Yeditepe Üniversitesi Linux ve Özgür Yazılım Semineri

0
coskung
Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu ve LKD Seminer Çalışma grubu işbirliğiyle; 26 Şubat 2009 Perşembe günü, 14-16 saatleri arasında "Linux ve Özgür Yazılım" semineri düzenleniyor. Enver Altın'ın vereceği seminer, Yeditepe Üniversitesi Kayışdağı Kampüsü'nde, Mühendislik ve Mimarlik Fakültesi Binası, B310 numaralı sınıfta. Katılım her zaman olduğu gibi ücretsiz.

Görüşler

0
auselen
Özgür yazılım demişken bugün Rob Pike'dan şu yazıyı görüp okudum; http://commandcenter.blogspot.com/2006/06/i-cant-find-this-on-web-so-here.html
0
hcg
Rob Pike üstadın, r(salyangoz)google.com şeklindeki ultra cool e-posta adresi de gözlerden kaçmadı :)

Girdiyi okurken, seminerden önce koltuğunda otururken omzuna dokunan kişiden bahsettiğinde hah şimdi RMS devreye giriyor dedim ama umduğum gibi gitmedi hikaye.. Pasif kalmış RMS. Yakışmadı :)
0
FZ
İncelikli ve eğlenceli bir yazı olmuş :) Teşekkürler dikkatimi çektiğin için.
0
auselen
Ayrica konuyla ilgili calismanin (backing store) bir meyvesini youtube'ta bulup kendi mekanima¹ not ettim.

¹http://www.ceviktavsan.com/gecmis-zaman-olur-ki/
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Özgür Yazılım ve Linux Günleri / 2010

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü ve Linux Kullanıcıları Derneği'nin 9 yıldır düzenlemekte oldukları etkinlikler bu yıl `Özgür Yazılım ve Linux Günleri´ ismi altında birleşiyor.

2-3 Nisan 2010 tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü’nde gerçekleşecek olan etkinliğin bu yıl konuk edeceği isimler arasında Matt Zimmerman (Canonical/Ubuntu), Leslie Hawthorn (Google) ve Brian King (Mozdev) yer alıyor. Etkinlik hakkında daha detaylı bilgiyi web sitesinde bulabilirsiniz. 2010 yılının bu önemli buluşmasını şimdiden takvimlerinize işaretleyin.

Etkinlik web sitesi: http://www.ozguryazilimgunleri.org

Balıkesir´de Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Balıkesir Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Mart ayında iki gün boyunca linux seminerleri düzenleyecek. Masaüstünde linux kullanımından oyunlara, veritabanı uygulamalarından sunuculara birçok konunun ele alınacağı seminerler 18-19 Mart tarihlerinde yapılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

II. Linux ve Özgür Şenliği´nden Görüntüler

Dee

II. Linux ve Özgür Şenliği'nde kaydedilen görüntüler yavaş yavaş internete aktarılmaya başlandı. Şenlik kapanış ve ödül töreni ile şenliğin perde arkasına dair iki amatör video görüntüsü daha ftp://ftp.linux.org.tr/pub/LKD/senlik/2003/ adresinde ziyaretinize açık. Ayrıca şenlik fotoğraf albümünü de http://senlik.linux.org.tr/album/ adresinde bulabilirsiniz.

Postfix E-posta sunucusu, SPAM ve Virüs Filtreleme

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "Postfix E-posta sunucusu, SPAM ve Virüs Filtreleme" isimli seminer 18 Kasım 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak.

1. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

tongucyumruk

LKD'nin Bu yıl birincisini düzenlediği Linux ve özgür yazılım şenliği 16-05-2002 tarihinde Ankara Üniversitesi Eczacılık fakültesinde başlayacak... 4 Gün sürecek olan şenlikte 4 salonda seminerler, oyun turnuvası ve toplu kurulum gibi etkinlikler düzenlenecek. Özellikle Ankaralı penguenlerin kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm şenlikte ayrıca Cuma ve Cumartesi günleri Linux belgeselininde gösterimi yapılacak. Şenlik programı ve daha ayrıntılı bilgilere Şenlik ana sayfasından ulaşılabilir.

Acaba katılacak olan fazlamesaiciler için özel bir işaretmi tasarlasak?