9 Mart Penguen Kahvaltısı

0
kocak

Bahar geliyor, penguenler kahvaltıda buluşuyor.

Daha önce Ankara Saklıbahçe'de yapmış olduğumuz kahvaltı etkinliğimize yeni bir buluşmayla devam ediyoruz.
Buluşma yerimiz "06 Cafe&Patisserie [1]".(Saklıbahçenin hemen karşısı). 9 Mart Pazar günü saat 10:30-14:00 arası buluşuyoruz. Eğer bu etkinlikte siz de bizimle birlikte hoş vakit geçirip, iş ya da okul stresinden biraz olsun uzaklaşmak isterseniz bize katılın. Gelmek isterseniz bize e-posta atmanız [2] ve gerektiğinde size ulaşabilmemiz için iletişim bilgilerinizi (telefon numaranız) göndermeniz yeterlidir. Lütfen geleceğinizi, genel sayıyı bilip rezervasyon yaptırabilmemiz için bildiriniz.
Kahvaltıda görüşmek üzere.

LKD - Penguen Çalışma Grubu

[1] http://tinyurl.com/22exne
[2] penguen@linux.org.tr

Görüşler

0
anonim
Haritaya bakınca pek belli olmuyor ama, toplantı yeriniz AKPARTİ nin karşısında TİVMAŞ'ın yanında yer alıyor. Yani oraya gitmek isteyenler AKPARTİ binasına bakarak TİVMAŞ ın yanına gidecekler :D
Bir Ankaralı olarak Ankaralı gibi yol tarif etmiş oldum ama umarım yanılmıyorumdur.
0
kocak
Haritada biraz sağ alt köşede kalmış ama Armada Alışveriş Merkezi net bir şekilde görülüyor. Armada'nın önünde inip hemen yanındaki yolu takip ederseniz tarife uygun bir şekilde ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Turing Günü - İstanbul Bilgi Üniversitesi

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından 31 Mayıs 2003, Cumartesi günü düzenlenecek olan Turing Günü´ne ilgili herkes davetlidir.

Bu sene adı geçen seminere konuşmacı olarak katılacak olan araştırmacılardan biri, daha önce yine FM´de bahsi geçmiş olan Dr. Richard Wallace. Dr. Wallace, 2000 ve 2001 yılında Loebner Ödülünü kazanmış ve `en insani´ program kabul edilen A.L.I.C.E. isimli yapay diyalog yazılımının ve AIML (Artificial Intelligence Markup Language) dilinin yaratıcısı.

Kuantum Bilgisayar

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenecek bu seminerde, kuantum bilgisayarı hakkında genel bilgi verilip, klasik bilgisayar ve kuantum bilgisayar arasındaki temel farklar ortaya konalacaktır. Ayrıca, Kubit kavramı ve kuantum bilgisayarların hayatımıza getirmesi beklenen yeniliklerden bahsedilecektir.

Detaylar:

Linux Semineri (İstanbul) : MySQL Veritabanı Sunucusu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü saat 15.00'de linux semineri düzenliyor. Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı seminerde; web-veritabanı uygulamalarında yaygın olarak kullanılan MySQL veritabanı sunucusunun yapısı, yetkilendirme sistemi, güvenlik ipuçları ve çeşitli özellikleri anlatılacak. - Detaylı Bilgi -

Linux Semineri : Linux Sistem Güçlendirme (Hardening)

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü İstanbul'da bir linux semineri düzenliyor. Linux işletim sisteminizi daha güvenli hale getirmeniz için dikkat etmeniz gereken püf noktaların anlatıldığı seminer saat 15.00'de başlayacak. Seminer her zaman olduğu gibi ilgilenen herkesin katılımına açık. - Ayrıntılı Bilgi -

Internet Haftası Linux Seminerleri

anonim

Internet Türkiye'de 8. yılını kutluyor. Linux Kullanıcıları Grubu da Internet Haftası Etkinlikleri boyunca Ankara'da her akşam bir Linux semineri düzenliyor. 9-23 Nisan tarihleri arasında E-Posta Sunucu Anti-Virus Çözümleri'nden, X-Window Uygulamaları'na kadar toplam 12 seminer verilecek. Program.