Hayallerinizde ki Projenin Gerçekleşmesini İster misiniz?

0
opheus
Sun Microsystem girişimcilik, NetBeans Innovators Grants programı ile geliştiricilere cağrıda bulunarak, fikirlerini belirli tarihler arasında kendilerine ulaştırmanızı istemekte ve ödül toplamda 1 milyon dolar.
Gerçekleştirmek istediğiniz açık kaynak yazılım projenizi 1 şubat 2008 ile 3 mart 2008 tarihleri arasında değerlendirilmesi için sun microsystem'e ulaştırabilirsiniz. Başvuru formu , aklınıza takılan sorular ve daha fazlasını http://www.netbeans.org/grant adresinden öğrenebilirsiniz.

Görüşler

0
exxonster
"ki" birleşik burada.
0
bio
Sirketin adi da Sun Microsystems.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Türk Sistem ve Ağ Yöneticileri Bir Araya Geliyor

Luniz

Türkiye'de ki tüm sistem ve ağ yöneticilerini bir araya toplamayı hedefleyen sosyal bir topluluk oluşturuldu.

TBase Administrative Pit Stop adı altında oluşturulan site ile bir araya gelmeyi hedefleyen grup, birlikte sosyal etkinlikler gerçekleştirmek, toplantılar düzenlemek, eğlencelere katılmak vs. gibi etkinlikler ile bir araya gelmeyi amaçlıyor.

Daniel Robbins, Microsoft'la Çalışacak

butch

Gentoo.org 'da duyurulduğu üzere Gentoo Linux kurucusu Daniel Robbins artık Microsoft'la çalışacak. Açıklamaya göre Microsoft'ta Açık kaynak ve topluluk temelli yazılımları anlamaları konusunda yardımcı olacak. Detaylı bilgi için /., gentoo.org

Bilişim Zirvesi 2001 Çağrı Merkezi

musshani

4-7 Eylül 2001 tarihleri arasında, Bilişim Haftası kapsamında, gerçekleştirilecek Bilişim Zirvesi'01 hazırlıkları devam ediyor. İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile Askeri Müze Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilecek olan Bilişim Zirvesi'01, katılımcılarını doğru yönlendirme, bilgilendirme ve katılımcılarının iletişim ihtiyacını gidermeye yönelik olarak Çağrı Merkezi faaliyetine başladı.

Üstün varlıklar ve diğerleri

ganzo66

Sözlerime şu ünlü özdeyişi hatırlatarak başlayacağım, " Herkes eşittir ama bazıları daha eşittir". Buradan yola çıkarak Redogre'nun yazdığı yazı için insanları patron veya çalışan diye ayırmanın yanlış olduğuna inanıyorum ve diyorum ki: "İnsanlar ikiye ayrılır: ÜSTÜN VARLIKLAR VE DİĞERLERİ"

Malezya`nın Başı Kel mi?

yalcink01

Günlük The Star gazetesindeki bir habere göre; Malezya Hükümeti, önümüzdeki iki yıl içinde, kırk adet aktif Open Source yazılım firması yaratabilmek için 36 milyon USD lık fon ayırmış. Otoriteler, bu sayede IT sektöründe uzmanlık yaratmayı ve bunun sayesinde ülkenin ekonomisine katkı yaratmayı hedefledikelrini belirtmişler. Ulan ne boş işlerle uğraşıyor bu çekik gözlü arkadaşlar. Gövdeyi dinlendirin biraz kardeşler.