The Ultimate Reset Button

0
iozeren
“Ctrl+Alt+Del” kombinasyonu ya da reset tuşunu çok kullanmanız gereken bir işletim sistemi mi kullanıyorsunuz ? Bu ürün tam size göre. The Ultimate Reset Button

Görüşler

0
Tarık
Bu tip gubidik teknoloji haberleri için zamazing.org var sanıyordum ben?
0
pvc
İnsanlar haber göndermiş, siz ise gübidik diyorsunuz. Belki benim bilgisayarımda reset buttonu yok. (Evet gerçekten yok çünkü kesilip çıkarıldı) Ve bana bir reset buttonu gerekiyor. Bu haberi gördüm ve hoşnut kaldım.

Size ne oluyor?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ben bilgisayarımı kurcalamıyorum !!! diyorsanız

redogre

Bu yazıya bir göz atın.

Bir süredir "Artık bilgisayarımı açıp kurcalamaktan sıkıldım, efendi efendi oturup işimi yapacağım" diyordum taa ki o güne kadar....

Efendim, benim ekran kartım yandı, bende bir süre eski bir kartla idare ettikten sonra bilgisayar ürünü satan arkadaşlarımdan yeni bir ekran kartı aldım, geçici olarak kullandığım kartı da onlara iade edip hevesle eve döndüm.

Küçük Bir Kıyaslama

FZ

The Mythical Man-Month'ın yazarı Brooks'un iddiasına göre, yazılımla ilgili problemler yazılımla ilgili değil genellikle donanımla ilgili. Nasıl mı? Basit, donanım, tahmin edilenden çok daha fazla hızlı gelişiyor, maliyet feci şekilde düşerken, bilgi işlem kapasitesi ve verimlilik aşırı artıyor ve yazılım buna doğal olarak bir türlü yetişemiyor.

İTÜ'de Süperbilgisayar Merkezi Kuruldu

FZ

İTÜ Ortadoğu'nun en büyük süper bilgisayarını geliştirmek için proje başlattı. Halen 300 işlemcili ve saniyede bir trilyon işlem yapabilen süper bilgisayara sahip olan İTÜ, Devlet Planlama Teşkilatı'ndan ayrılan ödenekle 22 milyon dolarlık bir proje yürütüyor. Bu ödeneğin 10 milyon dolarını Avrupa Yatırım Bankası karşılayacak. Yeni süper bilgisayar, 2500 merkezi işlemciden oluşacak ve Ortadoğu'nun en büyüğü olacak. Projenin 2007 yılında tamamlanması öngürülüyor.

22 Milyon Dolarlık Proje

Proje kapsamında 27-30 Haziran 2005 tarihleri arasında İTÜ'de gerçekleştirilen Uluslararası Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Konferansı'yla ilgili bilgi veren Bilişim Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Dağ, konferansın sonunda yüksek başarımlı hesaplamanın bilimin ilerlemesi için kaçınılmaz olduğu sonucunun bir kez daha vurgulandığını söyledi. İTÜ'nün süper bilgisayar çalışmalarında DPT'nin desteğinin önemli olduğunu belirten Dağ, "Yeni bir süper bilgisayar geliştirilmesi için de 22 milyon dolarlık bir proje yürütülüyor. Bunun 10 milyon doları Avrupa Yatırım Bankası'ndan geliyor. Şu anda ihalesi yapılıyor. 2000-2500 civarında merkezi işlemciden oluşacak bir süper bilgisayar kurulacak. Şu an 300 bilgisayarlı sistemimiz de Ortadoğu'nun en büyüğü. 2007'de 2500 merkezi işlemciden oluşan süper bilgisayara ulaşılacak" diye konuştu.

Efsane Nokia 770 için yeni OS 2006 update çıktı!

banger

Nokia'nın internet tableti 770 için yeni update kullanıcılara sunuldu. Önemli değişikler mevcut. Daha fazla bilgi için bu adresi download içinde bu adresi kullanbilirsiniz.

Yeni Squeezebox : Ağ Radyosu

darkhunter

slimdevices'in squeezebox adlı ürünü bilgisayarınızdaki şarkılar için bir arayüz oluşturma kaygısı güdmekteydi. Bu arayüz sayesinde şarkılarınızı diğer dijital eğlence sistemlerine yönlendirebiliyordunuz. Bir tür müzikseti konforu...