hedeflenmekte.

İlk etkinlik, 1 Nisan Perşembe günü İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde düzenlenen bir seminer olacak. Linux'a yeni başlayanlara ve başlamak isteyenlere yönelik seminer, saat 18:00'de başlıyor.

Serbest Yazılım ve Açık Kaynak Günleri

bahadirkandemir

Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden 7 öğrenci, 3 gün de oradaydık ve çok iyi vakit geçirdik.

İstanbul`da olup da gelmeyenlere duyurulur, biz İzmit`ten geldik...

İNETD Semineri: Web Uygulama Güvenliği

adervis

IBM Linux Merkezi'nde yapılan İnternet Teknolojileri Derneği Seminerleri, 10 Şubat 2007 saat 14:00'da Fırat OKAY'ın "Web Uygulama Güvenliği" konulu semineri ile devam ediyor.
Seminerler herzaman olduğu gibi herkese açık ve ücretsiz.