Google... Bu sefer hesap tablosu uygulaması ile...

0
ersin2k
Sonunda beklenen oldu. Şu anda Beta aşamasında olmakla beraber artık Excel'e online bir rakip daha var.

labs.google.com adresinden Google Spreadsheets'i seçerek davetiye isteyebilirsiniz.

Görüşler

0
cbc
3-5 ekran görüntüsü ekledim.
google spreadsheet
0
onurgu
ben denemeye çalıştım fakat benim bilgisayarda çok çok yavaş çalıştı. ubuntu üzerinde firefox son sürüm kullanıyorum, işlemci p4 1.6. herhalde ajax uygulaması olmasından kaynaklanan bir şey. artık web uygulamalarında da sorun yaşayacağım gibi görünüyor. :(
0
mbayer
Dön dolaş yine başa dön :)) Bilgisayar dünyası ne garip, önce server'lar vardı (mainframe) sonra kişisel bilgisayarların çıkmasıyla devrim yaşandı.. Sonra yine yavaş-yavaş başa dönüyoruz. Artık mainframe türü makinalarda dummyterminal'lere döneceğiz bu gidişle. Excel'imiz orada çalışacak. Pc'lerimiz sadece birer ekran olacak galiba :( boşa mı çabalıyoruz. Yaz geldi, tabiatı solusak daha iyi galiba, hayat geçiyor...
0
anonim
Lakin google labs'in bu uygulamayi duyurdugu tarie de dikkat cekmek isterim "6/6/06" kisaca 666 :) Acaba Google birseyler mi ifade etmek istiyor nedir :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Gmail Türkçe Konuşuyor

anonim

Gmail de artık Türkçe desteği vermeye başladı. Ayarlar bölümünden dilinizi Türkçe olarak seçebilirsiniz.

`Google Code Search´ Hacker'ların İşini Kolaylaştırıyor

Guardian

networkworld.com 'daki haberde Google'ın kasıtsız olarak hacker'lara yeni bir araç sunduğu belirtiliyor.

Gmail'den Kendi Mail Adresinizle Limitsiz Mail Adresleri

codeumut

Bir blog sitesinde okuduğum bir yazıya göre herkesin işine yarayacak bir Gmail marifeti.

Kendi Gmail adresinizin ardına artı işareti (+) ekleyip istediğiniz yeni mail adresleri oluşturabilir (kullaniciADI+neYazarsan@gmail.com gibi) ve bu mail adreslerini kullanacağınız filtreleme özelliği ile istediğiniz etiketle görebilirsiniz.
Yazıda belirtilen gerçek yaşam örneklerinde, özellikle üye olduğunuz sitelerin mail adresinizi spam cilere verip vermediğinin anlaşılması ve mail gruplarından gelen maillerin tek bir yerde toplanıp bir kerede bakabilme gibi yerlere işaret edilmiş.

Google Talk!

goktan

Bir süredir beklenen oldu ve sonunda Google yeni IM servisini "tabiki" beta olarak kullanıma açtı.

Google'a kopya haber davası

Soulblighter

Fransız haber ajansı AFP, kendi haberlerini telif hakkı ödemeden internette yayınladığı iddiasıyla Google News'a dava açtı.

Washington'da açılan davada AFP, Google'dan 17.5 milyon dolar tazminat talep ediyor. İnternette haber dolaşımının önüne hukuki engeller koyması beklenen davanın, gelecekte telifli haberlerin korunmasına yönelik yeni şartlar getireceği düşünülüyor.