Yeditepe Üniversitesi Linux ve Özgür Yazılım Semineri

0
coskung
Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu ve LKD Seminer Çalışma grubu işbirliğiyle; 26 Şubat 2009 Perşembe günü, 14-16 saatleri arasında "Linux ve Özgür Yazılım" semineri düzenleniyor. Enver Altın'ın vereceği seminer, Yeditepe Üniversitesi Kayışdağı Kampüsü'nde, Mühendislik ve Mimarlik Fakültesi Binası, B310 numaralı sınıfta. Katılım her zaman olduğu gibi ücretsiz.

Görüşler

0
auselen
Özgür yazılım demişken bugün Rob Pike'dan şu yazıyı görüp okudum; http://commandcenter.blogspot.com/2006/06/i-cant-find-this-on-web-so-here.html
0
hcg
Rob Pike üstadın, r(salyangoz)google.com şeklindeki ultra cool e-posta adresi de gözlerden kaçmadı :)

Girdiyi okurken, seminerden önce koltuğunda otururken omzuna dokunan kişiden bahsettiğinde hah şimdi RMS devreye giriyor dedim ama umduğum gibi gitmedi hikaye.. Pasif kalmış RMS. Yakışmadı :)
0
FZ
İncelikli ve eğlenceli bir yazı olmuş :) Teşekkürler dikkatimi çektiğin için.
0
auselen
Ayrica konuyla ilgili calismanin (backing store) bir meyvesini youtube'ta bulup kendi mekanima¹ not ettim.

¹http://www.ceviktavsan.com/gecmis-zaman-olur-ki/
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Eskişehir´de Linux Seminerleri Başladı!

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin bu kez Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı linux seminerleri büyük bir katılımla başladı. 200 kişilik salonun tamamını dolduran linux severler, iki gün sürecek olan etkinliğe büyük ilgi gösteriyor. Etkinlik aynı zamanda Osmangazi Üniversitesi tarafından bu adreste canlı olarak internetten yayınlanıyor.

Linux Semineri : IPTables ile Güvenlik Duvarı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. 18.30'da başlayacak seminerde konuşmacı Serdar Köylü, linux üzerinde iptables yazılımı ile güvenlik duvarı yapımını ve dikkat edilmesi gereken noktaları anlatacak. Seminer her zaman olduğu gibi herkesin katılımına açık. Ayrıntılı bilgi

İNETD Python ile Programlama Semineri

adervis

Bu hafta İNETD Teknoloji Seminerlerin'de "Python ile Programlama" seminerini Oğuz YARIMTEPE veriyor. Etkinlik önceden kayıt olmak koşulu ile herkese açık ve ücretsiz.

1. Türkiye Fantezi ve Bilimkurgu Etkinliği

larweda

24 Haziran 2001 (bugün :-)) saat 12:00`da İstanbul Bilgi Üniversitesi`nde 1.nci Türkiye Fantezi ve Bilimkurgu Etkinliği "Fikir Rönesansı" gerçekleştirilecek. İthaki, Metis ve Ankira yayınevinin desteğiyle gerçekleştirilecek olan etkinlik, BK ve Fantezi edebiyatı hakkında seminerler, söyleşiler ve ufak bir film gösterisini içeriyor. Detaylı bilgi.

IBM Seminer Erteleme

anonim

IBM'in Bilgi Üniversitesi ile birlikte düzenlemiş olduğu eğitim ve seminer süreci içinde yapılacak olan "Hacker Etiği" isimli seminer semineri verecek kişinin özel durumundan dolayı ertelenmiştir.