Mozilla Deer Park Alpha 1

0
slowhand
Mozilla, Deer Park' olarak adlandırdığı Firefox'un yeni jenerasyonun test versiyonunu yayınladı.
Web sitesinde bunun yanlızca test amacıyla yayınlandığı özellikle belirtiliyor. Eski kullanıcıların stable olan firefox'la yaşamaya devam etmeleri, Deer Park Alpha'nın yalnızca geliştiriciler ve test etmek isteyenler için yayınlandığı da ekleniyor. daha geniş bilgi için http://www.mozilla.org/projects/deerpark/releases/alpha1.html
download için: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/deerpark/alpha1/

İlgili Yazılar

Davos Mozilla dedi

avukatahmetusta

Dünya Ekonomik Forumu 2007'nin teknoloji öncülerini açıkladı.

Bilgi teknolojisi dalında seçilenlerden birisi de Mozilla oldu.

Mozilla'nın CEO'su ve başkanı Mitchell Baker ile konu ile ilgili yapılan röpörtajı buradan okuyabilirsiniz.

Mozilla´da dev güvenlik açığı!

tongucyumruk

Severek kullandığımız ailemizin browser'ı Mozilla'nın 0.9.7 sürümünden başlayıp 1.0rc1'e kadar gelen tüm versiyonlarında dev bir güvenlik açığı keşfedildi. Bu açığı kullanarak kötü niyetli webmasterlar mozillayı o sırada çalıştıran kullanıcının erişebildeği bütün dosyalara (/etc/passwd gibi) erişebiliyorlar.

SpreadFirefox.com'a saldırı

Soulblighter

Firefox'un pazarlama sitesi olan SpreadFirefox.com'a saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda üyelerin bir kısmının kişisel bilgilerinin çalınmış olabileceği belirtiliyor. Sitenin bir kaç gün kapalı kalmasına neden olan saldırıdan sonra Mozilla Vakfı, Spread Firefox üyelerine e-posta ile durumu bildirdi.

Thunderbird 1.0 hazır

mos

Mozilla ekibi tarafından geliştirilen e-posta, USENET (News), istemcisi Mozilla Thunderbird 1.0 sürümü inidirmeye hazır.

Konuyla ilgili duyuruya bakılırsa artık RSS ve Blog takip etmek icin Thunderbird bize yetecek.

Editörün Notu: MS Outlook, MS Outlook Express, vb. programları kullanan arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza yardımcı olmanın ve onları aydınlatmanın zamanı geldi! Başarı öykülerinizi bizimle paylaşmamanız için mantıklı bir sebep göremiyoruz, siz görebiliyor musunuz? ;-)

Firefox'a kardeş geldi: Flock

gismo

Mozilla ekibinin yeni fırlaması Flock'un beta sürümü yayınlandı. Flock ile neler yapabileceğini merak edenler buraya, indirmek isteyenler buraya, katkıda bulunmak isteyenlerse şuraya bakabilir.