Hatırlatma: Turing Day'08

0
fkoksal
İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen Turing Günleri'nin yedincisi bu sene "Bilgisayar Bilimleri ve Eğitim" üzerine. Etkinlik tamamen ücretsiz olup yarın (17 Mayıs Cumartesi) Dolapdere kampüsünde gerçekleştirilecektir. Taksim AKM'nin önünden 15 dakikada bir servis kalkacaktır.

Hepinizi bu güzel etkinliğe bekliyoruz.

Etkinlik web sitesi

İlgili Yazılar

SAP R/3 Uygulamaları Tanıtımı

FZ

SAP R/3 özellikle büyük ölçekteki şirketlerin on milyonlarca dolar harcayarak bünyelerine almaya çalıştıkları bir kaynak yönetimi programıdır. Bu sunum sırasında, SAP’nin genel yapısı, temel modülleri tanıtılacaktır. Sunum sırasında ele alınacak konu başlıkları şunlardır:

MMO İstanbul'da Özgür Yazılımlar semineri

coskung

Makine Mühendisleri Odası ve Linux Kullanıcıları Derneği işbirliğiyle, 22 Ekim Çarşamba akşamı 19.00'da, Enver Altın tarafından "Özgür Yazılımlar" başlıklı bir seminer verilecek. Yer, Beyoğlu'ndaki MMO İstanbul Şube. Seminer ücretsiz ve herkese açık.

Linux Kullanıcıları Derneği / EMO Ankara seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği bu aydan itibaren, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Ankara Şubesi ile ortaklaşa her ayın üçüncü Cumartesi günü birer Linux ve özgür yazılım semineri düzenleyecek. Temel olarak EMO üyelerini hedefleyen, dışarıdan da herkesin katılımına açık olan seminerlerin ilki bu haftasonu gerçekleşiyor. -Ayrıntılı Bilgi-

7. Geleneksel Programlama Yarışması - ODTÜ

FZ

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu diyor ki: Ülkemizde programlamacılığın gelişmesine, GNU/Linux'un yaygınlaşmasına ve bilgisayar bilimcilerini bir araya getirmeye katkıda bulunmak, eğlenirken öğrenmek ve kazandırmak için yarışmamız üzerine düşen görevi başarıyla gerçekleştiriyor.

Bu sene yedincisini gerçekleştirdiğimiz yarışmamıza katılım hiç zor değil. Tek yapmanız gereken ön eleme sorularını çözerek 15 Nisan 2004 günü saat 23:59'e kadar bize göndermek. Sorular üzerinde istediğiniz kadar düşünebilirsiniz. Çözüm yolunu bulduktan sonra yazacağınız C veya C++ dillerindeki programınızı sınayarak bize gönderebilirsiniz. Üstelik başvuruda bulunmak için tüm sorulara çözüm bulmak zorunda değilsiniz.

Alan Turing Günleri (Güncellendi)

bulento

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri, TUBITAK’ın katkılarıyla bu yıl 'Turing Günleri'nin 4.'sünü düzenlemektedir.

'Turing Günleri', uluslararası katılımlı bilimsel bir sempozyum olarak organize edilegelmektedir.