Muhasebeci 0.5 Kullanıma Hazır

0
qorkem
Uzunca bir süreden beri üzerinde çalıştığımız projemizin 0.5 sürümü nihayet bitmiştir. 0.5 sürümünün bu kadar gecikmesinde projenin baştan sona komple elden geçirilmesi, yeni bölümlerin eklenmesi, daha kolay kullanım olanağı sağlanması gibi sebepler neden olmuştur. Yeni sürüm hazıranırken eski sürümlerdeki pek çok hata giderilmiştir. Sorun yaratan kodlar silinip yeniden yazılmıştır. Stabilite için gerekli görünen herşey yapılmıştır. Daha kolay bir kullanım için fonksiyon tuşları, sağ-tıklama menüleri programın her tarafında rahatlıkla görülebilmektedir.

Diğer detaylar icin burayı ziyaret edebilirsiniz.

Görüşler

0
muhasebeci
Bu thread'i acan arkada$a te$ekkur ederim, ama 0.5 versiyonumuzun duyurusunu zaten burda yapmıştık, eklemek istediğim diğer bir konu ise IBM'in yarışması için sunulan ve duyurusu henüz kendi sitemizde bile yapılmamış olan bir 0.5-5 sürümümüz mevcut, download bölümünden indirilebilir durumda, YTL ve bikaç özelliğin daha eklendiği yeni sürüm ise yakın bir süre içerisinde duyurulacak, Bu arada IBM'in yarışmasında 3. olduk arkadaşlar :)

Yüksel ÖZCAN
http://muhasebeci.sf.net [muhasebeci.sf.net]
0
FZ
Yazılımınızı hangi işletmelerin kullandığına dair istatistiki bilgi topluyor musunuz? En azından size gelen destek taleplerinden falan?
0
qorkem
Yazılımla ilgili sorularınızı sayfadaki forum kısmında bu işle aktif arkadaşlara sorabilirsiniz. Projede aktif olarak rol alan birisi değilim. Ancak destekleyenler listesi web sayfasında mevcut. onlara ilaveten manevi destek olarak beni de sayabilirsiniz :)
0
qorkem
Sayin yuksel bey. Bende zaten 05-5 i duyurmak istemiştim. Ancak site başlığınıza dikkat etmeden buraya thread açmışım. :) upload ettikten sonra farkına vardım. Zaten bu thread deki yazılar sayfanızdan alınmıştı. Neyse 05-5 i indirdim ve kurdum. Ancak MySQL hakkında fazla bilgim olmadığı için ne yapacağımı bilemiyorum. Sitede bu MySQL hakkında ayrıntılı bir bilgi sunarsanız sevinirim. İyi çalışmalar dileğiyle...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Video4Skype

anonim

İnternet üzerinden sesli görüşme yapmak konusunda ses kalitesiyle bir devrim yaratan Skype herkesin malumu... Ancak siz de benim gibi "Yahoo Messanger"dan görüntü iletip Skype ile ses bağlantısı kurmakla uğraşıyorsanız bu yazılım tam size göre. Buradan ulaşabileceğiniz yazılım şu anda parasız indirilebiliyor.

Bilgisayar Dilleri Kıyaslaması

FZ

The Great Computer Language Shootout şimdiye dek gördüğüm en detaylı programlama dilleri kıyaslaması!

Siteye girdiğinizde 30 programlama dilinin, 25 farklı test (benchmark) üzerinden değerlendirildiğini görebilirsiniz. Ancak bu muazzam site basit bir kıyaslamanın ötesinde işlevsellik sunuyor.

POCO C++ Kütüphanesi Örnekleri

mustafa_

POCO C++ kütüphanesi açık kaynak kodlu, daha basit ve hızlı olarak ağ merkezli(network-centric) portatif uygulamalar geliştirmeyi sağlar.

C++ dilinin geliştiricisi Bjarne Stroustrup'un belirttiği gibi:
"İyi bir kütüphane olmadan,çoğu ilginç görevlerin C++'da yapılması zordur, ancak iyi bir kütüphane ile hemen hemen herhangi bir görevin yapılması kolaydır."

PostgreSQL 7.4 sürümü duyuruldu

madness

PostgreSQL Global Development Group (PGDG), PostgreSQL Nesne İlişkisel Veritabanı Yönetim Sistemi'nin (ORDBMS) 7.4 sürümünü duyurdu.
Detaylı bilgi için: Basın Bülteni

Yeni ve Akıllı Bir Paket Yöneticisi: Smart Package Manager

FZ

smart: (programming) Said of a program that does the Right Thing in a wide variety of complicated circumstances.

Yukarıdaki alıntı Free Online Dictionary of Computing'den ve Smart Package Manager sistemini tavrını vurguluyor.

Smart Paket Yöneticisi projesi yazılım güncelleme ve kurulum konusuna akıllıca ve taşınabilir algoritmalarla yeni bir yaklaşım getirme iddiasında. Araç şu anda pek çok büyük GNU/Linux dağıtımı ile çalışıyor ve APT, APT-RPM, YUM, URPMI gibi yerel paket yöneticilerine kıyasla bazı avantajlar getiriyor. Smart, diğer dağıtımlardaki paket yöneticilerinden daha iyi bir yönetici olmak iddiasında