KDE 3.2 ``Stable´´ Sürüm Hazır

0
kaankaisen
Uzun süredir beklenen, üzerinde oldukça fazla çalışılan ve beta sürümleri çeşitli dağıtımları süsleyen KDE 3.2 stabil sürüm sonunda indirilmeye hazır: http://www.kde.org

Görüşler

0
kaankaisen
Ayrıca KDE ve OpenOffice entegrasyonu da sağlanmış durumda. http://kde.openoffice.org/
0
yuxel
Ağzımızın suyunu akıtan beta incelemesi de burda
http://www.osnews.com/story.php?news_id=5670
0
Nightwalker
Yazıda bişey dikkatimi çekti:

The target machine - my only computer - is a Pentium II 266 MHz with 384 MB RAM, this machine runs Fedora Core Release 1 (my primary OS), Red Hat Linux 9, Mandrake Linux 9.2, Debian Linux unstable, FreeBSD 5.1, Windows 2000 and Windows XP


Walla helal olsun abiye diyorum daha ne diyim :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Kitap yorumu: Dijital Kale

sundance

Ülkemizde özellikle Da Vinci Code, Melekler ve Şeytanlar isimli kitapları ile tanınan Dan Brown'ın, Digital Fortress (Dijital Kale) isimli kitabını geçenlerde okudum.
Uzun süredir kendisini bir ziyaret etmek istiyordum zaten, ama kısmet kızkardeşimin Tüyap Kitap Fuarı'nı yağmalamasınaymış.

Internet`de Kızılderili Olmak!!!

sundance

1992 yılından beri Internet yaygın bir şekilde kullanılmakta. Bu süre içinde öncelikle daha önceden bilgisayar merakı olanlar, sonra da hemen herkez yavaş yavaş bu yeni medyaya dahil olmaya başladı... Öncelikle tamamen teknik adamlardı bu ortamın müdavimleri, daha sonra yavaş yavaş sanatçılar da dahil olmaya başladı. Herne kadar altyapıyı sağlayanlar yine aynı insanlar olsa da, içerik daha bir ön plana çıkmaya, sayfalar artık birer sanat eseri kategorisi haline gelmeye başladılar.

Ve sonra kıyamet koptu, Üniversiteler Visual Communication Design bölümleri açmaya başladılar ve artık hobi olarak bile bilgisayarla ilgilenmeyen insanlar bile tasarım ve Internet konusunda söz sahibi olmaya başladılar.

Yılbaşı Hediyesi

redogre

fazlamesai.net'e soralım: Python kaynakları... Nasıl?

conan

Fazlamesai.net okuyucularına danışayım. Python öğrenmek için seçtiğiniz yollar nelerdir? Bir iki kitap ya da web kaynağı verirseniz sevinirim.

Ayrıca başka bir merak ettiğim konu ise Python ile yapacağınız programlarda kullanacağınız kullanıcı grafik arabiriminizi nasıl seçiyorsunuz? Kriterleriniz nelerdir? pykde? pygtk? python-tk? Tavsiyeler?

Teşekkürler!

Alan Turing'in 100. doğum günü anısına

ChrisStephenson

23 Haziran 1912'de doğan Alan Turing'in, birbirinden tamamen farklı üç ayrı alanda, hala günümüzde hayatımızı etkileyen çok önemli bilimsel çalışmaları olmuştu.