YTÜ Matematik Mühendisliği, Oracle Veritabanı Kavramlarına Giriş Semineri

0
ibalpinar

Yıldız Teknik Üniversitesi, Matematik Mühendisliği tarafından 26 Nisan 2009 Pazar günü Oracle Veritabanı Kavramlarına Giriş ve Staj Günlükleri konulu gün boyu ücretsiz seminerler düzenlenmektedir.

Seminerleri CETURK Ekibi'nden Hasan Tonguç YILMAZ verecektir.

Yer: Yıldız Teknik Üniversitesi, Beşiktaş Kampüsü, Oditoryum
Saat: 09:00-17:00
Afiş için tıklayınız
Seminere kayıt olmak için tıklayınız:

İçerik:

  • 1: Introduction to Oracle
  • 2: Data Blocks, Extends and Segments
  • 3: Tablespaces, Datafiles and Control Files
  • 4: Transaction Management
  • 5: Startup, Shutdown
  • 6: Oracle Architecture
  • 7: Concurrency and Consistency
  • 8: Statement Processing and CBO
  • 9: "SQL, PL/SQL and Java" ve "Redo Internals"
  • 12: Partitioning

Orjinal Duyuru

Görüşler

0
nehuse
İstanbulda olsam katılmak isterdim şu ana kadar oracle database kullanma imkanım olmadı.Oracle da ne varki diğerlerinin yapamadığı işleri yapıyor ve bu işten çok büyük paralar kazanabiliyor.
0
roadrunnermerlin
kayıt olmak için facebook sayfasına yönlendirilmiş ancak ne facebook hesabım var ne de yeni bir tane açmak istiyorum. bu nedenle kayıt olayını nasıl halledeceğiz?
0
aircanada
neden sadece facebook üzerinden kayıt alındığını anlamadım doğrusu hesabı olmayanlar için acil bişeler düşünmeliler.
0
roadrunnermerlin
ben direkt kendisine sordum, sabah gelin sorun olmaz dedi. kayıt olayı kaç kişi geliri hesaplamak içinmiş yani.

http://tonguc.blogspot.com/2009/03/oracle-veritaban-kavramlarna-giris-ve.html
0
Tarık
güzell, burdan anlaşılıyor ki güzel ülkemde organizasyon özürlülerde seminer meminer vermeye başlamışlar. hayırlısı bakalım...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Karar Ağaçları Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümünün düzenli olarak gerçekleştirdiği seminer dizisinin bugünkü oturumunun konusu "Karar Ağaçları - Decision Trees".

Karar ağaçları veri modelleme amaçlı olarak kullanılan bir yöntemdir. Yapay zekâ ve makina öğrenmesi bağlamında bilgisayarın sınıflandırma ve regresyon yapabilmesi için karar ağaçları kullanılabilir. Bu model içsel karar düğümlerinden ve sonlandırıcı yapraklardan oluşur. Her içsel karar düğümü bir f(x) karar fonksiyonunu barındırır ve düğümün her dalı da bir karara karşılık gelir. Ağaçtaki her yaprak bir sınıf etiketi taşır.

Tarih: 16 Aralık 2002
Yer: Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası
Saat: 18:30
Semineri veren: OLCAY TANER YILDIZ, Bogaziçi Üniversitesi, Bilgisiyar Mühendisliği Bölümü

İzmir´de Linux Semineri

o_ozardic

İzmir Yüksek Teknoloji Ensititüsü Bilgisayar Topluluğu bugün (27 Mart Perşembe ) Gülbahçe Kampüsü'nde bir linux semineri düzenliyor. Seminerde Onur Küçük tarafından katılımcılara Linux İşletim Sistemi hakkında bilgi verilecek. Saat 13:15'te başlayacak seminere katılım ücretsiz, ayrıca katılımcılara Knoppix CD'si hediye olarak verilecek.

Ulaşım : Üçkuyular'daki garajdan yarım saatte bir kampüse araç bulunmaktadır.

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006

butch

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 24-25 Şubat 2006 tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi - Dolapdere kampüsünde gerçekleştirilecek. Sloganı "Gelecek: Şimdi" olan etkinliğe katılacak konulardan bazıları şöyle:

Linux Semineri : Kurumsal PKI Uygulamaları

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, 10 Ekim Çarşamba günü saat 18.30'da Ankara Üniversitesi'nde bir linux semineri düzenliyor. Açık anahtarlı şifreleme kullanımının yaygınlaşması ile, mektup alışverişinin yanında bir çok alanda açık/özel anahtar ile çalışılabileceği ortaya çıktı. Kurumsal uygulamalarından bahsedilecek ve neden uygulanması gerektiğinin üzerinde durulacaktır. Kurumsal uygulamalara örnek olarak, fiziksel giriş çıkış kontrolü, sunuculara erişim ve kimlik tespiti verilebilir.

Uluslararası BSD Konferansı

bemre

Türkiye'de BSD sistemler üzerine önemli çalışmalar yapan ve dünya çapında kullanılan açık kaynak kodlu yazılımlar geliştiren EnderUNIX Yazılım Geliştirme Takımı ile Marmara Üniversitesi tarafından düzenlenen, EMO İstanbul Şubesi ile TÜBİTAK ULAKBİM'in desteklediği Uluslararası BSD Konferansı, 19 - 20 Ekim 2007 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Rektörlük Ord. Prof. Dr. Nihad SAYAR Konferans Salonu'nda (Sultanahmet Kampüsü) gerçekleşecektir.