Linux Semineri : PostgreSQL ve JBoss ile Java Kurumsal Çözümler

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da 3 Nisan Cumartesi günü bir seminer düzenliyor. Java dili ile kullanılan JBoss uygulama sunucusu ve PostgreSQL veritabanı sunucusunun beraber kurumlara sunduğu çözümlerin anlatılacağı seminer saat 15:00'te başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Görüşler

0
SHiBuMi
Bu tarz seminerler 1 hafta öncesinden duyurulabilse ne güzel olur...
0
dfisek
Seminer yaklaşık 2 ay önce, kısa bir özeti ile beraber web'den ve e-posta ile duyuruldu.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

GNOME Vakfı Başkanı'ndan GNOME ve Özgür Yazılım Dünyası Semineri

hcg

İstanbul Kültür Üniversitesi Bilişim Kulübü ve Bilişim Platformu, 27 Şubat 2009 Cuma günü Saat: 14:00 da, İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Kampüsü Akıngüç Oditoryumu’ nda GNOME Vakfı Başkanı Behdad Esfahdod’un “GNOME ve Özgür Yazılım Dünyası” ‘nı anlatacağı bir konuşma organize ediyor.

Linux Semineri : Qmail Sunucusu

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, güvenliği ile ön plana çıkan ve hızla yaygınlaşan Qmail sunucusu semineri düzenliyor. Çarşamba günü saat 18.30`da Ankara Üniversitesi`nde başlayacak olan seminerin konuşmacısı Qmail için bir log analiz programı ve bir ldap yöneticisi yazan İsmail Yenigül.
http://www.linux.org.tr/

Linux Semineri : Koha Kütüphane Otomasyon Sistemi

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 2 Ağustos Cumartesi günü İstanbul'da özgür bir kütüphane otomasyon yazılımı olan Koha'nın anlatılacağı bir seminer düzenliyor. Seminerde Koha sisteminin yapısı; kütüphaneler için entegre bir sistem olarak kataloglama, opac (online public access catalogue), ödünç verme, üye yönetimi ve satınalma gibi modülleri anlatılacak. Saat 15:00'te başlayacak seminer, her zaman olduğu gibi tüm ilgilenenlerin katılımına açık ve ücretsiz. - Ayrıntılı Bilgi -

John Nash, A Beautiful Mind ve Oyun Teorisi

FZ

Ariel Rubinstein 9 Ocak Cuma günü Sabancı Üniversitesi´nde John Nash, A Beautiful Mind and Game Theory başlıklı bir seminer verecek.

Seminer tüm katılımcılara açık ve herhangi bir önbilgi gerektirmiyor. Konu ile ilgili ilginç bir nokta ise şu: Sitede oyun teorisi ile ilgili küçük bir oyun var, birkaç soru cevaplıyorsunuz ve bunlardan bir istatistik çıkarılıyor. Buradan elde edilen veriler Oyun Teorisi bağlamında, Cuma günkü konuşmada yorumlanacak. Yani katılacağınız konuşmanın ilginç şekilde bir parçası olabilirsiniz kolayca ;-)