İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde PostgreSQL Semineri, 30 Ekim 17.00

0
coskung
İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği ortak çalışması bir seminer. Devrim Gündüz'ün vereceği seminerin başlığı:
PostgreSQL'de transaction log kavramı ve transaction log ile warm/hot standby
Seminerde PostgreSQL'deki transaction log kavramı, başarım ile ilgili bileşenleri ve yapılandırma dosyasında bunların nasıl ayarlanabileceği anlatılacak. Warm standby ile ilgili bilgiler verildikten sonra 8.4 ile gelecek olan hot standby özelliğinin ayrıntıları anlatılacak.

30 Ekim Perşembe, saat 17.00'da İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü, MS-1'de yapılacak seminer ücretsiz ve herkese açıktır.

İlgili Yazılar

Linux Semineri : Delphi/Kylix ile cross-platform yazilim gelistirme

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği bugün saat 18.30'da Borland Kylix/CLX'i avantajlari ve dezavantajlari ile tartışılacağı, Delphi ile geliştirdiğiniz uygulamaların, Borland Kylix/CLX kullanarak Linux'a port etmenin yollari konusunda edinilen bilgilerin paylaşılacağı bir linux semineri düzenliyor. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi'ndeki seminer, her zaman olduğu gibi herkesin katılımına açık ve ücretsiz.
- Ayrıntılı bilgi -

7. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

oguzy

Her yıl geleneksel hale gelen Linux ve Özgür Yazılım Şenliği bu sene "şenlik" tadında İzmir'de gerçekleşecek. Tüm Linux severler ve ilgililer davetlidir.

30 Eylül ''İzmir'de şenlik yapsak nasıl olur?'' toplantısı

penguencg

İzmirdeki Linux kullanıcıları olarak toplanıyoruz. Bu ayın 30'u Pazar günü hemen herkese uygun gözüktü ve biz de bu tarihte ikinci bir toplantı ile hem birbirimizi tanıyalım, hem İzmir'deki insan gücünü biraz harekete geçirelim, hem de bu seneki şenlik fikrilerini alalım diye toplanalım diyoruz. Toplantı gündeminde ağırlıklı olarak bu seneki şenlik, yeri, İzmir'de yapalım mı yaparsak nasıl yapalım gibi konular olacaktır. Bunun yanında fikirleri olanlar, şikayetleri olanlar, abicim İzmir'de Linux kullanıcısı var mı, nerede veya benim fikrim geldi diyenler için tanışma kaynaşma ortamı doğacaktır. Çekinmeden, LKD üyesi veya değil, Linux meraklısı herkesin gelmesini istiyoruz.

Bizbize, eğlenceli bir toplantı yapmak istiyoruz.

TBDGENC-GEEKZONE etkinligi CeBIT'de

brcktl

Türkiye Bilişim Derneği İstanbul TBDGENÇ Çalışma Grubu, bu yıl 07-12 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarın'da yer alarak, bilişim gençlerini ortak bir platformda buluşturuyor.

Linux Semineri : Linux Çekirdeği

anonim

13 Mart Çarşamba günü Linux Kullanıcıları Derneği, GNU/Linux işletim sisteminin kalbini oluşturan linux çekirdeğinin (kernel) yapısını anlatan bir seminer düzenliyor. Ankara Üniversitesi Kırmızı Salon'daki seminer saat 18.30'da başlıyor. seminer.linux.org.tr