9 Mart Penguen Kahvaltısı

0
kocak

Bahar geliyor, penguenler kahvaltıda buluşuyor.

Daha önce Ankara Saklıbahçe'de yapmış olduğumuz kahvaltı etkinliğimize yeni bir buluşmayla devam ediyoruz.
Buluşma yerimiz "06 Cafe&Patisserie [1]".(Saklıbahçenin hemen karşısı). 9 Mart Pazar günü saat 10:30-14:00 arası buluşuyoruz. Eğer bu etkinlikte siz de bizimle birlikte hoş vakit geçirip, iş ya da okul stresinden biraz olsun uzaklaşmak isterseniz bize katılın. Gelmek isterseniz bize e-posta atmanız [2] ve gerektiğinde size ulaşabilmemiz için iletişim bilgilerinizi (telefon numaranız) göndermeniz yeterlidir. Lütfen geleceğinizi, genel sayıyı bilip rezervasyon yaptırabilmemiz için bildiriniz.
Kahvaltıda görüşmek üzere.

LKD - Penguen Çalışma Grubu

[1] http://tinyurl.com/22exne
[2] penguen@linux.org.tr

Görüşler

0
anonim
Haritaya bakınca pek belli olmuyor ama, toplantı yeriniz AKPARTİ nin karşısında TİVMAŞ'ın yanında yer alıyor. Yani oraya gitmek isteyenler AKPARTİ binasına bakarak TİVMAŞ ın yanına gidecekler :D
Bir Ankaralı olarak Ankaralı gibi yol tarif etmiş oldum ama umarım yanılmıyorumdur.
0
kocak
Haritada biraz sağ alt köşede kalmış ama Armada Alışveriş Merkezi net bir şekilde görülüyor. Armada'nın önünde inip hemen yanındaki yolu takip ederseniz tarife uygun bir şekilde ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İNETD Semineri: Web Uygulama Güvenliği

adervis

IBM Linux Merkezi'nde yapılan İnternet Teknolojileri Derneği Seminerleri, 10 Şubat 2007 saat 14:00'da Fırat OKAY'ın "Web Uygulama Güvenliği" konulu semineri ile devam ediyor.
Seminerler herzaman olduğu gibi herkese açık ve ücretsiz.

OpenOffice.org 2.0 Partisi

anonim

OpenOffice.org Türkiye tarafından, OpenOffice.org'un 2.0 sürümünün çıkış haftasında, hem yeni OpenOffice sürümünü kutlamak, hem de sohbet edip kaynaşmak için İstanbul Taksim'de 22 Ekim 2005 Saat 13:00'de başlayacak bir etkinlik düzenleniyor.

GNU Felsefesi ve Linux İşletim Sistemi Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 24 Kasım 2004 Çarşamba günü saat 19:00'da IBM İstanbul Linux Merkezi'nde bir seminer düzenliyor. Seminerde GNU Felsefesi, GPL Lisansı ve Linux İşletim Sistemi'nin neden ortaya çıktığı, kimler tarafından, neden yaşatıldığı, GNU akımının ve getirdiklerinin bilim ve toplum için nasıl ve neden önemli olduğu anlatılacaktır.

3. Ulusal Dijital Tasarım Sempozyumu ve Sergisi

mentat

24-26 MAYIS 2005 tarihlerinde, Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum'unda 3. Ulusal Dijital Tasarım Sempozyumu Ve Sergisi düzenleniyor. Detaylı bilgi ve seminer programına buradan ulaşabilirsiniz.

Linux Tanıtımı Semineri

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, 27 Kasım 2004 Cumartesi günü saat 13:30'da EMO İstanbul Şubesi'nde bir seminer düzenliyor. Seminerde Linux İşletim Sistemi tanıtılacak ve genel kavramlar üzerinde durulacaktır. Seminer sonunda bir de Linux kurulumu yapılacaktır