Linux Semineri : Ertelendi!

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneği'nin 4 Eylül Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde düzenlediği seminer ileriki bir tarihe ertelendi.

Görüşler

0
anonim
allah allah neden aceba :)
0
anonim
Aramızda kalsın..

Ankara Üniversitesinde, bilhassa Kırmızı salonun sorumluları toptan üniversiteyi bırakıp yıldızları seyretmeye gidince bu hazin durum oluştu.

Tahminimce bakırdağı'nın zirvesinden yıldızlara bakıp, Akgül hocanın seçimi kazanması için neler yapması gerektiğine dair kehanetlerde bulunacak Ethem Hocamız..

Duymasın, keser beni kıtır kıtır valla..

Şaka bir yana, Astronomi bölümü gözlem için boşalınca böyle bir ertelemenin uygun olduğunu düşündü seminer-cg. elbette küçük bir kaç ilave sorun da var. Örneğin sunumları yaptığımız projeksiyon cihazının lambası bozuldu ve yenisini bulamadık. SONY projeksiyon cihazının lambasını nerden buluruz bilen varsa yardımcı olabilir.
Ayrıyetten, siyaset için değil ama, Internet ve Bilişim sektörümüz adına Akgül hocamıza destek vermek boynumuzun borcu sanıyorum.

Daha aday adayı iken bile Internet ile ilgili seçim beyannamesine bir şeyler ekletebilen bu hocamızın mecliste bir şekilde bulunması bile Emrehan HALICI gibi bir korkuluğun yapamadığı pek çok şeye vesile olacaktır.
0
sundance
Özür dilerim ama bu nankörce tavrına sessiz kalamazdım ;) HALI işi ile iştigal ettiği sanılan sevgili milletvekilimizin, ulusumuz ve Internet konusunda bunca yaptıkları varken, bu şekilde talihsiz bir ifade ile anılmasına gönlüm razı olmuyor. Mesela siz Ankara`lıların yakından takip ettiği Teknokent projesi. Hani herne kadar bu teknokent HAN beyfendinin EMİRleri doğrultusunda tamamen kendi şirketine yürü ya kulum diyecek bir kampüs, ucuz programcı pazarı olma yolunda ilerlese de bir gün elbet Türk IT sektörüne yararı olur diye düşünmekteyim :) Tanrım tanrım, bana güç ver bu riyakarlığı bir süre daha sürdürüp küfretmek durumunda kalmayayım.

Türk`ün türkten başka dostu yoktur derler ya geyiktir, halkın halktan başka dostu yoktur diyecem ama fırsat bulan halk da milletvekili olup Hulk oluyor...
0
FZ
Halıcılar gitse Akgüller gelse, hani sanki daha mı iyi olur, daha mı güzel olur ne... [tamamen duygusal bir yorum ;-) ]
0
anonim
Su interneti RTUK'e baglayan yasanin avukatligini yapan zat degilmiydi o Halici ?

Yani boyle bir zerzevat ile Akgul hocayi ayni kefeye koyuyorsaniz... Susuyorum ki, RTUK bizi kapatmasin..
0
anonim
Bende hala arka bahcemden petrol cikacagi umudumu surdurmekteyim. Halici ve o Teknopark'in bize faydasi oldugu gun kesin benim tulumbadan petrol akar gani gani...

0
anonim
bence düzenlenen seminer ertelenemez.. ya da sen düzenlenecek olan diyecektin.
0
FZ
Time Machine...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Özgür Web Teknolojileri 2010 Programı Yayınlandı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği ve Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu'nun 15-16 Ekim tarihlerinde düzenlediği Özgür Web Teknolojileri Günleri 2010'un etkinlik programı açıklandı.

Sponsorluğunu Uygun Teknoloji, Gittigidiyor.com ve OBSS'nin yaptığı etkinlikte 2 gün boyunca 3 paralel salonda 40'ın üzerinde konuşmacı seminerler, atölyeler ve kısa bildirilerle bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşıyor.

Çeşitli programlama dillerinde web uygulamaları geliştirmekten yaygın içerik yönetim sistemlerine, kullanılabilirlikten kurumsal uygulama örneklerine dolu dolu bir içerik etkinlik katılımcılarını bekliyor.

Tüm etkinlik programı ve oturum özetleri için tıklayın.

II. Bilgisayar Mühendisleri Buluşması

mkis

EMO İzmir Şubesi Bilgisayar Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu, Bilgisayar Mühendislerine yönelik olarak, mesleki sorunların tartışılması ve meslek alanının düzenlenmesi, hakların korunması gibi konular üzerine çalışan BM-MDK’nın tanıtımını hedef alan bir forum düzenliyor: II. BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ BULUŞMASI

UYMS '05 Ulusal Yazılım Mühendisliği Sempozyumu ve Sergisi

FZ

22, 23 ve 24 Eylül 2005 tarihlerinde ODTÜ'de düzenlenecek sempozyumun amacı, Yazılım Mühendisliği alanında ulusal ölçekte bir durum tespiti yapmak, bu alandaki evrensel değişimi ve gelişimi irdeleyerek, geleceğe yönelik yeni açılımlarda bulunmaktır. UYMS’05, yazılım mühendisliği alanındaki bilgi ve katkıları paylaşmayı ve çözüm yollarında ortaklaşmayı hedeflemektedir. Yazılım mühendisliği alanında yapılan akademik ve endüstriyel çalışmaları bir arada sunmaya çalışacak olan UYMS’05, bu alandaki güncel sorunları tartışmaya açma platformu oluşturacaktır.

Sempozyumda sunulacak bildirilerin yanısıra, "Yazılım Mühendisliği Perspektifinde Özgür Yazılım - Açık Kaynak Kod", "Standartlaşma ve Sertifikasyon", "Yazılım Sektörü Çalışanlarının Sorunları" gibi paneller de düzenlenecektir. Buna ek olarak sempozyuma yurtdışından Türk ve yabancı bilimadamları da davetli konuşmacı olarak katılacaktır.

400 saniyelik tasarım ve teknoloji sunumları

anonim

Mimarlık, moda, fotoğraf, video, grafik, endüstriyel, Internet, ve medya teknolojileri alanlarından ondört tasarımcı buluşuyor. Her biri 400 saniyelik sunumlar yapacak.

Difuzyon.org tarafından düzenlenen bu seri etkinliklerde İstanbul’da tasarım adı altında yapılan işlerin görüntülenmesi, sunulması, ve tartışılması amaçlıyor. Buluşma bugün (Perşembe) akşam 19:00 da şurada olacak.

Linux Semineri : Efsane II

anonim

Efsane geri dönüyor :-). İlk Türk x-window pencere yöneticisi olan Efsane'nin ikinci sürümü geçtiğimiz aylarda piyasaya çıktı. Efsane'nin yazarı Serdar Özler, Linux Kullanıcıları Derneği seminerleri kapsamında Efsane II'yi ve gelişimini anlatıyor. 27 Şubat Çarşamba günü Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'ndaki seminer saat 18.30'da başlayacak.