Linux Semineri : Samba ile Linux/Windows Entegrasyonu

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği yeni yılın ilk seminerini Cumartesi günü İstanbul'da düzenliyor. Saat 15:00'te başlayacak olan seminerde, bilgisayar ağlarında Linux ve Windows sunucuların kolaylıkla entegre edilebilmesini sağlayan Samba anlatılıyor. Aynı zamanda Samba 3.x ile beraber gelen Active Directory, Kerberos 5, Unicode desteği ve benzeri yeni özellikler de inceleniyor. -Ayrıntılı Bilgi-

İlgili Yazılar

Web Güvenliği Günleri - Ankara

musaulker

Web Güvenlik Topluluğu ve OWASP-Türkiye olarak kısa bir aradan sonra yine bir "Web Güvenliği Günleri" etkinliği ile karşınızdayız. Geçtiğimiz Temmuz ayında İstanbul'da düzenlediğimiz ilk "Web Güvenliği Günleri"'den sonra, sıradaki etkinliğimizi Ankara'da düzenliyoruz. 24 Kasım 2007 tarihinde Biltec'in desteğiyle Çankaya Üniversitesi'nde "Web Güvenliği Günleri – Ankara" adı altında bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Gerçekleşecek olan etkinlikte, web güvenliğine ilgisi olan herkes, sektörden güvenlik uzmanları ile bir araya gelme fırsatını yakalayacaklar.
Detaylı bilgi ve kayıt için..

Linux Semineri : IPTables ile Güvenlik Duvarı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. 18.30'da başlayacak seminerde konuşmacı Serdar Köylü, linux üzerinde iptables yazılımı ile güvenlik duvarı yapımını ve dikkat edilmesi gereken noktaları anlatacak. Seminer her zaman olduğu gibi herkesin katılımına açık. Ayrıntılı bilgi

1 Aralık Ankara Penguen Buluşması

penguencg

Biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda kahvaltı için buluşmuştuk. Toplantıyı kaçıranlar için ve bir daha buluşmak birlikte vakit geçirmek isteyen penguenler için bu sefer bir akşam buluşması düzenliyoruz.

LKD 3. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

madness

Linux Kullanıcıları Derneği, 3. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği'ni 13-16 Mayıs 2004 tarihlerinde Ankara Milli Kütüphane'de düzenliyor.

Şenliğimize gerek kamudan, gerekse özel sektörden, yurdun dört bir yanından katılım bekliyoruz.

Yakında şenlik ile ilgili son gelişmeleri http://senlik.linux.org.tr adresimizden takip edebileceksiniz.

Neden Kuantum Kriptografi?

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümünce düzenlenen haftalık seminer dizisinin bu haftaki konuğu Aarhus Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümünden Thomas Pedersen.