Grafik Tabanlı Gentoo Installer

0
ndemir
GNU/Linux dağıtımları arasında, gerek kurulumu gerek paket yönetim sistemiyle Gentoo diğerlerine göre çok farklı bir yerde duruyor. Gentoo Live CDyi alıp, boot edip ardından konsolda komutlar yazarak Gentoo kurmak yakın zamanda yok olacak (gibi) çünkü grafik tabanlı Gentoo Installer geliyor. Ekran görüntüleri de burada.

Görüşler

0
hardheart
Yeni kullanıcılarında Gentoo'yu tanimasi icin cok yararli bir uygulama. Tebrikler:)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

IBM`den Linux Tutoriallar

sundance

IBM Linux`a verdiği desteği sürdürüyor.

Bu sayfada yeralan Linux tutorialları Proxy kurulumundan, Python ile programlamaya kadar birçok konuda oldukça iyi bilgi veriyor.

IBM böyle devam ederse birilerinin SUNcıları depreşeceğe benziyor :))

Unilever de GNU/Linux dedi...

FZ

Dünyanın sayılı şirketlerinden Unilever'in Global Bilgi Organizasyon başkan yardımcısı Martin Armitage, şirketin mevcut firewall, web ve posta sunucu sistemlerinin GNU/Linux üzerinde çalıştığını ve bu sayede epey tasarruf yapabildiklerini belirtti.

SETEdit PPC Linux için hazır

anonim

Turbo Vision'a ait text tabanlı ve kolay kullanımlı, text tabanlı kullanıcı arayüzü olan, pencere sistemi kullanan, mouse, menüleri ve daha bir çok fonksiyonları olan ve genelde programcılar ve Borland IDE (turbo C) kullanılan SETEdit PPC makinalarda derlenip kullanıma hazır. Ayrıntılı bilgi için...

Enteresan Eylemler

roktas

Bilgisayar monitörlerini sineksavar kılanlara "hmm" dedirtecek bir soru: Yazıcıya MP3 çaldırmak mümkün mü? Eh en azından şu komut bunu yapıyorsa mümkün :-)

lpr -Pmp3 Wally Pleasant - In Love with a Geek.mp3

Buyurun buradan okuyun. "Geek" olmak kolay mevzu değil...

Kaynak: Debian Weekly News (03 Şubat 2004 baskısı)

Slackware 10.1 duyuruldu

selim

Uzun suredir beklenen, hatta Pat'in hastanede yatmasından dolayı çıkış tarihi belli olmayan Slackware' in 10.1 sürümü duyuruldu.
Daha çok hataların düzeltildiği bir sürüm. Büyük değisikliklerin 11. sürümde yapılacağı söyleniyor.

10.1 numaralı sürümdeki değişiklikler: