Microsoft İnsan Derisini İletken Olarak Kullanmak için Patent Aldı

0
FZ
Microsoft ArGe bölümü bu haberde belirtilenlere göre insan derisine temas eden cihazlar arasında bir ağ oluşturmayı sağlayacak yöntemlere dair bir patent edindi.

Microsoft araştırmacılarına göre bu tür bir PAN (Personal Area Network) cihazların güç ihtiyaçlarını karşılamanın yanısıra birbirleri ile iletişim kurmalarını sağlayacak.

İlgili Yazılar

İsrail Hükümeti MS anlaşmalarını 2005´e kadar dondurdu!

sundance

Register.com haberine göre, İsrail Hükümeti 2004 sonuna kadar MS ile olan bütün anlaşmalarını askıya aldı. Upgrade yapılmayacak, yeni ürün alınmayacak.

Haberde belirtildiğine göre sebep, Mac'de yayınlanacak Office 2003'de -sağdan sola yazılan- israil dilinin desteklenmemesi. Dahası karar, bu kararı protesto eden Apple kullanıcılarının, İsrail anti-tröst departmanını, kanunların gereğini sağlayamamalarından dolayı dava etmekle tehdit etmesi üzerine alınmış.

Hükümet çapında Open Office'e geçiş çalışmaları da başlamış :)

Eyvah! Mahvolduk!

cayfer

Micros~1 Win98'den ve NT4.x'ten desteğini çekiyormus! Bu haberi duyanların olası tepkilerini şöyle hayal ediyorum:
  1. Nesini çekiyormuş?
  2. Aaaaa! Desteği var mıymış ki?
  3. Nasıl yani?
  4. Böylesi Win98 ve NT4 kullanıcıları için daha iyi olabilir.
  5. Farketmez ki!
  6. Oh be... zırt pırt 300 MB "patch" indirmekten kurtulduk!
  7. Eyvah! Ben bittim!
  8. Keh keh!

Microsoft usülü Intellectual Property

Soulblighter

İki logo arasındaki 10 farkı bulun :)

Logo 1: http://www.imagine-msn.com/Spaces
Logo 2: http://www.ubuntulinux.org

Lindows'a ve daha nicelerine ismimi çağrıştırıyor diye davalar açan, ama aslında yaptığı bir çok şeyi aslında yapmayıp başkalarından araklayan Microsoft'un son hırsızlığı...

Buyrun buradan yakın!

En sinsi bilgisayar solucanı

pulsar

Bilgisayar virüsleri insanların kendilerini aktif hale getirmesi için bin bir türlü numaraya başvurdu, ancak son olarak yayılan bir virüs sinsilik konusunda öncekilere göre daha iddialı gözüküyor. Hard ya da Symantec virüsü olarak bilinen yeni solucan, kendisini bir anti-virüs uyarısı olarak ‘gizliyor’.

Microsoft´un Yeni Testi

anonim

Microsoft Linux'a karşı giderek düşen prestijini kurtarmak için yeni bir girişim başlattı. Olay özetle şöyle, Microsoft Redmond'daki test merkezine Üzerinde Linux+Apache+MySQL ve Open LDAP olan bir sistem kuruyor yanınada kendi ürünlerini. Ve ardından özellikle iş hayatından müşterileri davet edip ürünleri test etmelerini istiyor. Bu hamlesiyle Microsoft müşterilerinin kendi ürünlerinin teknik ve fiyat üstünlüklerini görmesini hedefliyormuş.