"Lego"dan PC Kasası Olur mu?

0
FZ
Görülen o ki oluyor. Şimdiye kadar gördüğüm en şirin, en acayip bilgisayar kasaları! Lego çılgınlığının bir parçası: Lego ile yapılmış PC kasaları.

Görüşler

0
bm
Sirin, acayip ve (fislerden anladigimiz kadariyla ABD'de) kullanimi illegal olabilir. Icerde radyo dalgalarini perdeleyecek birsey gormedim ben.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Küçük Bir Kıyaslama

FZ

The Mythical Man-Month'ın yazarı Brooks'un iddiasına göre, yazılımla ilgili problemler yazılımla ilgili değil genellikle donanımla ilgili. Nasıl mı? Basit, donanım, tahmin edilenden çok daha fazla hızlı gelişiyor, maliyet feci şekilde düşerken, bilgi işlem kapasitesi ve verimlilik aşırı artıyor ve yazılım buna doğal olarak bir türlü yetişemiyor.

CD'lere Doping

yalcink01

Yazılabilir DVD formatları ve DVD yazıcılar rekabet için yavaş yavaş CD'lere yaklaşıyor olsalar da CD'ler mevcut popülerliklerini daha uzun süre koruyacak gibi görünüyor. CD'lerin mevcut kapasitelerini artırmada yapılan çalışmalardan bazıları oldukça ilginç sonuçlar doguruyor. Plextor ve Sanyo'nun birbirinden bağımsız yaptığı çalışmalar sonucu iki farklı CD yakma teknolojisi ortaya çıkmış durumda.

Sihirli Küp İnternet için hazır...

parsifal

Intel işbirliği ile yüksek performanslı, düşük enerji tüketimli, internet aracı piyasaya çıktı. Windows CE veya Linux'u yüklenmiş CerfCube'ün boyutları sadece 7.6 cm x 7.6 cm x 7.6 cm.

Server gereçleri, bilgi toplama aygıtları, tarayıcılar için kusursuz bir çözüm. 32 MB Ram, 16 MB Flash, StrongARM 1110 işlemcili CerfCube'ün satış fiyatı 495$. Wİndows CE kurulumunda Bluetooth, Linux kurulumunda ise Apache web server mevcut.
İnanmazsanız:CerfCube™

Bilim Adamlarına Özel Bilgisayar Bağlantısı

malkocoglu

Amerikalı, Rus ve Çinli bilim adamlarını birbirlerine bağlayacak süper hızlı yeni bir bilgisayar şebekesinin gelecek ay devreye gireceği bildirildi. Kısa adı "Little GLORIAD" olan bilgisayar şebekesinin Chicago'dan başlayacağı, Amsterdam, Moskova, Sibirya, Pekin ve Hong Kong üzerinden tekrar Chicago'ya bağlanacağı ifade edildi.
Kaynak: www.hurriyetim.com.tr

150$'a Laptop PC

Onur_Yerlikaya

Asus'un son günlerde dikkatleri üzerine topladığı minicik laptop'una dair haberi okurken Slashdot sitesinde dikkatimi çeken 150$ gibi bir fiyatta laptop oldugundan bahsediliyor.