IBM'den Java 6 için en hızlı YGS(SDK)

0
mehmeterten
IBM, Java topluluğunun ilgisini çekmesi ve geribildirimleri toplamak amacıyla Java 6 için bir SDK(Software Development Kit-Yazılım Geliştirme Seti) ve sponsorluğunu yaptığı bir program (Early Release Program) yayınladı
Ürün dökümantasyonu ve binaryleri Linux için x86, amd64, em64, PowerPC-32 ile PowerPC-64 versiyonları vede AIX için PowerPC-32 ile PowerPC-64 versiyonları için şu anda mevcut. Java SE 6'ya destek vermesine ek olarak IBM'in SDK'sı platform stabilitesi, performans ve diagnostikleri üzerine yoğunlaşacak. Ayrıca şimdiden benchmarklarda oldukça iyi noktalara gelinmiş durumda olduğu söyleniyor.

Görüşler

0
yilmaz
önce jdbc driverlarını düzeltsin onlar.
0
mehmeterten
aslını sorarsan bende aynı fikirdeyim. üstelik bu sdkyı denemiş birisi olarak. bu arada benchmark sonuçları benden değil sonuçta haber sadece
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Java Teknolojileri Kongresi

anonim

Java Teknolojileri Derneği tarafından bu yıl Türkiye’de ilk kez düzenlenen Java Teknolojileri Kongresi, 18 Haziran 2005 Cumartesi günü Bilgi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. ‘Java Her yerde’ sloganıyla yapılan etkinlikte, Java teknolojisindeki yenilikler, Java araçları, geleceği, platform bağımsızlığı, teknoloji firmalarıyla ilişkileri ele alınacak.

Java Teknolojileri Televizyonda

anonim

Java Teknolojileri Derneği'nin katkılarıyla Java teknolojileri artık Türkiye'nin Teknoloji Televizyonu'nda.

Günlük yaşantımızın içerisine çoktan giren Java teknolojilerini ne kadar biliyor musunuz? Tüm dünyanın göz bebeği olan Java teknolojileri hakkinda fikir sahibi olmak ister misiniz? Fikir sahibi olmanın ötesinde Java teknolojilerini oğrenmek ister misiniz?

Java neden .NET 'ten daha iyi (101 neden)

yilmaz

Java neden .net'ten iyidir soru suna verilmiş 101 cevap. Birkaç tanesi şöyle.

1) Public Domain API: ve yeniden kullanılabilirliği. .NET te bunların bir kısmının patenti var.

2) Standard Library Source Code Availability: her geliştirme kitinin kodları açıktır.

11. JTS | Web uygulama güven(siz)liği 2.0 | Huzeyfe Önal | JTPD

tanerdiler

Bu ay 11. düzenlenecek olan Java teknolojileri saatleri 29 Temmuz 2010 Perşembe günü JavaDergisi sponsorluğunda Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım ve Bilişim Kulübü'nün katkılarıyla Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş kampüsünde ( D konf salonu - zemin kat konferans salonu ) gerçekleştirilecektir. Konuğumuz Huzeyfe ÖNAL web ve bilgi güvenliği alanında seminer verecektir.

Java Sourceforge'da C++'ı Birincilik Tahtından Etti

anonim

Açık kaynak kodlu yazılımların host edildiği en büyük web sitesilerinde biri olan sourceforge'da 27 Kasım 2004 01:24 itibariyle Java programlama dili kullanılarak geliştirilen proje sayısı 16772, C++ ile geliştirilen proje sayısı ise 16754.
Böylece C++ uzunca bir süredir oturduğu birincilik tahtından indirilmiş oldu.

Kaynak: javalobby, istatistikler benden :)