Linux Semineri : Turquaz Özgür Muhasebe Yazılımı

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, 6 Aralık Cumartesi günü İstanbul'da bir seminer düzenliyor. Seminerin ilk bölümünde özgür bir muhasebe yazılımı olan Turquaz'ın yapısı, geliştirme aşaması ve vizyonu anlatılacaktır. İkinci bölümünde ise özellikle programcı ve muhasebeciler için, programın dizaynı, eklenecek özellikler ve nasıl geliştirilebileceğinden bahsedilecek. Herkesin katılımına açık olan seminer saat 15:00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

İlgili Yazılar

IstSec 2009 Capture The Flag Yarışması

onal

IstSec 2009′da düzenlenecek CTF yarışmasına kayıt olmak için bugün son gün(Aslında FM networkü için kayıtları tekrar açtık).
Siz de kendinize güveniyor ve bu işi yaparım diyorsanız yirmi kişilik "Beyaz Şapkalı Hacker" arasından şık bir Samsung Netbook kazanmak için acele edin.

CTF'e kayıt olmak için ctf@istsec.org adresine bugün saat 16:00'a kadar CTF başlık bir e-posta göndermeniz yeterlidir. CTF şartları ve detaylar için

5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği başlıyor!

dfisek


"KORSAN DEĞİL ÖZGÜR YAZILIM!"

5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği, 11-14 Mayıs 2006 tarihlerinde Ankara'da, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılıyor. Linux Kullanıcıları Derneği tarafından ODTÜ'nün evsahipliğinde düzenlenen ve herkese açık olan şenliğe katılım ücretsiz. Dört gün sürecek şenlik kapsamında dört ayrı salonda 70 kadar seminer ve panel düzenleniyor. Kapanış günü Türkiye'de Linux ve özgür yazılım alanında emeği geçenlere ödülleri verilecek. [ Ayrıntılı Bilgi ]

7D8 Demo Partisi 20-21 Aralık'ta

dcc

2002 yılından beri amatör bilgisayar kültürü ile ilgilenen insanları bir araya getirmeyi hedefleyen 7DX parti serisinin bu seneki ayağı olan 7D8, 20-21 Aralık tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi kuzey kampüsünde yapılacak.

Saatlerinizi Ayarlayın:Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri Başlıyor

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi olarak 2003 yılında başlattığımız ve bir gelenek haline getirdiğimiz, yurtiçinden ve yurtdışından özgür yazılımla ilgili değerli konukları ağırladığımız Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri etkinliğinin altıncısı 17 Nisan Cuma günü yani yarın sabah başlıyor.

İYTE de Linux Semineri

o_ozardic

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Topluluğu, Gülbahçe Kampüsünde Gerçek Zamanlı Bilgisayar Tabanlı Kontrol konulu seminer düzenliyor.
İYTE Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Tolga Ayav tarafından verilecek seminerin konu başlıkları :