J2EE Yahoo Gurubu - J2EE-tr

0
malkocoglu_3
J2EE ve servis tarafı Java konuları hakkında konuşmak/tartışmak için J2EE-tr adlı yeni bir Yahoo gurubu başlattık. İlgili olanlar ekteki adresten guruba erişebilirler. Gurupta JMS, EJB, RMI, JBoss, Struts, Hibernate konularında yazılar olacak, ayrıca yazılım mimarileri, test etmek (JUnit), Extreme Programming gibi konular da işlenecek, sorular cevaplanacak.

Görüşler

0
yilmaz
bir arada jsp-turk vardı ama kayboldu gitti (duruyor ama sadece adı kaldı) inşallah bu oyle olmaz.
0
eitatli
Hayırlı olsun gurubunuz.

Ayrıca java_tr@yahoogroups.com dan haberiniz vardır sanırım. Bu gurup çok aktif ve bahsettiğiniz konular detaylı olarak gurupta tartıuşılmakta.
0
malkocoglu_3
Java-tr'den haberimiz var, evet. J2EE-tr, daha cok servis tarafi Java konusunda olacak, Swing, Applet, vs. konulari daha az planda olacak yani.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

SourceForge'daki ilk NASA Programı ve Daha Sağlam Java Kodları

anonim

Theserverside.com sitesinde yer alan habere göre NASA Java PathFinder ismindeki JVM'yi SourceForge sitesinde yayımladı.

Bu JVM programınızın çalışması sırasında ortaya çıkabilecek bütün durumaları simule ederek olası hatalarla ilgili bir rapor hazırlıyor.

Java Teknolojileri Televizyonda

anonim

Java Teknolojileri Derneği'nin katkılarıyla Java teknolojileri artık Türkiye'nin Teknoloji Televizyonu'nda.

Günlük yaşantımızın içerisine çoktan giren Java teknolojilerini ne kadar biliyor musunuz? Tüm dünyanın göz bebeği olan Java teknolojileri hakkinda fikir sahibi olmak ister misiniz? Fikir sahibi olmanın ötesinde Java teknolojilerini oğrenmek ister misiniz?

JavaDay `02

omniheurist

Sun`ın ünlü Java uzmanlarıyla tanışmak, tartışmak ve son yenilikler hakkında bilgi almak ister misiniz? Ayrıca Java Developer CD, Java Jumpstart CD, SunONE Starter Kit`i ve 3000$ değerinde yazılım paketi kazanma şansı yakalayacaksınız.

Bu gün tüm yazılım geliştiricilere açık.

Java Day 2002 - İstanbul
TARİH: 21 OCAK 2002, Pazartesi
YER: Hyatt Regency Oteli, Harbiye
LCV: developer@turkey.sun.com

14. JTS'de Java Concurrency Sunumu | Talip Öztürk | Java Tekn. ve Prog. Dern.

tanerdiler

24 Kasım Çarşamba akşamı her zaman ki yerimiz Bahçeşehir Üni. D Blok Zemin Kat Konf. Salonunda seminerimiz gerçekleşecek. Bu ayki konumuz Java Concurrency. Bu konu üzerine üstad olan Talip Öztürk (Hazelcast) aramızda olacak.

Java Programcıları için QT Jambi

Sijiero

Trolltech şirketi C++ da olduğu gibi şimdi Java programcıları için de Qt Jambi'yi duyurdu. Qt'nin C++ için getirmiş olduğu kolaylıklarıJjava için de görebiliriz. Ayrıca aynı proje içinde hem C++ kodu hem de Java kodu kullanmamıza olanak sağlıyor..

Open source dağıtımı da bulunmakta.