YTÜ Matematik Mühendisliği, Oracle Veritabanı Kavramlarına Giriş Semineri

0
ibalpinar

Yıldız Teknik Üniversitesi, Matematik Mühendisliği tarafından 26 Nisan 2009 Pazar günü Oracle Veritabanı Kavramlarına Giriş ve Staj Günlükleri konulu gün boyu ücretsiz seminerler düzenlenmektedir.

Seminerleri CETURK Ekibi'nden Hasan Tonguç YILMAZ verecektir.

Yer: Yıldız Teknik Üniversitesi, Beşiktaş Kampüsü, Oditoryum
Saat: 09:00-17:00
Afiş için tıklayınız
Seminere kayıt olmak için tıklayınız:

İçerik:

  • 1: Introduction to Oracle
  • 2: Data Blocks, Extends and Segments
  • 3: Tablespaces, Datafiles and Control Files
  • 4: Transaction Management
  • 5: Startup, Shutdown
  • 6: Oracle Architecture
  • 7: Concurrency and Consistency
  • 8: Statement Processing and CBO
  • 9: "SQL, PL/SQL and Java" ve "Redo Internals"
  • 12: Partitioning

Orjinal Duyuru

Görüşler

0
nehuse
İstanbulda olsam katılmak isterdim şu ana kadar oracle database kullanma imkanım olmadı.Oracle da ne varki diğerlerinin yapamadığı işleri yapıyor ve bu işten çok büyük paralar kazanabiliyor.
0
roadrunnermerlin
kayıt olmak için facebook sayfasına yönlendirilmiş ancak ne facebook hesabım var ne de yeni bir tane açmak istiyorum. bu nedenle kayıt olayını nasıl halledeceğiz?
0
aircanada
neden sadece facebook üzerinden kayıt alındığını anlamadım doğrusu hesabı olmayanlar için acil bişeler düşünmeliler.
0
roadrunnermerlin
ben direkt kendisine sordum, sabah gelin sorun olmaz dedi. kayıt olayı kaç kişi geliri hesaplamak içinmiş yani.

http://tonguc.blogspot.com/2009/03/oracle-veritaban-kavramlarna-giris-ve.html
0
Tarık
güzell, burdan anlaşılıyor ki güzel ülkemde organizasyon özürlülerde seminer meminer vermeye başlamışlar. hayırlısı bakalım...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux Semineri : PHP ile MySQL Uygulamaları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da Çarşamba günü bir linux semineri düzenliyor. Özellikle web-veritabanı uygulamalarında yaygın olarak tercih edilen özgür yazılım ikilisinin beraber kullanımları ele alınıyor. PHP programlama dilinde yer alan MySQL veritabanı sunucusuna erişim ve işlem fonksiyonları incelenerek, fonksiyonlar örnek uygulamalar ile anlatılacak. Saat 18:30'da başlayacak olan seminer her zaman olduğu gibi tüm ilgilenenlerin katılımına açık. - Ayrıntılı Bilgi -

Kadir Has Üniversitesi, Linux'a Derinlemesine Dalış Semineri

coskung

Kadir Has Üniversitesi, Bilişim Güvenliği Kulübü (BİGUK) ve LKD Seminer Çalışma grubu ortak çalışması: 2 Mart Pazartesi günü, saat 12.45'te "Linux'a Derinlemesine Dalış (korkmayın önce dalmayı öğretiyoruz)" semineri. Konuşmacı, Pardus geliştiricisi Koray Löker. Seminer, Kadir Has Üniversitesi'nin Cibali'deki Kadir Has Kampüsü, Fener Salonu'nda ve katılım serbest. Dinleyicilere katılım belgesinin verileceği seminer, tahminlerimize göre SMS ile duyurulan ilk LKD semineri olacak aynı zamanda..

Seminer afişi ve LKD Seminer Çalışma Grubu günlüğü burada.

Ankara'da CETURK Java Teknoloji Günü

ksevindik

13 Haziran'da ODTÜ Kültür Kongre Merkezi A Salonunda, İnnova Bilişim Çözümleri'nin ve i-Con'un desteği ile "CETURK Java Teknoloji Günü-2 – Ankara" etkinliği gerçekleştiriyoruz. Etkinlikte Java Teknolojilerinde Uzman konuşmacılar bilgilerini katılımcılarla paylaşacaklar. Etkinliğe katılım her zamanki gibi ücretsiz olacak. Ayrıca her zaman olduğu gibi etkinliğe katılan kişilere çekiliş ile kitap hediye edilecek. Etkinlik konuları ve konuşmacılar şöyle:
  • Hasan Türksoy - GWT İle Web Uygulamaları Geliştirmek
  • Mustafa Demir & Mustafa Daşgın - Spring Web Servis Frameworkü
  • Kenan Sevindik - Spring AOP ve Hibernate ile Servis Düzeyinde Audit Loglaması
  • Ümit Vardar - EJB 3.1
  • Mehmet Gursul - OSGI (The Dynamic Module System For Java)
Katılım için gerekli bilgiye etkinlik sayfasından ulaşabilirsiniz.

İzmir Penguenleri Toplanıyor

anonim

İzmirli Linux severler tanışma ve paylaşım amacıyla Kurban Bayramı'nın 3. günü yani 22 Ocak Cumartesi günü saat 12.00 de Konak Pier'deki Rıhtım Cafe'de toplanacaktır. İzmir ve civarında bulunan bütün GNU/Linux severlere açık çağrıdır... Gelmek isteyenlerin iletişimin sağlıklı kurulması ve organizasyon açısından yambaxx@gmail.com adresine mail atmaları rica olunur. Ayrıca son gelişmeler buradan takip edilebilir. Buluşmak üzere...

Özgür Yazılım Günleri ve Açık Kaynak Günleri Başlıyor.

vst

Bilgi Üniversitesi'nde 4 Mart Cuma ve 5 Mart Cumartesi günboyu sürecek olan "Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri/2005" başlıyor. Gnome ve Mono projelerinin kurucusu Miguel de Icaza, Avrupa Özgür Yazılım Vakfı Başkanı Georg Greve ve OpenOffice.org proje grubu yöneticisi Louis Suarez-Potts'un katılımlarıyla gerçekleşecek etkinliğe herkes davetli. Etkinliğin web sitesinden ayrıntılı bilgiye ve etkinlik programına ulaşabilirsiniz.