Google Earth Flight Simulator

0
nehuse
Google GEarth'e koyduğu gizli yumurta ile microsof'tun flight simulatorüne rakip çıkardı.

Şu adreste anlatıldığına göre Ctrl+Alt+A tuş kombinasyonu ile açığa çıkan Google Flight simulator F-16 ve Sr-22 gibi iki uçakla dünya üzerinde uçmanızı sağlıyor.
Kullanıcıların uçuş deneyimlerini kaydettikleri videolara şuradan ulaşabilirsiniz.

Görüşler

0
sosgezbir
Ben yaptım olmuyor.???
0
rafet
Ben de oldu, ucagi kullanamadim.
0
nehuse
dil seçeneğininde ingilizce olması ve en son sürümü kurmanız lazım..
0
urxalit
Bir an Sky'a geçip tekrar Earth'e geçiyorsunuz, Ctrl-A, Ctr-Alt-A, Ctrl-Win-A tuşlarından biriyle aktif oluyor. Fare ile ekrana tıklayıp imleci + haline getirirseniz uçağı yönetmesi daha kolay olabilir.
0
OBA
süper bişeymiş en yakın zamanda deniyeceğim
0
scarlet_5
Eğer Ctrl+Alt+A tuşlarına bastıktan sonra simulator başlamıyorsa Bu sayfada bulacağınız registry dosyasını kaydedip çalıştırın. Daha sonra Google earth tools menüsüne, enter flight simulator öğesine tıklayarak ya da Ctrl+Alt+A tuşlarına basarak simulasyonu başlatabilirsiniz.
0
scarlet_5
Eğer Ctrl+Alt+A tuşlarına bastıktan sonra simulator başlamıyorsa bu sayfadaki bulacağınız registry dosyasını kaydedip çalıştırın. Daha sonra Google earth tools menüsüne, enter flight simulator öğesine tıklayarak ya da Ctrl+Alt+A tuşlarına basarak simulasyonu başlatabilirsiniz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

to google

anonim

Google sözcüğü İngilizce sözlüğe girdi.

Main Entry: goo·gle
Pronunciation: 'gü-g&l
Function: transitive verb
Inflected Form(s): goo·gled; goo·gling /-g(&-) li[ng]/
Usage: often capitalized
Etymology: Google, trademark for a search engine
: to use the Google search engine to obtain information about (as a person) on the World Wide Web

Kaynak: Ntvmsnbc
Sözlük: Webster

Google'da çalışmak için ne yapmalı?

FZ

Hiç köpek gezdirerek para kazandınız mı? Yalnız mı yoksa grupla mı çalışmayı tercih ediyorsunuz? Herhangi bir konuda dünya rekorunuz var mı? Doğru cevaplar size Google'da bir iş sağlayabilir.

'Kaliteli ve zeki' elemanlar çalıştıran arama motoru Google, seçeneklerini genişletti. Artık kitap yazan veya kendi kulübünü kuran insanlarla çalışmayı seçiyor. Google'ın hızla gelişen arama ve reklam bölümleri için daha fazla mühendis ve satış temsilcisine ihtiyaç var. Bu yüzden her ay eline ulaşan 100 bin başvurudan en pırıltılıları seçebilmek için otomatik bir yol başlattı. Başvuranların doldurduğu ayrıntılı online ankette, adayların davranış, kişilik özellikleri ve hayatı araştırılıyor.

Google Türkiye adam arıyor!

sundance

Haydi bakalım arkadaşlar, var mı Google Türkiye'de çalışmak isteyen?

Google'dan güvenli iletişim için yeni bir adım: Anahtar Şeffaflığı Sistemi

tongucyumruk

Tam da WhatsApp'ın kullanıcıların şifreleme anahtarlarını değiştirmesinin bir güvenlik açığı oluşturup oluşturmadığının tartışıldığı şu günlerde Google sanki önceden durumun kokusunu almış gibi kullanıcıların anahtarlarını ve anahtar geçmişlerini doğrulamayı sağlayacak Anahtar Şeffaflığı (Key Transparency) aracını duyurdu.

Anahtar Şeffaflığı sunucu/istemci modeli ile çalışan bir anahtar...

2GB+ : Gmail rakiplerine meydan okudu

xelon

Gmail halihazırda 1GB olan e-posta alanını ikiye katladı. Yahoo Inc. 'inde kısa zaman içinde 1GB'ye transfer olacağı düşünülürse e-posta şirketleri arasındaki rekabet iyice kızışacağa benziyor.