Linux Semineri : Apache-PHP-Linux ile daha yüksek performans

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneği, 12 Eylül Çarşamba günü saat 18.30`da Ankara Üniversitesi`nde seminer düzenliyor. Apache, PHP ve Linux üçlüsü web uygulama geliştiricileri tarafından ceşitli nedenler ile yoğun biçimde tercih edilen bir kombinasyondur. Bu seminerde, ilgili yazılımların performans ayarları ayrıntılı bir biçimde tartışılacak ve yüksek performans için PHP uygulama geliştiricilerinin dikkat etmesi gereken hususlar ortaya konulacak. Seminer sonunda performansı %500 kadar arttırmanın mümkün olduğunu sizler de göreceksiniz.

İlgili Yazılar

Şeyler ve Düşünceler

FZ

20 ve 21 Ekim 2006, Cuma ve Cumartesi günlerinden Boğaziçi Üniversitesi'nde Şeyler ve Düşünceler başlıklı bir sempozyum düzenlenecek. Bu uluslararası sempozyumda yurtdışındaki üniversitelerden de araştırmacılar konuk olacak. Sempozyum herkesin katılımına açıktır. Programın detaylarına gelince...

3. Ulusal Dijital Tasarım Sempozyumu ve Sergisi

mentat

24-26 MAYIS 2005 tarihlerinde, Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum'unda 3. Ulusal Dijital Tasarım Sempozyumu Ve Sergisi düzenleniyor. Detaylı bilgi ve seminer programına buradan ulaşabilirsiniz.

Linux Semineri : Syslog ile Sistem Kayıtlarının ...

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde bir linux semineri düzenliyor. Syslog ile sistem kayıtlarının tutulması ve incelenmesinin anlatılacağı seminer saat 18.30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-

İYTE de Linux Semineri

o_ozardic

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Topluluğu, Gülbahçe Kampüsünde Gerçek Zamanlı Bilgisayar Tabanlı Kontrol konulu seminer düzenliyor.
İYTE Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Tolga Ayav tarafından verilecek seminerin konu başlıkları :

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2007 - Haberler

butch

Türkiye özgür yazılım aleminin önemli buluşma noktalarından biri olan Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin başlamasıiçin artık günleri değil saatleri sayıyoruz. Başta LKD, Pardus olmak üzere ülkemizden önemli kurumların, projelerin destek verdiği etkinliğin programını daha önce açıklamıştık. Şimdi, cumartesi sabah görüşmek üzere diyor ve etkinlikle ilgili önemli bir habere ve bazı hatırlatmalara geçiyoruz.