Clipboard 1

Karton Dünyasında Yeni Gelişmeler Var!

5
parsifal

Kızımın 8-9 ay önce arkadaşında gördüğü oyun konsolunu çok beğenip istemesiyle Nintendo Switch ile tanışma fırsatı bulmuş ama okuduğum pek çok yorumda genel olarak geleceğinin parlak olmadığını düşünerek mesafeli durmaya karar vermiştim.

Önümüzdeki günlerde, Switch, kara bulutları Labo ile dağıtmayı planlıyor. Labo, mukavvadan yapılmış aletlere, oyuncaklara, eşyalara can veriyor. İster tasarlanan üzerinden devam edin, ister hayal gücünüzü kullanın.

Cem Yılmaz'ın mukavvası ve maket yapmanın dışında uzun zaman sonra Google Cardboard ile hayatımıza tekrardan giriş yapan meşhur mukavva sanırım bu sefer de Labo ile gönlümüzü fethedecek.

Görüşler

1
butch

Tereddüt yaşıyordum. Şimdi almaya karar verdim.

2
ycanyilmaz

Almayi dusunenler icin 2nd edition'u bekleyin diyorlar. Ben de o tattaki yazilari okuyunca almaktan son anda vazgectim.

(US'de 299 dolarken, TR'de 2499 TL'lere varan fiyatlarda.)

1
auselen

Eylulden beri var bizde bir switch. Ondan önce WiiU da, hala var.

Switch oldukca neseli bir alet, biz ofiste 5 kisi Mario Kart oynuyoruz. Aletten en cok alinabilecek zevk bu benim icin. (Bes kisinin ayri switch'i var, network olayi kusursuz denilebilecek seviye de kolay)

Gameboy vs'niz olduysa, o kusaktan bireysel anlamda size alan saglayarak oyun oynayabileceginiz cok guzel bir cihaz. Evde kosenize cekilip rahatla takilabilirsiniz.

Misafir ortamlarinda cocuklarin onune koymakta cok kolay oluyor. Biraz kablo (dock) tasimasi felan var ama, yan sanayi kablolarla daha da kolay olur.

Simdi asil konuya bu karton dalgasina gelirsek: Bu Nintendon'un maker ortamlarina cevabi. Ya da egitim kurumlarindan nasil para sogusleriz olaylari. Eger acik bir ortam sunsaydilar cok super olurdu. Ama bildigimiz Nintendo bunu yapmaz. Cinden o kartonlari alip uc bes oynariz ama, ondan baska birsey degil. Kendileri bu kartonlari $70 a satmayi planliyor.

1
fkoksal

Normal karton değil mi bunlar? Yani, yan sanayisi çıkar herhalde kısa sürede?

1
auselen

App'i satar. Kartonun yanında. İki paket, premium education felan.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Sony Ericsson PlayStation Phone yakında

spiderman

Sony Ericsson başkanı Miles Flint Financial Times’la yaptığı söyleşide PlayStation ve Bravia ürünleri için geliştirilen yeni bir Sony Ericsson telefonunun yolda olduğunu açıkladı.

Miles "Gelecekteki önemli projelerimizden birisi de bu. Ancak öncelikle bunun güvenli çalışacağından ve görevini tam olarak yapacağından emin olmalıyız" şeklinde konuştu.

Yılbaşı hediyeleri - I

sundance

Yılbaşında geek arkadaşlarınıza hediye almak istiyorsunuz fakat gerçekten farklı bir şey olsun niyetindesiniz. RC Mini arabalar mı? O geçen senenin hikayesiydi. Artık RC Mini Tank'lar

Hem de, değişik eğimlerde tırmanabilen, turreti dönen, hatta ateş edebilen tanklar. Ne demek istediğimi anlamak için videolara bir göz atın derim

Dağılın millet, her yaştan çocuklar için yeni bir deathmatch ortamı geliyor...

Oyun Teknolojileri ve Oyun Programlama Semineri

FZ

Amiga, Commodore, Spectrum ve IBM PC uyumlu bilgisayarlar üzerinde pek çok popüler oyuna imza atmış Mevlut Dinç, 22 Nisan Salı günü 18:30´da İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümünün davetlisi olarak bir konuşma gerçekleştirecek.

Bilgisayar Oyunları ve Türkiye başlıklı konuşmaya konu ile ilgilenen herkes davetlidir. Konuşma mekanı Bilgi Üniversitesi, Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası´dır.

World Cyber Games Türkiye Finalleri Sona Erdi

anonim

(hurriyetim.com) Önümüzdeki ay Güney Kore´de yapılacak olan Dünya finalleri öncesinde Türkiye´yi temsil edecek olan oyuncular, Maslak Princess Otel´de gerçekleşen turnuvada belirlendi. Geçen yılın şampiyonu Vendetta takımının üst üste iki kere yenilerek elenmesi herkes için sürpriz oldu.

WarCraft III`ten bir sahne

anonim

Blizzard "WarCraft III: Reign of Chaos"un bir savaş sahnesinin screenshot'ını dün akşam itibari ile internete koydu, artık şu oyun gelsede oynasak. (Editörün notu: Görüntüler hakikaten inanılmaz gözüküyor, ama Blizzard Starcraft'ta başardığı oynanılabirlik ve güç dengesini bunda da başarabilir umarım)
Screenshot: küçük boy , büyük boy