Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri - Bölüm Seminerleri

0
coskung
İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölüm seminerleri devam ediyor.

Her salı saat 18'de yapılan seminerlerin bu haftaki konuğu fazlamesai camiasının LARWEDA olarak tanıdığı Ömür Özoral.

Seminerin konusu Mobil Teknolojiler

Yer: Dolapdere Kampüsü Z-39 no'lu sınıf.

İlgili Yazılar

Düzenli Linux Seminerleri Sonbahar Programı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği'nin her ay Ankara ve İstanbul'da düzenlediği seminerlerin sonbahar takvimi duyuruldu. Yeni başlayanlara yönelik Linux kurulumlarından, sunucularda e-posta filtrelemeye kadar birçok konuda penguenler buluşuyor.

1 Aralık Ankara Penguen Buluşması

penguencg

Biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda kahvaltı için buluşmuştuk. Toplantıyı kaçıranlar için ve bir daha buluşmak birlikte vakit geçirmek isteyen penguenler için bu sefer bir akşam buluşması düzenliyoruz.

7DX Demo party 8 Mayıs Cumartesi İstanbul'da

sundance

80´li yıllarda C-64 ve Amiga üstünde fırtına gibi esen demo rüzgarı, Bronx´un düzenlediği 7d4 Party ile yeniden alevleniyor.

C-64 (1Mhz) ve Amiga (7.14Mhz) gibi günümüze göre oldukça güçsüz makinalarda, bilgisayarın sınırlarını zorlayarak görüntü ve ses kurgularından oluşan demolar, bir zamanlar bilgisayar gruplarının becerilerini ispatlamalarının en yaygın yöntemiydi. Accuracy, Clique ve Bronx gibi Türk grupların da sesini duyurduğu bu scene Amiga´nın gözden düşmesi ile nispeten etkinliğini kaybetse de, benzer organizasyonlar yurtdışında sık sık düzenlenmekte.

7D8 Demo Partisi 20-21 Aralık'ta

dcc

2002 yılından beri amatör bilgisayar kültürü ile ilgilenen insanları bir araya getirmeyi hedefleyen 7DX parti serisinin bu seneki ayağı olan 7D8, 20-21 Aralık tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi kuzey kampüsünde yapılacak.

26LINUX222

penguencg

26LINUX222 etkinliği, 3-4 Kasım 2007 tarihleri arasında, Eskişehir Büyükşehir Sanat Merkezi TurgutÖzakman Sahnesi'nde gerçekleştirilecek.

Tüm Linux'a ve özgür yazılım camiasında gönül verenleri, yeni başlayan kullanıcıları, başlamak isteyen yeni meraklıları bekliyoruz.