Bu sıcakta Snake de oynanır mı?

0
anonim
Multiplayer 3D Snake oyunu olan Snok`un yeni versiyonu V1.1 çıktı. Bu yeni versiyonunda bazı hatalar düzeltilmiş ve yeni muzikler, yeni bölümler eklenmiş. Freeware olan oyunun yeni versiyonu yaklaşık 25 mb büyüklükte.

www.tihlde.org/~torbjorv/snok/download/snok_final_1_1.exe

İlgili Yazılar

Battle Cruiser Remastered

sundance

Blizzard Starcraft'ın 20.yılında, Starcraft Remastered'ı yayınlayacağını duyurdu. 4K grafikler ve uyum sorunları giderilmiş halde çıkacak oyun heyecanla bekleniyor.

Bir anlamda e-spor dünyasını başlatan, hala Güney Kore'de 2 tv kanalında 24 saat yayını yapılan orjinal Starcraft'ı sevenler içinse başka bir güzel haber, orjinalin bedava olması.

Eski bir Starcraft'çı daha ne...

Dijital Oyun Bülteni

anonim

Bir kısmınızın bildiği gibi, Dijital Oyun Kültürü sitesi, 2009 başında açıldığından beri çeşitli haber, yazı ve videolara evsahipliği yapıyor. Site şimdiye kadar blog biçimiyle kısıtlıydı. Bu aydan itibaren ise sitedeki yazıları belirli aralıklarla bülten olarak yayımlamaya karar verdik. Bu vesileyle, hem yaratım hem de faaliyet alanı olarak dijital oyunları ciddiye alan farklı bir oyun dergisi ihtimaline de işaret etmek istiyoruz.

Nerde o eski oyunlar?

sundance

Siz de otuzlu yaşlarına gelmiş bazılarımız gibi, bir sonraki ekran kartını istemek dışında pek de bir yeniliğe sahip olmayan oyunlara gıcık oluyor, C-64 çağının basit fakat bağımlılık yapan oyunlarını özlüyor? Birisi sorduğunda son altı aydır hiç oyun oynamadım diyor musunuz?

The Underdogs ve Retro Remakes en çok ziyaret ettiğiniz siteler arasında mı ?

O zaman sıkı durun, çünkü Remakes 2004 yarışması sonuçlandı. Bütün dinazorları listeyi gözden geçirmeye davet ediyorum, Quest for Tires'dan, Jumping Jackson'a, Beach Head'den, Manic Miner'a, Retro River Raid'den, Jet Set Willy'e kadar birsürü eski dost sizi bekliyor :) Hatta ATARI bağımlıları için ADVENTURE bile mevcut.

Wolfenstein: EnemyTerritory bize ID software ın bir armağanı

halixus

ID software' ı bilmeyen var mıdır acaba. Daha çocukken tanıştım onunla. 386SX-25 sistemle Wolfenstein3D oynarken. Zaman geçer DOOM çıkar. Hatta yakın bir zamanda filmi bile çekilir.
Wolfenstein:EnemyTerritory bize ID software in armağanı. Açık kodlu bir oyun. Tamamen ücretsiz. İnternet üzerinden ücretsiz serverlar bile bulabilirsiniz. Üstelik Linux altında da çalışmakta. Daha ayrıntlı bilgi, ekran görüntüleri, download için tıklayın .

Quake 4 GNU/Linux Sürümü

Ragnor

LinuX-gamers.net'te çıkan habere göre id software resmi olarak Quake serisin en son halkası olan Quake4'ün GNU/Linux için de çıkacağını duyurmuş.