IE'yi Durdurun

0
Soulblighter
www.stopie.com, neden Internet Explorer kullanılmaması gerektiği üzerine hazırlanmış bir site. Özellikle Internet Explorer kullanan arkadaşlar bir gözatsınlar :)

Görüşler

0
experience
war mi zaten kullanan ?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

IExplorer kullanmayın da ne kullanırsanız artık...

sundance

The Register'da yeralan habere göre US-CERT özellikle son zamanlarda göze batan, IE domain/zone güvenlik modeli, the DHTML obje modeli, MIME type belirleme ve ActiveX gibi sayısız problem sebebiyle kaynaklanan problemlerden etkilenmemek için MSIE dışında herhangibir tarayıcı kullanmayı tavsiye ediyor.

İşin ilginç yanı Micros~1, söz konusu olay (kötü niyetli web sitelerinin, zirayetçilerin makinalarınındaki bilgilere erişmesi) hakkında tüketicileri geniş ölçüde etkileyen bir sorun olduğundan haberdar olmadığını açıkladı.

Not: Eğer illa da Windows kullanacaksanız (ki kendisi Micros~1'un tescilli markasıdır) size 4.7mblık bir download ve Firefox tavsiye ediyorum.

Windows 2000 ve NT´nin Kodları İnternet´te Dolaşıyor

yuxel

Half-life 2'dan sonra Window~1 2000 ve NT'nin kodları da internette dolanıyor. Slashdot'ta yorumlar uçuşurken haber BBC sayfalarında da yayınlandı. Microsoft'tan Steve Ballmer da olayı "Hacker'lar kodlarımızdan bazılarını görmüştür" sözleriyle aydınlatıyor. Uzmanlara göre M$ ağlarına Qaz isimli bir virüs/worm ile ulaşılmış.
ek kaynak : neowin.net

Microsoft usülü Intellectual Property

Soulblighter

İki logo arasındaki 10 farkı bulun :)

Logo 1: http://www.imagine-msn.com/Spaces
Logo 2: http://www.ubuntulinux.org

Lindows'a ve daha nicelerine ismimi çağrıştırıyor diye davalar açan, ama aslında yaptığı bir çok şeyi aslında yapmayıp başkalarından araklayan Microsoft'un son hırsızlığı...

Buyrun buradan yakın!

fazlamesai.net'e soralım: Windows XP Nasıl İade Edilir?

anonim

Herkese merhaba,

Yeni bir TOSHIBA dizüstü bilgisayar aldım ve yanında MS Windows XP Home Edition verdiler. Fakat ben makinemde windows kullanmıyorum ve bu verilen paketi hiç açmadım. Amerikada, eğer paket hiç açılmamışsa ve kullanılmamışsa Microsoft'a iade edilebiliyor diye duymuştum. Acaba bu yasal hak Türkiye'de de geçerli mi?

Herkese iyi çalışmalar.

MS Nimda.Net Beta 1!

elrond

Başlık ne kadar enteresan değil mi? Evet Visual Studio.Net Korece (???) versiyonunda Nimda virusune rastlanmış durumda. Aslında sorumlu tam olarak MS olmamakla birlikte sonuç itibari ile aldığınız CD de MS markası var ve içinde de Nimda virusu, nasıl kıvırtırsan kıvırt olay traji-komik.