Linux Semineri : QT Programlamaya Giriş

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği 16 Nisan Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Linux altında QT kütüphanesi ile programlamaya bir giriş yapılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi -

Görüşler

0
anonim
Ankara daki seminerin haftasonu olmasında bir mahsur var mı?
Haftasonu en azından tatil niyetine gidilir.


zahter
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2009: Épilogue et audiovisuels - Part 3

FZ

Birinci ve ikinci bölümden sonra üçüncü bölüm ile sevenlerimizin karşısındayız. Bu seferki konuklarımız bilgi çıkarımı (information retrieval) uzmanı Özgür Yılmazel ve besteci Mehmet Okonşar:

Onbinlerce belge, yazı, ürün ismi, makale, belge, vb. metin üzerinde, Türkçenin inceliklerinden faydalanarak indeksleme ve arama yapmak için ne kullanırsınız? MySQL, PHP ve PostgreSQL sizin yerinize olayı bitirmiş mi? Konu kapanmış mı? Elinizdeki çekiç ile her şey birer çivi gibi mi görünüyor? O halde bir daha düşünün yahut Apache Lucene projesine de katkıda bulunan ve akademik hayat ile sanayi işbirliğinin güzel örneklerini veren Özgür Yılmazel'in Açık Kaynak ve Özgür Yazılım Günleri 2009'daki videosunu izleyin diyoruz:

Dünya Plone Günü - 2009

anonim

Plone, önde gelen, açık kaynak kodlu içerik yönetim sistemlerinden biridir. İçerik yönetim sistemleri, bir yandan günün teknolojik şartlarını yerine getiren, kaliteli web sitelerinin oluşturulmasını ve yönetilmesini, diğer yandan da teknik bilgisi olmayan kullanıcıların bu sitelere kolayca içerik katkısı yapabilmelerini sağlayan uygulamalardır.

TBD Genç Ankara'da Android Programlama ve Mobil Dünya Semineri düzenliyor

anonim

TBD Genç Ankara, TOBB ETÜ Bilişim Teknolojileri ve Robot Topluluğu'nda bir Android semineri düzenliyor. Konuşmacı Android konusunda uzman bir isim Mustafa Ferhan Akman.

Linux Semineri : Fedora Linux Projesi ve Kurulumu

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği 1 Kasım Cumartesi günü İstanbul'da, 5 Kasım Çarşamba günü Ankara'da birer Linux semineri düzenliyor. Seminerlerde Redhat Linux dağıtımının resmi devamı olan Fedora Linux Projesi ve yeni piyasaya çıkacak olan Fedora Linux 1.0'ın kurulumu anlatılacak. Her zaman olduğu gibi seminerler tüm ilgilenenlerin katılımına açık.

İzmir'de Linux Semineri

o_ozardic

6 Nisan'da İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde bir Linux semineri var. Doğan Zorlu'nun vereceği "Linux ve Özgür Yazılım Üzerine Sohbetler" konulu seminer M01 no'lu anfide saat 17:00'de başlayacak. Seminer, herkese açıktır, herkes davetlidir.

Ayrıntılı bilgi için: http://seminer.linux.org.tr/