IE'yi Durdurun

0
Soulblighter
www.stopie.com, neden Internet Explorer kullanılmaması gerektiği üzerine hazırlanmış bir site. Özellikle Internet Explorer kullanan arkadaşlar bir gözatsınlar :)

Görüşler

0
experience
war mi zaten kullanan ?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Microsoft: Zorlarsanız Windows`u çekeriz...

SHiBuMi

Microsoft CEO`su Steve Ballmer, Microsoft`un tekelcilik ve haksız rekabet suçlamalarıyla yargılandığı davada, dokuz eyalet tarafından kendilerine uygulanmak istenen yaptırımların gerçekleştirilmesi durumunda Windows işletim sistemini piyasadan çekmek zorunda kalacaklarını belirtmiş. 18 eyalet ile başlanan davada 9 eyalet Microsoft ile anlaşmaya vardı, diğer 9 eyaletin Microsoft ile olan mahkeme süreci ise devam ediyor.

Eyvah! Mahvolduk!

cayfer

Micros~1 Win98'den ve NT4.x'ten desteğini çekiyormus! Bu haberi duyanların olası tepkilerini şöyle hayal ediyorum:
  1. Nesini çekiyormuş?
  2. Aaaaa! Desteği var mıymış ki?
  3. Nasıl yani?
  4. Böylesi Win98 ve NT4 kullanıcıları için daha iyi olabilir.
  5. Farketmez ki!
  6. Oh be... zırt pırt 300 MB "patch" indirmekten kurtulduk!
  7. Eyvah! Ben bittim!
  8. Keh keh!

Microsoft'un Firefox korkusu: IE 7.0 geliyor

Soulblighter

Daha önce yeni Windows sürümü çıkana kadar Internet Explorer'ı güncellemeyeceğini duyuran Micro$oft, IE'den Firefox'a geçişlerin artması sonucu IE 7.0'ı çıkarma kararı aldı.

Microsoft İnsan Derisini İletken Olarak Kullanmak için Patent Aldı

FZ

Microsoft ArGe bölümü bu haberde belirtilenlere göre insan derisine temas eden cihazlar arasında bir ağ oluşturmayı sağlayacak yöntemlere dair bir patent edindi.

Microsoft araştırmacılarına göre bu tür bir PAN (Personal Area Network) cihazların güç ihtiyaçlarını karşılamanın yanısıra birbirleri ile iletişim kurmalarını sağlayacak.

Bill Gates´in Ateşle İmtihanı

Nightwalker

Microsoft'un güvenlik konusunda sürekli uğradığı eleştiriler üzerine Bill Gates defalarca artık güvenlik konusuna daha fazla önem vereceklerini söylemişti. Güvenlik konusunun yamalar ve eklerle değil işletim sisteminin temel tasarımda yapılacak değişikliklerle sağlanabileceğini düşünürsek, Microsoft bu konuda ilk ciddi adımını atmış gibi görünüyor.