Mac OS X, Linux ve Windows 'u aynı makinada mı çalıştırmak istiyorsunuz?

0
rob33n
SWsoft'tan guzel bir program..
VirtualBox ve WMware tarzı bir yazılım olan Parallels 9 Ocak 'ta beta olarak piyasaya sunuldu. Uygulama, içerisinde 50 'den fazla işletim sistemini bulundurmakta.
Aralarında Windows Server 2003, Windows Server 2008, Red Hat Linux, SuSE Enterprise Linux ve Sun Solaris 'in de bulunduğu bir birinden bağımsız sanal sistemlerle çalışma imkanı sağlayan Parallels hakkında detaylı bilgi için makalenin tamamına göz atın.

Programı bilgisayarınıza indirmek için ise buraya tıklayabilirsiniz.


..That said, in this beta, which was announced Jan. 9, SWsoft claims you can run multiple copies of "more than 50 different guest operating systems including Windows Server 2003, Windows Server 2008, Red Hat Linux, SUSE Enterprise Linux, and Sun Solaris simultaneously in isolated virtual machines." And, of course, if you have a Mac, you can add Mac OS X to that list as well..

Görüşler

0
siyah83
"Uygulama, içerisinde 50 'den fazla işletim sistemini bulundurmakta." burda bir yanlış yazım var, bu uygulama içinde 50'den fazla işletim sistemini nasıl barındırsınki. 50'den fazla işletim sistemine destek verebilir , ya da onlarla çalışabilir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

2. Ulusal Yazılım Mimarisi Konferansı ( UYMK'08 )

niobe

2.Ulusal Yazılım Mimarisi Konferansı (UYMK’08), 11 – 12 Eylül 2008 tarihlerinde Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ev sahipliğinde yapılacaktır.

Dünya Kurtuldu(!), Linux altında webcam destekli msn : aMSN

darkhunter

Yaşamın sırrından sonra en çok ilgi uyandıran sorunsal olan, Linux altında IM üzerinden webcam desteği Alvaro tarafından çözüldü.

aMSN'in yeni sürümü olan 0.95, webcam desteği veriyor!

Eee, hissediyor muyuz?

Hakia'dan Haberler

anonim

neogen yazıyor "Hakia'dan 3 yeni haber var: 1- Emre Sokullu Hakia'da. 2- Sol üst köşeden Türkçe Hakia müjdesi veriliyor. 3- Hakia "Search For Better Search", yani "Daha İyi Arama Arayışı" adlı bir kampanya düzenlemiş. John Battelle gibi lider düşünürlerin konu hakkındaki yorumlarına ulaşmak ve yorum eklemek mümkün.

Microsoft Bir Türk Yazılım Şirketi Olan devBiz'i Satın Aldı

auselen

Microsoft İzmirli bir firma olan devBiz'i 26 mart 2007 tarihinde satın aldı.

devBiz'in sayfası ve Microsoft'un basın açıklaması

Türkiye'nin StackOverflow'u Açıldı

anonim

Türkiyenin bilişim sektörü sevdalılarını birleştirmeyi amaçlayan, dertlerine deva olayı hedefleyen site sonsuzdongu.net ilk sürümü ile yayına girdi. Site üzerinden şu anda istediğiniz soruları sorabiliyor veya cevap yazabiliyorsunuz. www.sosuzdongu.net