Linux Semineri : Ecartis E-Posta Liste Yöneticisi

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara'da linux semineri düzenliyor. 18.30'da başlayacak seminerde, ecartis (eski adıyla listar) yazılımının tanıtımı, nasıl kurulduğu, nasıl yapılandırıldığı, son olarak da liste arşivinin tutulması ve webden yayınlanması anlatılacak. - Ayrıntılı bilgi -

İlgili Yazılar

7D5 Demoscene Partisi - 17/18 Eylül

Ragnor

Artık gelenekselleşen 7DX demo partileri serisi bu yıl da 7D5 ile devam edecek. 17-18 Eylül tarihlerinde İstanbul Maltepe Üniversitesi - Maltepe Eğitim Köyünde yapılacak olan partiye bu yıl Teknoloyi Televizyonu sponsorluk yapacakmış.

26LINUX222

penguencg

26LINUX222 etkinliği, 3-4 Kasım 2007 tarihleri arasında, Eskişehir Büyükşehir Sanat Merkezi TurgutÖzakman Sahnesi'nde gerçekleştirilecek.

Tüm Linux'a ve özgür yazılım camiasında gönül verenleri, yeni başlayan kullanıcıları, başlamak isteyen yeni meraklıları bekliyoruz.

Linux Semineri : Blender ile 3D Modelleme

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara'da bir linux semineri düzenliyor. Linux altında Blender özgür yazılımı ile üç boyutlu modelleme yapılmasının anlatılacağı seminer saat 18:30'da başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Neden Kuantum Kriptografi?

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümünce düzenlenen haftalık seminer dizisinin bu haftaki konuğu Aarhus Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümünden Thomas Pedersen.

Chomsky Dilbilim Kuramı Semineri

FZ

Boğaziçi Üniversitesi, Dilbilim Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Balkız Öztürk, 21 Nisan 2005 yani bu Perşembe, saat 17:15'te "Noam Chomsky'nin Dilbilim Kuramı Üzerine" başlıklı bir konuşma yapacak. Etkinlik Boğaziçi Üniversitesi'nin Güney Kampüsündeki ÖFB (Öğrenci Faaliyetleri Binası) Demir Demirgil salonunda gerçekleşecek.

Dilbilim nedir ne değildir, alandaki problemler nedir, dilbilimciler ne tür konulara hangi yöntemlerle yaklaşır, Türkçe İngilizceyi döver mi (!) vb. konularda kaygıları, soruları, merakı, hevesi olan herkese Dr. Öztürk'ün kendine has eğlenceli üslubu ile sunacağı bu semineri tavsiye ederiz.