TBD Bilişim Kongresi, Özgür Yazılım Seminerleri

0
hcg
Türkiye Bilişim Derneği'nin, 29-30-31 Mayıs günlerinde, Marmara Üniversitesi, Nişantaşı Kampüsü ‐ Erdal İnönü Bilim ve Kültür Merkezi'nde düzenleyeceği III. Bilişim Kongresi kapsamında:

31 Mayıs Pazar günü, 14.00 ile 15.20 arasında Ana Salon'da Özgür Yazılım Seminerleri yapılacak. Oturum başkanlığı'nı Görkem Çetin yaparken, seminerler Enver Altın, Hakan Uygun ve Cahit Cengizhan tarafından verilecek.

Etkinlik sitesi: http://www.istanbulbilisimkongresi.org.tr

İlgili Yazılar

11 Mayıs, Haliç Üniversitesi, Linux semineri

hcg

11 Mayıs Pazartesi 14-16 saatleri arasında, Haliç Üniversitesi Bomonti Kampüsü 305 nolu sınıfta, Çağatay Çebi tarafından "Özgür Yazılım ve GNU/Linux kavramlarına basit açıklamalar..." başlıklı bir seminer verilecek. Haliç Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu ortak etkinliği olan seminer dileyen herkese açık. Seminerde, Özgür Yazılım kavramı, tarihi, gelişimi, GNU/Linux'un ortaya çıkışı, Linux dağıtımları, piyasadaki popülerliği gibi konulara değinilecek.

Linux Semineri (İstanbul) : Squid Web-Caching Proxy

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliğinde İstanbul'da linux semineri düzenliyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de oldukça yaygın olarak kullanılan proxy sunucusu Squid'in anlatılacağı seminerde, Squid'in yetenekleri, çalışma prensipleri, kurulumu ve ayarlarından bahsedilecek. 15.00'te başlayacak olan seminer, her zaman olduğu gibi tüm ilgilenenlerin katılımına açık ve ücretsiz. - Ayrıntılı bilgi -

Ankara Penguen Pikniği

penguencg

Merhaba arkadaşlar,

Baharın gelişiyle beraber penguenlerin kendilerini çimenlere atması için pikniğe gidiyoruz. Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzak sohbeti, eğlencesi bol güzel bir gün geçirmek için sizi de penguen pikniğine bekliyoruz.

Marmara Üniversitesi Linux Seminerleri

hcg

Marmara Üniversitesi Linux Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle 3 haftalık bir seminerler dizisi düzenleniyor.

INETD -- Internet Teknolojileri Derneği Etkinlikleri

FZ

Ülkemizde Internet, GNU/Linux ve bilişim konularındaki önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan INETD´nin bu dönemki eğitim programı aşağıdaki gibidir.