Bilgisayar İnsan Etkileşiminde Göz İzleme

0
FZ
İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen 8. seminerin konusu "Bilgisayar İnsan Etkileşiminde Göz İzleme". Kullanıcı arabirimi ve ergonomik yazılım tasarımı ile ilgilenen arkadaşların dikkatini çekebilecek olan bu seminerin konuşmacısı ise Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nden Mehmet Göktürk.

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi, Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası
Tarih: 29 Nisan 2002
Saat : 18:30

İlgili Yazılar

Ankara´daki Fedora Linux semineri ertelendi

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin 5 Kasım Çarşamba günü Ankara'da düzenleyeceği seminer, ev sahipliği yapan Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi'nin 60. yılı kutlamaları ve konuşmacının programındaki değişiklik nedeniyle iki hafta sonraya, 19 Kasım Çarşamba gününe ertelendi. Doğabilecek rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. -Ayrıntılı Bilgi-

Linux Semineri : Glib ile Programlama

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara'da bir linux programlama semineri düzenliyor. Linux altında glib kütüphanesi ile programlamanın anlatılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-

7. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

oguzy

Her yıl geleneksel hale gelen Linux ve Özgür Yazılım Şenliği bu sene "şenlik" tadında İzmir'de gerçekleşecek. Tüm Linux severler ve ilgililer davetlidir.

Seminer : Java Server Faces(JSF) ve Apache MyFaces

anonim

Konu: JSF(Java Server Faces) ve Apache MyFaces
Yer: Odtü Teknokent İkizler
Tarih: 26 Mayıs Cuma
Süre: 1.5-2 saat
Konuşmacı:Çağatay Çivici(www.jroller.com/page/cagataycivici)

İstanbul ve Kayseri´de Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği 24 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Marmara Üniversitesi'nde, 30 Mayıs Cuma günü de Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde Linux seminerleri düzenliyor.

Seminerler her zaman olduğu gibi herkesin katılımına açık ve ücretsiz.