Clipboard 1

Karton Dünyasında Yeni Gelişmeler Var!

5
parsifal

Kızımın 8-9 ay önce arkadaşında gördüğü oyun konsolunu çok beğenip istemesiyle Nintendo Switch ile tanışma fırsatı bulmuş ama okuduğum pek çok yorumda genel olarak geleceğinin parlak olmadığını düşünerek mesafeli durmaya karar vermiştim.

Önümüzdeki günlerde, Switch, kara bulutları Labo ile dağıtmayı planlıyor. Labo, mukavvadan yapılmış aletlere, oyuncaklara, eşyalara can veriyor. İster tasarlanan üzerinden devam edin, ister hayal gücünüzü kullanın.

Cem Yılmaz'ın mukavvası ve maket yapmanın dışında uzun zaman sonra Google Cardboard ile hayatımıza tekrardan giriş yapan meşhur mukavva sanırım bu sefer de Labo ile gönlümüzü fethedecek.

Görüşler

1
butch

Tereddüt yaşıyordum. Şimdi almaya karar verdim.

2
ycanyilmaz

Almayi dusunenler icin 2nd edition'u bekleyin diyorlar. Ben de o tattaki yazilari okuyunca almaktan son anda vazgectim.

(US'de 299 dolarken, TR'de 2499 TL'lere varan fiyatlarda.)

1
auselen

Eylulden beri var bizde bir switch. Ondan önce WiiU da, hala var.

Switch oldukca neseli bir alet, biz ofiste 5 kisi Mario Kart oynuyoruz. Aletten en cok alinabilecek zevk bu benim icin. (Bes kisinin ayri switch'i var, network olayi kusursuz denilebilecek seviye de kolay)

Gameboy vs'niz olduysa, o kusaktan bireysel anlamda size alan saglayarak oyun oynayabileceginiz cok guzel bir cihaz. Evde kosenize cekilip rahatla takilabilirsiniz.

Misafir ortamlarinda cocuklarin onune koymakta cok kolay oluyor. Biraz kablo (dock) tasimasi felan var ama, yan sanayi kablolarla daha da kolay olur.

Simdi asil konuya bu karton dalgasina gelirsek: Bu Nintendon'un maker ortamlarina cevabi. Ya da egitim kurumlarindan nasil para sogusleriz olaylari. Eger acik bir ortam sunsaydilar cok super olurdu. Ama bildigimiz Nintendo bunu yapmaz. Cinden o kartonlari alip uc bes oynariz ama, ondan baska birsey degil. Kendileri bu kartonlari $70 a satmayi planliyor.

1
fkoksal

Normal karton değil mi bunlar? Yani, yan sanayisi çıkar herhalde kısa sürede?

1
auselen

App'i satar. Kartonun yanında. İki paket, premium education felan.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

The Escapist

cemuzunlar

The Escapist: Oyunlar ve oyun kültürü üzerine, endüstri içinden ve dışından pek çok tanınmış kişi tarafından yazılmış makale ve köşe yazılarının bulunduğu, dijital olarak yayımlanan, ücretsiz, haftalık bir dergi.

Desperados Dead or Alive

redogre

Desperados birçoklarınızın hemen hatırlayacağı Commandos'un batıda geçen versiyonu.. Ama sadece bu kadar mı? Bence hiç değil. Nedense Commandos benim ilgimi hiç çekmemişti. Ama gecenin birinde eve gittikten sonra Desperados oynuyorsam emin olun birşeyler var bu oyunda.

http://www.us.infogrames.com/games/desperados_pc/ adresinden oyunun sitesine bir göz atabilirsiniz..

96 Kbyte'lık tam sürüm FPS! (kodlama mucizesi)

anonim

Almanya'da 6 kişi tarafından hobi amaçlı üretilen beta demo iki gündür meraklıları için indirilebiliyor. İki günde milyonlarca kez indirilen oyun yapılabileceklerin sınırı hakkında müthiş bir örnek. Fikrin asıl çıkış noktası tabii ki 64 kbyte demolar. Sonradan bu moda 32 kbyte oyunlara dönüşmüş ve şimde 96 kbyte'a kadar genişletilmiş.

Dijital Oyun Bülteni

anonim

Bir kısmınızın bildiği gibi, Dijital Oyun Kültürü sitesi, 2009 başında açıldığından beri çeşitli haber, yazı ve videolara evsahipliği yapıyor. Site şimdiye kadar blog biçimiyle kısıtlıydı. Bu aydan itibaren ise sitedeki yazıları belirli aralıklarla bülten olarak yayımlamaya karar verdik. Bu vesileyle, hem yaratım hem de faaliyet alanı olarak dijital oyunları ciddiye alan farklı bir oyun dergisi ihtimaline de işaret etmek istiyoruz.

Sony Ericsson PlayStation Phone yakında

spiderman

Sony Ericsson başkanı Miles Flint Financial Times’la yaptığı söyleşide PlayStation ve Bravia ürünleri için geliştirilen yeni bir Sony Ericsson telefonunun yolda olduğunu açıkladı.

Miles "Gelecekteki önemli projelerimizden birisi de bu. Ancak öncelikle bunun güvenli çalışacağından ve görevini tam olarak yapacağından emin olmalıyız" şeklinde konuştu.