Mac OS X, Linux ve Windows 'u aynı makinada mı çalıştırmak istiyorsunuz?

0
rob33n
SWsoft'tan guzel bir program..
VirtualBox ve WMware tarzı bir yazılım olan Parallels 9 Ocak 'ta beta olarak piyasaya sunuldu. Uygulama, içerisinde 50 'den fazla işletim sistemini bulundurmakta.
Aralarında Windows Server 2003, Windows Server 2008, Red Hat Linux, SuSE Enterprise Linux ve Sun Solaris 'in de bulunduğu bir birinden bağımsız sanal sistemlerle çalışma imkanı sağlayan Parallels hakkında detaylı bilgi için makalenin tamamına göz atın.

Programı bilgisayarınıza indirmek için ise buraya tıklayabilirsiniz.


..That said, in this beta, which was announced Jan. 9, SWsoft claims you can run multiple copies of "more than 50 different guest operating systems including Windows Server 2003, Windows Server 2008, Red Hat Linux, SUSE Enterprise Linux, and Sun Solaris simultaneously in isolated virtual machines." And, of course, if you have a Mac, you can add Mac OS X to that list as well..

Görüşler

0
siyah83
"Uygulama, içerisinde 50 'den fazla işletim sistemini bulundurmakta." burda bir yanlış yazım var, bu uygulama içinde 50'den fazla işletim sistemini nasıl barındırsınki. 50'den fazla işletim sistemine destek verebilir , ya da onlarla çalışabilir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Türkiye´nin web siteleri yarışıyor

esse

Türkiye’nin en iyi kurumsal ve kişisel web siteleri: DorukNet, Microsoft ve PCMagazine dergisinin ortaklaşa düzenledeği “Altın Örümcek Web Yarışması” ile belirlenecekmiş.

Internet teknolojilerini kullanarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılmasını ve bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesini amaçlayan yarışma için son başvuru tarihi 10 Nisan 2002.

Türkiye Uzgörü kazanıyor!

anonim

İTÜ IEEE kulübünün lisans öğrencilerinin yazılarından oluşan bir "Uzgörü" adlı dergi hazırladık. Dergi iki ayda bir yayınlanacak.

100'den fazla İşletim sistemi bir bilgisayarda

Sabutay

Justlinux Forum'larında bir kişi, 110 tane işletim sistemini bir bilgisayara nasıl yüklediğini anlattı (3xDos, 3xWindows, 5xBsd, 2xSolaris ve 97xLinux). Bunun için 4 tane sabit disk ve 144 disk bölümü kullanmış. Bunu, Grub'un sınırlarını denemek için yapmış. Edindiği tecrübeler hakkında bir Çoklu-Boot howto'su yazacakmış.

Kaynak :tecchanel

Verimerkezi ile havuz ısıtmak

Betelgeuse

Bir verimerkezindeki sunucuların ürettiği ısı ile neler yapılabilir dersiniz?

Bir ücretsiz bilgisayar dergisi daha çıktı!

anonim

www.pdfdergi.com'dan Ücretsiz Bilişim Teknolojileri ve Yaşam konulu dergi.

Her ay yayınlanacak olan dergi pdf formatında olacak. Derginin ilk sayısı (Nisan) beta olarak kullanıma açıldı. Amatör bir ruhla hazırlanan dergi profesyonel bir içerikle dolu.