Linux Semineri : PostgreSQL ve JBoss ile Java Kurumsal Çözümler

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da 3 Nisan Cumartesi günü bir seminer düzenliyor. Java dili ile kullanılan JBoss uygulama sunucusu ve PostgreSQL veritabanı sunucusunun beraber kurumlara sunduğu çözümlerin anlatılacağı seminer saat 15:00'te başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Görüşler

0
SHiBuMi
Bu tarz seminerler 1 hafta öncesinden duyurulabilse ne güzel olur...
0
dfisek
Seminer yaklaşık 2 ay önce, kısa bir özeti ile beraber web'den ve e-posta ile duyuruldu.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölüm Seminerleri

coskung

Sabancı Üniversitesi'nden Prof. Dr. Kemal Oflazer, 24 Şubat Perşembe günü (bugün) saat 17'de "SmartReader: Etkin ve Etkileşimli Elektronik Kitap Platformu" konulu bir seminer verecektir. İlgilenen herkes davetlidir.

Alan Turing Günleri (Güncellendi)

bulento

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri, TUBITAK’ın katkılarıyla bu yıl 'Turing Günleri'nin 4.'sünü düzenlemektedir.

'Turing Günleri', uluslararası katılımlı bilimsel bir sempozyum olarak organize edilegelmektedir.

İzmir´de Linux Seminerleri Başlıyor!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de düzenli etkinlikler yapmaya başlıyor. Her ay Linux ve özgür yazılımlarla ilgili bir seminer düzenlenmesi, bu seminerler etrafında İzmir'deki Linux ve özgür yazılım camiasının bir araya gelmesi hedeflenmekte.

İlk etkinlik, 1 Nisan Perşembe günü İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde düzenlenen bir seminer olacak. Linux'a yeni başlayanlara ve başlamak isteyenlere yönelik seminer, saat 18:00'de başlıyor.

Linux Semineri : Samba ile Linux/Windows Entegrasyonu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da Çarşamba günü (18 Şubat 2004) bir seminer düzenliyor. Saat 18:30'da başlayacak olan seminerde, Samba ve SMB protokolünün yanı sıra Samba 3 ile gelen yenilikler anlatılacak. Uygulamalı olarak bir Windows Domain Kontrolcüsü'ne Active Directory üzerinden katılım sağlanacak; Kerberos, Active Directory, PAM, NTLM, SMB gibi terimlerin yanı sıra Samba ile "basit" ağlarda temel dizin ve yazıcı paylaşımlarından da bahsedilecek. -Ayrıntılı Bilgi-

LaTex Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi öğretim görevlilerinden Dr. Harald Schmidbauer 16 Mart 2004 Salı günü 18:00'da LaTex konulu bir seminer verecek, bilimsel makalelerin ve büyük ölçekli belgelerin LaTex isimli TeX makro paketi ile nasıl güzel ve profesyonelce hazırlanabileceğine dair örnekler gösterecek. Söz konusu seminer üniversitenin Dolapdere Kampüsü'nde Z-39 numaralı odada gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için: http://cs.bilgi.edu.tr/