Google Evlere Şenlik!

0
cbc
İngilizce "Home Page" olarak adlandırılan, Türkçe'ye kelime kelime çevirirsek "Ev Sayfası" olarak adlandırabileceğimiz, kişisel site yapmanızı sağlayacak bir hizmet Google'dan sonunda geldi. "Evlere Şenlik"teki ev kelimesi de işte buradan geliyor.
http://pages.google.com adresinden erişebileceğiniz bu servis çeşitli şablonların içine yerleşecek içeriği "ne görüyorsan odur" düsturu ile düzenlemenizi sağlıyor. Basit bir çıktı görebilesiniz diye bir adet boş "Home Page" tasarladım. http://canburak.googlepages.com/

Görüşler

0
cbc
Sanırım servis "yeni" olduğundan dolayı 404 görüp duruyorum. Ctrl-Shift reload yapınca geliyor.
0
cbc
Dosya yollama kısmını şahane yapmışlar. Tam bir ajax gösterisi!
0
Zebani
ilginç. sanırım burada da bir adım önde olucak. :)
0
akif_sever
üyeyim giriyorum ama hep bu uyarıyı veriyor

Google Page Creator is having a little trouble right now.

This is not because of anything you did; it's just a little hiccup in our system that will hopefully go away soon. We apologize for the inconvenience, and recommend you try reloading this page.

0
ttk
Uydur kaydır da olsa bir blog'um vardı Google'da, kullanıcı adımı değiştirdim. Sonra Blog'a giriş yapamaz oldum. Verdiği mesaja göre müyendizlere bildirecekti hatayı da düzeltilecekti, bekleyemedim, taşındım :)
0
etguler
Her zamanki gibi:
Thank you for your interest in Google Page Creator! Google Page Creator has experienced extremely strong demand, and, as a result, we have temporarily limited the number of new signups as we increase capacity. In the meantime, please submit your email address and we will notify you as soon as we are ready to add new accounts. Thank you for your patience.

Alıştık artık...
0
met150
güzel ben bir türlü anlamadım nasıl yapacam bunu bir anlatırsanızı seviniriz
0
feran
Anlaşılan, yapacak pek bir şey yok-şimdilik! Bunu anlamanız yeterli:)
0
akif_sever
http://akifsever.googlepages.com daha yeni. sade ve hızlı. çok iyi bir site yapılabilmesi için 100 mb alan yeterli olabilir. reklam yok. daha ne olsun. teşekürler google. http://akifsever.googlepages.com
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Sizi İş Görüşmesine Çağırırsa

FZ

Google sizi iş görüşmesine çağırırsa ne olur? Yurtdışından sizi arayan deneyimli Google yazılım mühendisleri 1-1.5 saatlik görüşmeler boyunca neler sorarlar? Bilmece bulmaca türü şeyler mi yoksa yazılım ile ilgili teknik sorular mi?

Merak edenler için benim başıma gelmiş bir vakadan birkaç küçük örnek:

Google Dünya Linux'da

embryo_cs

Uzun zamandır Google'ın "Dünya"'sına Mac OS X veya ms~ ile bakmak zorunda kalanlar artık kendi linux masaüstlerinde Google'ın Beta (Version 4) "Dünya"'sını görebilecekler.

Quaero, Avrupalı Arama Motoru!

turkix

DigitalMediaAsia'daki habere göre, Jacques Chirac'ın, Quaero adında Google ve Yahoo'ya rakip olacak Avrupalı yeni bir arama motoru geliştirilmesi konusunda Thomson, Deutsche Telekom ve France Telecom gibi şirketlerle temasları varmış. Jacques Chirac'ın Google'a açtığı ilk savaş değil bu; daha önce de Google Library projesini davalık etmişti.

Her kuruma bir GMail

cbc

GMail'den bir süredir kendi alan adınızı kullanarak e-posta yollayabiliyorduk. Artık GMail ile kendi alan adımız için e-posta da toplayabileceğiz.

Google Moon!

parsifal

Eskiden Google Earth vardı. Artık bir de Google Moon var. Kısıtlı bir bölgeyi göstersede bu sefer beta değil!