Linux Semineri : Ertelendi!

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneği'nin 4 Eylül Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde düzenlediği seminer ileriki bir tarihe ertelendi.

Görüşler

0
anonim
allah allah neden aceba :)
0
anonim
Aramızda kalsın..

Ankara Üniversitesinde, bilhassa Kırmızı salonun sorumluları toptan üniversiteyi bırakıp yıldızları seyretmeye gidince bu hazin durum oluştu.

Tahminimce bakırdağı'nın zirvesinden yıldızlara bakıp, Akgül hocanın seçimi kazanması için neler yapması gerektiğine dair kehanetlerde bulunacak Ethem Hocamız..

Duymasın, keser beni kıtır kıtır valla..

Şaka bir yana, Astronomi bölümü gözlem için boşalınca böyle bir ertelemenin uygun olduğunu düşündü seminer-cg. elbette küçük bir kaç ilave sorun da var. Örneğin sunumları yaptığımız projeksiyon cihazının lambası bozuldu ve yenisini bulamadık. SONY projeksiyon cihazının lambasını nerden buluruz bilen varsa yardımcı olabilir.
Ayrıyetten, siyaset için değil ama, Internet ve Bilişim sektörümüz adına Akgül hocamıza destek vermek boynumuzun borcu sanıyorum.

Daha aday adayı iken bile Internet ile ilgili seçim beyannamesine bir şeyler ekletebilen bu hocamızın mecliste bir şekilde bulunması bile Emrehan HALICI gibi bir korkuluğun yapamadığı pek çok şeye vesile olacaktır.
0
sundance
Özür dilerim ama bu nankörce tavrına sessiz kalamazdım ;) HALI işi ile iştigal ettiği sanılan sevgili milletvekilimizin, ulusumuz ve Internet konusunda bunca yaptıkları varken, bu şekilde talihsiz bir ifade ile anılmasına gönlüm razı olmuyor. Mesela siz Ankara`lıların yakından takip ettiği Teknokent projesi. Hani herne kadar bu teknokent HAN beyfendinin EMİRleri doğrultusunda tamamen kendi şirketine yürü ya kulum diyecek bir kampüs, ucuz programcı pazarı olma yolunda ilerlese de bir gün elbet Türk IT sektörüne yararı olur diye düşünmekteyim :) Tanrım tanrım, bana güç ver bu riyakarlığı bir süre daha sürdürüp küfretmek durumunda kalmayayım.

Türk`ün türkten başka dostu yoktur derler ya geyiktir, halkın halktan başka dostu yoktur diyecem ama fırsat bulan halk da milletvekili olup Hulk oluyor...
0
FZ
Halıcılar gitse Akgüller gelse, hani sanki daha mı iyi olur, daha mı güzel olur ne... [tamamen duygusal bir yorum ;-) ]
0
anonim
Su interneti RTUK'e baglayan yasanin avukatligini yapan zat degilmiydi o Halici ?

Yani boyle bir zerzevat ile Akgul hocayi ayni kefeye koyuyorsaniz... Susuyorum ki, RTUK bizi kapatmasin..
0
anonim
Bende hala arka bahcemden petrol cikacagi umudumu surdurmekteyim. Halici ve o Teknopark'in bize faydasi oldugu gun kesin benim tulumbadan petrol akar gani gani...

0
anonim
bence düzenlenen seminer ertelenemez.. ya da sen düzenlenecek olan diyecektin.
0
FZ
Time Machine...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ücretsiz Linux Eğitimleri Başlıyor!

tongucyumruk

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere Kampüsü'ndeki IBM İleri Araştırmalar Merkezi'nde ücretsiz GNU/Linux eğitimleri başlıyor. LPI sertifikasyon dökümanları çerçevesinde yürütülecek olan eğitimlerin ilk bölümü 17 Nisan Salı günü saat 19:00 - 21:00 arasında gerçekleştirilecek. Ücretsiz ve herkesin katılımına açık olan eğitim için CAS web sitesinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Kolmogorov Karmaşıklığı Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri bölümü tarafından kamuya açık olarak düzenlenen haftalık seminerlerin bu haftaki konusu Kolmogorov Karmaşıklığı, Coşkun Gündüz tarafından sunulacak. 18 Mayıs 2006 Perşembe günü, Dolapdere Kampüsündeki Mahkeme Salonunda saat 17:00'da gerçekleştirilecek konuşmaya ilgilenen herkes davetlidir.

Teknoloji ve Yönetim

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümünün düzenlediği seminerlerin yedincisinin konusu Teknoloji ve Yönetim.

Konuşmacı : Cem Ergün, AREND Endüstriyel Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
Tarih: 8 Nisan 2002, Pazartesi
Saat : 18:30
Yer : İstanbul Bilgi Üniversitesi, Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası

Saatlerinizi Ayarlayın:Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri Başlıyor

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi olarak 2003 yılında başlattığımız ve bir gelenek haline getirdiğimiz, yurtiçinden ve yurtdışından özgür yazılımla ilgili değerli konukları ağırladığımız Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri etkinliğinin altıncısı 17 Nisan Cuma günü yani yarın sabah başlıyor.

Silikon Vadisi'nden Türkiye'ye Köprü

FZ

Son aldığımız haberlere göre 2005 Kaliforniya Türk Amerikan Teknoloji Konferansι (TABCON 2005), Türk Amerikan Ticaret İlişkileri Derneği (TABC), Stanford üniversitesi Türk Öğrenci Derneği ve Stanford üniversitesi Yüksek İşletme Fakultesi Teknoloji Grubu tarafιndan, "Silikon Vadisi'nden Türkiye'ye Köprü" başlιğι altιnda düzenlenecekmiş. Buradan etkinlik programını öğrenmek mümkün. Etkinlikle ilgili dikkat çekici bir nokta ise Türkiye'den giden katılımcılarının konaklama ücretlerinin etkinlik organizasyonu tarafından karşılanıyor olması.