Seminer : Java Server Faces(JSF) ve Apache MyFaces

0
anonim
Konu: JSF(Java Server Faces) ve Apache MyFaces
Yer: Odtü Teknokent İkizler
Tarih: 26 Mayıs Cuma
Süre: 1.5-2 saat
Konuşmacı:Çağatay Çivici(www.jroller.com/page/cagataycivici)
1. JSF nedir?
2. JSF hayat döngüsü ve PhaseListener
3. JSF bileşenleri
4. Managed Beans
5. JSF Validator, Converter yapıları
6. ValueBinding, VariableResolver, PropertyResolver yapıları
7. ViewHandler, NavigationHandler yapıları
7. Renderer yapısı
8. Event ve Listener yapıları
9. MyFaces implementasyonu
10. Ajax ve MyFaces
11. Custom JSF bileşenleri

Konuşmacı:Çağatay Çivici(www.jroller.com/page/cagataycivici)
2005 yılında Bilkent Bilgisayar Mühendisliği'nden lisans derecesini aldı. Sonrasında JSF, Spring, Hibernate, Acegi gibi önde gelen Java teknolojilerinin kullanıldığı büyük ölçekli bir Java projesinde görev aldı. FacesTrace, AcegiJSF, JSFChartCreator, MyFaces Client Side Validations gibi açık kaynak kodlu bileşenler geliştirdi ve Apache MyFaces'e "resmi contributor" seviyesinde destekte bulundu.

Görüşler

0
fazlamesai
Sunuma herkes katılabiliyor mu acaba?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölüm Seminerleri

coskung

Sabancı Üniversitesi'nden Prof. Dr. Kemal Oflazer, 24 Şubat Perşembe günü (bugün) saat 17'de "SmartReader: Etkin ve Etkileşimli Elektronik Kitap Platformu" konulu bir seminer verecektir. İlgilenen herkes davetlidir.

Linux Semineri : Koha Kütüphane Otomasyon Sistemi

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 2 Ağustos Cumartesi günü İstanbul'da özgür bir kütüphane otomasyon yazılımı olan Koha'nın anlatılacağı bir seminer düzenliyor. Seminerde Koha sisteminin yapısı; kütüphaneler için entegre bir sistem olarak kataloglama, opac (online public access catalogue), ödünç verme, üye yönetimi ve satınalma gibi modülleri anlatılacak. Saat 15:00'te başlayacak seminer, her zaman olduğu gibi tüm ilgilenenlerin katılımına açık ve ücretsiz. - Ayrıntılı Bilgi -

Entrepreneurs Roundtable İstanbul #3

butch

Entrepreneurs Roundtable Istanbul toplantılarının 3.sü 8 Ocak'ta Bilgi Üniversitesinin evsahipliğinde Dolapdere kampüsünde yapılacak. Bu toplantılar bilişim girişimcileri ile yatırımcıları biraraya getirmeyi amaçlıyor.

Etkinlik sitesi ve kayıt: http://eristanbul3.eventbrite.com/

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006

butch

24-25 Şubat 2006 tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik programı oluşmaya başladı. Bu adreste bulabileceğiniz programa ek olarak daha önceki etkinliklere gelenlerin hatırlayacağı BS2(Büyük Salon), LKD seminerlerine ayırılmış durumda. LKD programının detayları da yakında yayınlanacak.

Ciddi bir katılım beklenen etkinlik, bu yıl sizlerin de ilgisini çekebilecek bazı yenilikler içeriyor.

7D7 Demo Partisi 8-9 Eylül'de!

dcc

7D7 Demoscene Party 2007 , 8-9 September 2007

Artık geleneksel hale gelen 7Dx partilerinin bu yılki ayağı 7D7 demo partisi bu sene 8-9 Eylül tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü'nde yapılacak. C64, Amiga ve PC platformlarında yarışmaların düzenlendiği 7D7'de ayrıca programlama seminerleri ve demoscene üzerine sohbetler de yapılacak.