Muhasebeci 0.5 Kullanıma Hazır

0
qorkem
Uzunca bir süreden beri üzerinde çalıştığımız projemizin 0.5 sürümü nihayet bitmiştir. 0.5 sürümünün bu kadar gecikmesinde projenin baştan sona komple elden geçirilmesi, yeni bölümlerin eklenmesi, daha kolay kullanım olanağı sağlanması gibi sebepler neden olmuştur. Yeni sürüm hazıranırken eski sürümlerdeki pek çok hata giderilmiştir. Sorun yaratan kodlar silinip yeniden yazılmıştır. Stabilite için gerekli görünen herşey yapılmıştır. Daha kolay bir kullanım için fonksiyon tuşları, sağ-tıklama menüleri programın her tarafında rahatlıkla görülebilmektedir.

Diğer detaylar icin burayı ziyaret edebilirsiniz.

Görüşler

0
muhasebeci
Bu thread'i acan arkada$a te$ekkur ederim, ama 0.5 versiyonumuzun duyurusunu zaten burda yapmıştık, eklemek istediğim diğer bir konu ise IBM'in yarışması için sunulan ve duyurusu henüz kendi sitemizde bile yapılmamış olan bir 0.5-5 sürümümüz mevcut, download bölümünden indirilebilir durumda, YTL ve bikaç özelliğin daha eklendiği yeni sürüm ise yakın bir süre içerisinde duyurulacak, Bu arada IBM'in yarışmasında 3. olduk arkadaşlar :)

Yüksel ÖZCAN
http://muhasebeci.sf.net [muhasebeci.sf.net]
0
FZ
Yazılımınızı hangi işletmelerin kullandığına dair istatistiki bilgi topluyor musunuz? En azından size gelen destek taleplerinden falan?
0
qorkem
Yazılımla ilgili sorularınızı sayfadaki forum kısmında bu işle aktif arkadaşlara sorabilirsiniz. Projede aktif olarak rol alan birisi değilim. Ancak destekleyenler listesi web sayfasında mevcut. onlara ilaveten manevi destek olarak beni de sayabilirsiniz :)
0
qorkem
Sayin yuksel bey. Bende zaten 05-5 i duyurmak istemiştim. Ancak site başlığınıza dikkat etmeden buraya thread açmışım. :) upload ettikten sonra farkına vardım. Zaten bu thread deki yazılar sayfanızdan alınmıştı. Neyse 05-5 i indirdim ve kurdum. Ancak MySQL hakkında fazla bilgim olmadığı için ne yapacağımı bilemiyorum. Sitede bu MySQL hakkında ayrıntılı bir bilgi sunarsanız sevinirim. İyi çalışmalar dileğiyle...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Windows için Opera 6.01 çıktı

anonim

Kullanımı hızlı bir tarayıcı olan Opera'nın Windows için 6.01 versiyonu çıktı.
Birkaç gün önce, 6.01 ismiyle Opera'nın ftp sitelerine konan ve çeşitli sitelerde duyurulan beta build ise, hatalar içerdiği için kullanılmamalı.
Resmi olarak duyurulan sürüm build 1041 ve Java'sız hali (ow32enen601.exe) 3.340.448 bayt büyüklüğünde. Yanlışlıkla sızan build de aynı isimi taşıdığından, indirdiğiniz dosyanın güncel olduğunu uzunluğuna bakarak anlayabilirsiniz. Veya doğrudan download sayfasını deneyin.

GCC 4.0.1 duyuruldu

Soulblighter

GCC'nin 20 Nisan'da çıkan 4.0 sürümünün hatalarından arındırılmış hali GCC 4.0.1 duyuruldu. Bu sürümle buradaki hatalar düzeltilmiş oldu.

Yazılım Geliştirmede Kodlama Stili ve Gösterimin Önemi

maat

Bu yazımızda program yazımında kodlama stilinin öneminden bahsedeceğiz. Geliştirilen yazılımlarda bulunması gereken özelliklerden birisi de "okunabilirlik"tir. İyi bir program sadece yazan kişinin baktığında neyin, nerede nasıl yapıldığını ya da değişkenlerin türlerini anlayabildiği program değil, aksine, kullanılan dilin genel kabul görmüş yazım kurallarına uygun olarak hazırlanmış adeta bakıldığında "şiir gibi okunabilen" programdır. Yazımızın bundan sonraki bölümlerinde kullanılan çeşitli stilleri anlatarak ve örneklerle destekleyerek konumuzu daha da açacağız. Ancak konunun genişliği sebebi ile ancak anahtar noktalara değineceğiz. Anlatılanların daha geniş açıklamaları için kaynaklara bakılabilir.

Trolltech QT4'ü Piyasaya Sürdü

vst

Trolltech QT4'ün beklenen duyurusunu yaptı. Tam söz verdikleri gibi 2005 yılının ikinci çeyreğinin sonuna yetişen QT4'ün özgür yazılım dünyasına en büyük katkısı X11 platformundan başka Win32 platformunda da GPL olarak sürülmesi olacak.

Gmail´i Genel Depolama Alanı Olarak Kullanın!

FZ

GmailFS size Gmail hesabınız için ayrılmış Gmail disk alanını "mount" etmenizi sağlayıp sonra da bunu genel bir disk alanı gibi kullanmanıza izin veren bir tür sanal dosya sistemi sunar. GmailFS bir Python uygulaması olup FUSE isimli altyapıdan ve libgmail fonksiyon kitaplığından faydalanmaktadır.

GmailFS, "read", "write", "open", "close", "stat", "symlink", "link", "unlink", "truncate" ve "rename" gibi işlemleri destekler. Bu da şu demektir, Gmail hesabınız için size ayrılmış uzaktaki disk alanı sanki kendi makinanızdaymışçasına ve sanki normal bir disk alanı gibiymişçesine " cp", "ls", "mv", "rm", "ln", "grep", vb. komutları çalıştırabilirsiniz.

Meraklısı GmailFS ana sitesine bakabilir.

Bu yazılıma dikkatimi çeken Can Burak Çilingiroğlu'na teşekkürler.