Internet`in sopası yok ki..

0
larweda
www.google.com son günlerde internette en çok kullandığımız arama motoru.. Ama bilerek ya da bilmeyerek şahane bir rastlantıya neden oldular. Google'a gidip "dumb motherfucker" arattırırsanız, en yüksek puanlı sonuç Amerika`nın taze başkanı George.W. Bush hakkında bir site oluyor. Yani basit bir yorumla internet`in en ünlü "dumb motherfucker"ı George.W. Bush oluyor. İlahi adalet mi dersiniz, sanal adalet mi dersiniz, bilmem... :-))
Ben şahsen George.W. Bush'u tanımam, hakkında da çok belirgin bir fikrim yok. ama internet'e inanırım. İnternet ööle diyosa ööledir.

Görüşler

0
FZ
Söz konusu ki$iyi lütfen ki$i olarak dü$ünmeyin.

Kimin, ne $ekillerde dumb degil ama intelligent motherfucker oldugunu gercekten ögrenmek isteyenler Noam Chomsky adli zat-i muhteremin

-Medya Gercegi
-Kader Ucgeni
-Dünya Düzeni: Eskisi Yenisi
-Halkin Sirtindan Kazanc

adli kitaplarini 3 kere 5 kere okusunlar derim.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Under Construction!

parsifal

Eski yazıma yorum olarak yazacaktım. Ancak son halini görünce tepemin tası iyice attı.
Eh en sonunda olan oldu. Artık meşhur sitemiz "Under Construction!" ibaresi altında yayın hayatına devam ediyor.

Bravo!!!

Gelen yorumlara göre yeni site gümbür gümbür gelecek. Bizler ise beklemeyi bilmeyen konuşanlarız. O zaman konuşmaya devam...

Türkiye'nin İlk Python Portali

talat

Açık kod dünyasında popüleritesi hızla artan Python dili ile ilgili ilk Türkçe içerikli site açıldı: http://www.turkpython.net

Internet Depremi Sona Mı Eriyor?

murat09

Turk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Cezayir de olan deprem neticesinde muhtesem yavaşlayan internetimiz 9 Haziran 2003'te nihayet düzelecek. Açıklama şu şekilde :

Her işe yarar network kablosu!

sundance

Yanında laptop taşıyan hemen hemen bütün ağ yöneticileri bir cross kablo bulundurur. Biraz abartanlar, bunu patch kabloya çevirecek bir çevirici de yapıp, ek aparatına bağlarlar. Öte yandan hala routerlara bağlanmak için terminal kablosu gerekir, bunların da cinsleri vardır vs. vs.

Bütün bunlardan sıkılan bir arkadaş 5'i bir yerde ağ kablosu projesini hayata geçirmiş. Projenin son aşamasını oluşturan loopback kablo test cihazını isterseniz ThinkGeek'den alabilirsiniz. Ya da oturup herşeyi kendiniz yapar, keyfini çıkartırsınız.

Semantik Web, Doğal Dil İşleme, Veri Madenciliği ve Web 3.0: Calais Web Servisi

FZ

Herhangi bir metni (haber, makale, blog girdisi, proje planı) kendisine yollayabileceğiniz bir web servisi olsa. Bu servis yolladığınız metni inceleyip size RDF biçiminde semantik metadata bilgisi geri yollasa. Siz de bu bilgi ile mesela herhangi bir yazıya otomatik olarak 'etiket' (tag) öneren bir Wordpress plug-in'i yazsanız. Nasıl olurdu acaba?