IBM LSYM Seminerleri Başladı

0
FZ

İlgili Yazılar

LKD - SQL'e Giriş Semineri

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara IBM Kamu Linux Yetkinlik Merkezi'nde, 15 Eylül 2005 Perşembe günü, Saat 15:00'de Devrim Gündüz tarafından sunulacak "SQL'e Giriş" semineri düzenleyecek.

Katılımın ücretsiz ve herkese açık olduğu seminere konuyla ilgilenen herkesi bekliyoruz.

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri / 2004

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi - Open Source Enterprise Centre'ın ev sahipliği yaptığı Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin ikincisi 27-29 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Üç gün boyunca eğitim seminerleri, konferanslar ve Özgür Yazılım / Açık Kaynak hakkında tartışmaların yapılacağı etkinlikte GNU projesinin kurucusu Richard STALLMAN ve sürpriz kişiler konuklarımız arasında olacak. Özgür yazılıma gönül vermiş herkesi bekliyoruz.

5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Etkin Katılım Çağrısı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği'nin 11-14 Mayıs 2006 tarihleri arasında Ankara ODTÜ Kültür Kongre Merkezi'nde düzenlediği 5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği için etkin katılım çağrısı yapıldı. Şenlikte davetli konuşmacıların yanı sıra katılımcıların bildirilerine, seminerlerine ve özgür yazılım proje ve gruplarının düzenleyeceği çalışma toplantılarına da yer verilecek. [ Detaylı Bilgi ]

Linux ve Özgür Yazılım Şenliği web sitesi artık yayında

aekoroglu

4. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği web sitesi yayına başladı. Bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Milli Kütüphane Başkanlığı'nın katkılarıyla 19-22 Mayıs 2005 tarihlerinde Ankara Milli Kütüphane'de düzenlenecek.

Sizde dördüncü şenlik hakkında daha fazla bilgi almak ve şenlik çalışmalarına gönüllü olarak katkı vermeyi düşünüyorsanız..
http://senlik.linux.org.tr

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2009: Épilogue et audiovisuels - Part 3

FZ

Birinci ve ikinci bölümden sonra üçüncü bölüm ile sevenlerimizin karşısındayız. Bu seferki konuklarımız bilgi çıkarımı (information retrieval) uzmanı Özgür Yılmazel ve besteci Mehmet Okonşar:

Onbinlerce belge, yazı, ürün ismi, makale, belge, vb. metin üzerinde, Türkçenin inceliklerinden faydalanarak indeksleme ve arama yapmak için ne kullanırsınız? MySQL, PHP ve PostgreSQL sizin yerinize olayı bitirmiş mi? Konu kapanmış mı? Elinizdeki çekiç ile her şey birer çivi gibi mi görünüyor? O halde bir daha düşünün yahut Apache Lucene projesine de katkıda bulunan ve akademik hayat ile sanayi işbirliğinin güzel örneklerini veren Özgür Yılmazel'in Açık Kaynak ve Özgür Yazılım Günleri 2009'daki videosunu izleyin diyoruz: