Google Earth Flight Simulator

0
nehuse
Google GEarth'e koyduğu gizli yumurta ile microsof'tun flight simulatorüne rakip çıkardı.

Şu adreste anlatıldığına göre Ctrl+Alt+A tuş kombinasyonu ile açığa çıkan Google Flight simulator F-16 ve Sr-22 gibi iki uçakla dünya üzerinde uçmanızı sağlıyor.
Kullanıcıların uçuş deneyimlerini kaydettikleri videolara şuradan ulaşabilirsiniz.

Görüşler

0
sosgezbir
Ben yaptım olmuyor.???
0
rafet
Ben de oldu, ucagi kullanamadim.
0
nehuse
dil seçeneğininde ingilizce olması ve en son sürümü kurmanız lazım..
0
urxalit
Bir an Sky'a geçip tekrar Earth'e geçiyorsunuz, Ctrl-A, Ctr-Alt-A, Ctrl-Win-A tuşlarından biriyle aktif oluyor. Fare ile ekrana tıklayıp imleci + haline getirirseniz uçağı yönetmesi daha kolay olabilir.
0
OBA
süper bişeymiş en yakın zamanda deniyeceğim
0
scarlet_5
Eğer Ctrl+Alt+A tuşlarına bastıktan sonra simulator başlamıyorsa Bu sayfada bulacağınız registry dosyasını kaydedip çalıştırın. Daha sonra Google earth tools menüsüne, enter flight simulator öğesine tıklayarak ya da Ctrl+Alt+A tuşlarına basarak simulasyonu başlatabilirsiniz.
0
scarlet_5
Eğer Ctrl+Alt+A tuşlarına bastıktan sonra simulator başlamıyorsa bu sayfadaki bulacağınız registry dosyasını kaydedip çalıştırın. Daha sonra Google earth tools menüsüne, enter flight simulator öğesine tıklayarak ya da Ctrl+Alt+A tuşlarına basarak simulasyonu başlatabilirsiniz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Web Toolkit (GWT)

Skeleton

Google Maps ve Gmail gibi AJAX uygulamalarının kolay bir şekilde geliştirilmesini amaçlayan ve bir Java yazılım geliştirme ortamı sağlayan Google Web Toolkit (GWT) duyuruldu. Yahoo'nun YUI'sine karşılık atılmış bir adım olsa gerek.

Bitirme Tezi ve Google Master Plan

meddah

Ozan Halıcı ve Jürgen Mayer'in yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendikleri, bitirme tezi için hazırlanmış kısa filmlerinde "what barry says" ve "the google story"den ilham aldıklarından söz ediyorlar.

Filmin resmi sitesine buradan erişebilirsiniz.

Ve Google Chromium OS huzurlarınızda

anonim

Google merakla beklenen işletim sistemi Chromium OS'un geliştirme sürümünü duyurdu. Geliştirme sürümü sitesinden indirilip derlenebilir.

Google'dan hareketin kralı: Native Client

sundance

Gün geçmiyor ki, yeni bir Google enteresanlığı ile karşılaşmayalım.

Google'ın temel hedeflerinden bir tanesinin bütün içeriği Web'e taşımak ve bilgisayar kullanımının Internet'ten mümkün olduğu kadar ayrılamaz bir şey olmasını sağlamak olduğu artık hepimizin malumu.

Yok Google işletim sistemi yazacaktan, aslına bakarsanız tarayıcısı kendine özgü bir sanal işletim sistemi tartışmalarına kadar, önümüzde yeni bir çığır açacak icatları Native Client.

BSA nedir ?

anonim

"BSA nedir" Google da aratıldığında ilk sıradaki bağlantıda EMO (Elektrik Mühendisleri Odası) sitesinde Ethem DERMAN tarafından yayınlanmış bir makale bulunmakta. Çok çarpıcı. Kesinlikle okunmalı.

Adres: http://e-dergi.emo.org.tr