Muhasebeci 0.5 Kullanıma Hazır

0
qorkem
Uzunca bir süreden beri üzerinde çalıştığımız projemizin 0.5 sürümü nihayet bitmiştir. 0.5 sürümünün bu kadar gecikmesinde projenin baştan sona komple elden geçirilmesi, yeni bölümlerin eklenmesi, daha kolay kullanım olanağı sağlanması gibi sebepler neden olmuştur. Yeni sürüm hazıranırken eski sürümlerdeki pek çok hata giderilmiştir. Sorun yaratan kodlar silinip yeniden yazılmıştır. Stabilite için gerekli görünen herşey yapılmıştır. Daha kolay bir kullanım için fonksiyon tuşları, sağ-tıklama menüleri programın her tarafında rahatlıkla görülebilmektedir.

Diğer detaylar icin burayı ziyaret edebilirsiniz.

Görüşler

0
muhasebeci
Bu thread'i acan arkada$a te$ekkur ederim, ama 0.5 versiyonumuzun duyurusunu zaten burda yapmıştık, eklemek istediğim diğer bir konu ise IBM'in yarışması için sunulan ve duyurusu henüz kendi sitemizde bile yapılmamış olan bir 0.5-5 sürümümüz mevcut, download bölümünden indirilebilir durumda, YTL ve bikaç özelliğin daha eklendiği yeni sürüm ise yakın bir süre içerisinde duyurulacak, Bu arada IBM'in yarışmasında 3. olduk arkadaşlar :)

Yüksel ÖZCAN
http://muhasebeci.sf.net [muhasebeci.sf.net]
0
FZ
Yazılımınızı hangi işletmelerin kullandığına dair istatistiki bilgi topluyor musunuz? En azından size gelen destek taleplerinden falan?
0
qorkem
Yazılımla ilgili sorularınızı sayfadaki forum kısmında bu işle aktif arkadaşlara sorabilirsiniz. Projede aktif olarak rol alan birisi değilim. Ancak destekleyenler listesi web sayfasında mevcut. onlara ilaveten manevi destek olarak beni de sayabilirsiniz :)
0
qorkem
Sayin yuksel bey. Bende zaten 05-5 i duyurmak istemiştim. Ancak site başlığınıza dikkat etmeden buraya thread açmışım. :) upload ettikten sonra farkına vardım. Zaten bu thread deki yazılar sayfanızdan alınmıştı. Neyse 05-5 i indirdim ve kurdum. Ancak MySQL hakkında fazla bilgim olmadığı için ne yapacağımı bilemiyorum. Sitede bu MySQL hakkında ayrıntılı bir bilgi sunarsanız sevinirim. İyi çalışmalar dileğiyle...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Turing Turnuvası´na Tüm Programcılar Davetli

FZ

Turing Turnuvası iki kategorili ve 20.000$ ödüllü bir turnuva. Kategorilerden birincisinde amaç insan davranışını en iyi taklit eden yazılımı geliştirmek, diğerinde ise insan ile bilgisayar arasındaki farkı tespit edebilecek bir yazılım geliştirmek. Turnuvaya iki farklı tipte program gönderilebilir: İnsan davranışını taklit edecek şekilde veri seti üretebilecek bir emülatör veya insanlar ve makinalar tarafından üretilmiş veri setlerini birbirinden doğru olarak ayırt edebilecek bir dedektör.

Python : iyidir - o kadar

gencbeyin

Proglamlama bilgisi olmayan biri için öğrenmesi kolay, öğrendikten sonra ise diger dillere geçiş olanağı olan Python hem hızlı geliştirme için kullanılabilen bir script dili, hem diğer bütün programlama stillerini ihtiva eden bir bilgisayar kültürü antolojisi gibi.
Mesela eski alışkanlıkları Lisp türü fonksiyon bazlı programlama için uygun tanımlamalar içermektedir. Aynı zamanda OO yani obje bazlı programlama için de elverişlidir. Son olarak perl tipi sıralayan türden programlama da yapılabilir. Bütün bunları python öğrenirken yeni baştan tekrar edebilirsiniz.

Java ve .NET : Derin Rekabet

FZ

Son günlerdeki anketleri inceleyen, yazışmalara,sorulara kulak ve göz misafiri olan FZ dayanamadı ve bulduğu bir röportajı tercüme ederek FM camiası ile paylaşmaya karar verdi. Söz konusu röportaj Java dünyasındaki en kıvrak ve yetkin firmalardan biri olma özelliğini halen koruyan BEA'nın Baş Teknoloji Sorumlusu (Chief Technology Officer - CTO) Dr. Scott Dietzen ile 13 Aralık tarihinde gerçekleştirilmiş. Dr. Dietzen Java camiasında, sunucu tarafındaki Java standartlarının geliştirilmesinde yani J2EE (Java 2 Enterprise Edition) teknolojisinin olgulaşmasındaki öncü rolü ile saygı duyulan bir isim. Kendisi aynı zamanda Java Community Process kurucularından. Bu röportajın ana konusu: Java, .NET, web servisleri, vs.

Kiril’den Latin’e Anında Özenli Çeviri

FZ

Takip ettiğim e-posta listelerinden biri olan Yazılım İhracatı listesinde bugün gördüğüm bir e-postayı FM camiası ile paylaşmak istedim...

Hazırlanan bir bilgisayar programı sayesinde artık 20 Türk lehçesindeki Kiril alfabesinde yazılan metinler anında Latin alfabesine çevrilebilecek.

Kırıkkale / AA

2 Ocak 2005 — Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sitesinde hizmete sunulan programı Kırıkkale Üniversitesi’nden Doç. Dr. Mehmet Kara, 3 yıllık bir çaba sonucu hazırladı.

Türk Cumhuriyetleri için önemli bir sorun olan Kiril alfabesinden Latin alfabesine çeviri yapan bir bilgisayar programına ömrünü Türk dünyasının dil birliğine adayan ‘Gaspıralı İsmail’in adı verildi.

20 Türk lehçesinde Kiril alfabesi ile yazılı metinleri otomatik olarak Latin alfabesine çeviren programın yazılımı da Damla BilgisayarA.Ş. tarafından gerçekleştirildi.

Ch: C/C++ Yorumlayıcısının 6.0 Sürümü Duyuruldu.

Tarık

SoftIntegration' un daha evvel şurada tanıtmaya çalıştığımız ürünü Ch: C/C++ Yorumlayıcısı 6.0 sürümüne ulaştı. Bu sürümde gömülü uygulamalarda kullanacağınız yorumlayıcı için hata ayıklama aracı (debugger) ve uygulamalar için çoklu iş parçacığı(multi thread) desteğide beraberinde geliyor.