Linux Semineri : Kurumsal PKI Uygulamaları

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneği, 10 Ekim Çarşamba günü saat 18.30'da Ankara Üniversitesi'nde bir linux semineri düzenliyor. Açık anahtarlı şifreleme kullanımının yaygınlaşması ile, mektup alışverişinin yanında bir çok alanda açık/özel anahtar ile çalışılabileceği ortaya çıktı. Kurumsal uygulamalarından bahsedilecek ve neden uygulanması gerektiğinin üzerinde durulacaktır. Kurumsal uygulamalara örnek olarak, fiziksel giriş çıkış kontrolü, sunuculara erişim ve kimlik tespiti verilebilir.

İlgili Yazılar

Özgür Yazılım ve Linux Günleri: Geri sayım başladı

tongucyumruk

Tahmin ediyorum ki haftaya bugün, bu saatlerde çevremdeki herkes son dakika hazırlıklarını, birşeylerin eksik olup olmadığını düşünüyor olacak. O heyecandan uzak, kafası rahat yatağına girecek olan şanslı insanlarla da bu heyecanı bir nebze olsun paylaşmak için bir hatırlatayım dedim: Özgür Yazılım ve Linux Günleri 2010, 7 gün veya 168 saat veya 10080 dakika sonra (tabii aşağı yukarı) başlamış olacak. Hazır mısınız?

Cuma ve Cumartesi olmak üzere iki gün boyunca sürecek etkinlikte neler yok ki?

INET-TR'de GNU/Linux Seminerleri

dfisek

10. Türkiye'de Internet Konferansı İstanbul'da Cuma günü başlıyor. Linux Kullanıcıları Derneği, konferansta D salonunda üç gün boyunca GNU/Linux ve özgür yazılımları anlatan birçok oturum düzenliyor. [ Ayrıntılı Bilgi ]

1. Türkiye Fantezi ve Bilimkurgu Etkinliği

larweda

24 Haziran 2001 (bugün :-)) saat 12:00`da İstanbul Bilgi Üniversitesi`nde 1.nci Türkiye Fantezi ve Bilimkurgu Etkinliği "Fikir Rönesansı" gerçekleştirilecek. İthaki, Metis ve Ankira yayınevinin desteğiyle gerçekleştirilecek olan etkinlik, BK ve Fantezi edebiyatı hakkında seminerler, söyleşiler ve ufak bir film gösterisini içeriyor. Detaylı bilgi.

Linux Semineri : QT Programlamaya Giriş

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği 16 Nisan Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Linux altında QT kütüphanesi ile programlamaya bir giriş yapılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi -

YTÜ Matematik Mühendisliği, Oracle Veritabanı Kavramlarına Giriş Semineri

ibalpinar

Yıldız Teknik Üniversitesi, Matematik Mühendisliği tarafından 26 Nisan 2009 Pazar günü Oracle Veritabanı Kavramlarına Giriş ve Staj Günlükleri konulu gün boyu ücretsiz seminerler düzenlenmektedir.

Seminerleri CETURK Ekibi'nden Hasan Tonguç YILMAZ verecektir.