Google Çekleri

0
butch

Görüşler

0
tongucyumruk
Knuth bugüne kadar dünyayı ele geçiremediğine göre (üstelik çeklerinin değeri daha fazla) bir yerlerde çok stratejik bir hata yapıyor olmalı!
0
FZ
Google sürümden kazanıyr :-P
0
FZ
0
darkhunter
Umbrella Corporation geldi aklıma...
0
librid
Abi kusura bakmayın ama bu adamlar daha iyi mizah yapıyor...
0
Geryon
Süper bi blog, ben bunu nası daha önce bulmamışım diye hayıflandım doğrusu
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

3. Nesil Windows Media

elrond

Microsoft, multimedia içeriklerine yeni bir boyut getirdiği yeni Windows Media teknolojisi "Corona" yı duyurdu.
Bu sefer olaya biraz server tarafından bakalım. (DivX' de son kullanıcı tarafından bakmıştık)

Windows 2000 server'da olan "Windows Media Services" daha gelişmiş olarak Windows.NET Server Beta 3 ya da Build 3604'te de mevcut bulunuyor. Beta sürümü için oldukça stabil bile sayılabilir. Tabiki BBC Live Windows.NET üzerine taşınmadı ve onbinlerce bağlantı denenmedi. O yüzden gerçekten stabil mi bilemem.

MS Windows´tan GNU/Linux´a Geçenlere `Rusya´dan Sevgilerle´

FZ

Daha önce FM bünyesinde bazı çalışmalarımız olmuştu hangi amaç için hangi programı kullanalım falan gibisinden. Son aldığımız haberlere göre ise bir grup Rus bilgisayarcı oturmuşlar ve mükemmel bir sayfa hazırlamışlar. Eğer siz de doğru yolu bulup Windows ortamlarından Linux´a geçmeyi düşünüyor ve fakat `yaw hani Windows ortamında video editing için şunu kullanıyordum, FTP istemcisi olarak bunu, editör olarak falancayı, IP telephony için filancayı, acep bunların GNU/Linux muadilleri, kalburüstü alternatifleri nedir, ne değildir?´ gibi cümleler kuruyorsanız hemen şu güzel sayfaya bakıyorsunuz ve huzura eriyorsunuz.

Tüm özgür yazılım kullanıcılarına Rusya´dan sevgilerle ;-)

Fazlamesai Linux ;-)

butch

Sanırım başlık sizi oldukça meraklandırdı. Acaba bu adamlar gizliden gizliye bir Linux dağıtımı mı hazırladı diye. Cevap hayır. Ama aramızda konuşurken acaba böyle birşey yapabilir miyiz diye heyecanlanıverdik birdenbire. Sonra dedik kendi kendimize; aslında oldukça büyük bir ekibiz, yaklaşık 500 kişi. Hepberaber girişsek mi bir Fazlamesai Linux hazırlamaya???. Hem de en delikanlısından.
"Niye" ya da "Nasıl" ları tartışalım hadi...

FM'e öner: Twitter bağlantısı

auselen

FM'in bir twitter hesabı olsa ve yayınlanan yazılar başlık, meta, özet vs olarak oradan duyurulsa. Ben kendim twitter kullanmıyorum ama görülebilirlik için daha kolay olabilir.

Belki fm.net'de bahisler geçebilir.

Bir de FM'in bir meta kısmı olsa da böyle konular konuşulup tartışılsa sevinirim.

Hakia'dan Sonra Tanbul

anonim

Türk arama motorları zincirinin en son halkası, Tanbul. İlk defa yabancı bir sitede gördüğüm Tanbul'u bu sefer de eHub'da görünce Türkiye'de de duyurmak istedim. Ancak Tanbul Hakia gibi arkasında milyon dolarlar olan hırslı bir proje değil; daha çok Turkix'den tanıdığımız Emre Sokullu'nun hobi amaçlı, henüz konsept aşamasındaki bir araştırma projesi. Tanbul'un ABD'den patentli teknolojisinin -pek de ipucu vermeyen- bir özetini şu adresten bulmak mümkün.