Trabzon´da Akademik Bilişim Konferansı´nda Linux Seminerleri

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, her sene farklı bir şehirde düzenlenen Akademik Bilişim Konferansı'nda gene tüm konferans boyunca seminerler düzenliyor. Trabzon'da 11-13 Şubat tarihleri arasında OpenOffice'ten Tek Disketlik Linux'a, PL/pgSQL'den Yedekleme Sistemleri'ne kadar birçok konu ele alınacak. - Ayrıntılı Bilgi -

İlgili Yazılar

Bilgi - IBM İleri Araştırmalar Merkezi / Kış 2007 Eğitim ve Seminerleri

anonim

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere Kampüsü'ndeki Bilgi - IBM İleri Araştırmalar Merkezi'nde kış eğitimleri/seminerleri başlıyor. LPI sertifikasyon dökümanları çerçevesinde yürütülecek olan GNU/Linux eğitimlerinin de yer aldığı program hakkında detaylı bilgiyi CAS web sitesinde bulabilirsiniz.

INET-TR 2003 İçin Geri Sayım Başladı: 11-13 Aralık

FZ

Türkiye'de Internet ve bilgi işlem teknolojileri ile ilgili grupları biraraya getirerek İnternet'i tüm boyutlarıyla tanıtmak, geliştirmek, tartışmak, İnternet teknolojileri ile toplumsal verimliliği arttırmak ve toplumun dikkatini olabildiğince bu yöne çekmek amaçlarıyla ulusal boyutta düzenlenen geleneksel INET-TR konferansı bu sene yine pek çok deneyimli konuşmacıya evsahipliği yapacak.

Benim en çok dikkatimi çeken başlıklardan birkaçı: Mono ile C#/.NET, E-Posta Sunucularda Filtreleme, Linux 2.6 Çekirdeği ve Güvenlik, Linux ile Gömülü Sistemler ve Linux ile Kablosuz (Wireless) Ağlar.

Detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Düzeltme: Dr. Akgül´ün yolladığı e-postayı biraz karışık bir kafa ile okumak sureti ile yanlış bilgilendirme yapmışız, Turquaz ve Samba seminerleri INET-TR kapsamında ve belirlenen tarihlerde değilmiş. Uyarısı için Doruk Fişek´e teşekkür eder, gereksiz heyecan ve yanlış bilgilendirme için en içten özülerimizi sunarız.

Bilişim Teknolojilerinde Gelecek Seminerleri

cnsnyldz

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu olarak 20 Nisan 2008 günü ODTÜ Kültür Kongre Merkezi'nde "Bilişim Teknolojilerinde Gelecek" başlıklı bir etkinlik düzenliyoruz. Etkinlik süresince konusunda uzman konuşmacılar, katılımcıları kendi alanlarıyla ilgili bilgilendirmeye çalışacak.

INETD -- Internet Teknolojileri Derneği Etkinlikleri

FZ

Ülkemizde Internet, GNU/Linux ve bilişim konularındaki önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan INETD´nin bu dönemki eğitim programı aşağıdaki gibidir.

JSF Öğle Sonrası Sunumları - ODTÜ Teknokent

anonim

"JSF Öğle Sonrasi", Prime Teknoloji sponsorlugunda Odtu Teknokent'te duzenlenecek olan ve JSFOne sunumlarini iceren bir organizasyon.

Sunumlar:
* Introduction to JSF - Yigit Darcin
* Apache MyFaces Planet - Cagatay Civici
* JSF and Security - Cagatay Civici

Yer/Zaman
Odtu Teknokent Ikizler Toplanti Salonu
28 Agustos 2008 Persembe
14:00 - 18:00
"Katilim Ucretsizdir"