Google Android İşletim Sistemi Kullanan Telefon Prototipleri Çıktı

0
anonim

Görüşler

0
AsH
Açıkcası elimdeki HP iPaq cihaza kurup kullanmayı isterdim. Kurulabilir uyumlu sürümleri çıkarsa şık olur :)
0
AsH
Henüz detaylarına bakmadım ancak tahmin ediyorum ki hali hazırda gtalk ile beraber gelecektir :) GPS için de Google Earth entegrasyonu yaparlar herhalde.
0
nehuse

Gd 55 telefonumu inatla değiştirmiyorum değiştirmemi sağlayacak tek seçenek android ile çalışan bir telefon olabilir :)
0
erika
Ben açıkçası Android'in kısa süre sonra Mini Tablet dizüstülerde ve TV'lerde de boy göstermesini bekliyorum. Google işletim sistemi konusuna elini attı. Artık bu işin sonunu görmek gerek ama bence Microsoft ve Apple'ı karanlık günler bekliyor... :) Zaten Microsoft yana yakıla Yahoo'yu alıp gemiyi batmaktan kurtarmak istiyor. Boşuna değil.
0
bbuurraakk
Bence Bu Google İşletim Sisteminin Bir Adımı Yakında Google İşletim Sistemide Gelecek Tabiki... Beni Bu Bile Heyecanlandırdı :)
0
erika
Neticede Nokia'da bu segmente girmişti ve şu anda laptoplarla aynı kategoride anılmaya başlandı. Nokia N800 ve N810 tabletler şu anda notebook kategorisinde en çok satanlardan birisi... Yani notebookların işlevlerine sahip olarak anılıyorlar...

http://www.amazon.com/gp/bestsellers/electronics/565108/ref=pd_ts_e_nav
0
admin
Android'in en güzel özelliği tabii ki açık kaynak kodlu olması :) ve tabiki linux tabanlı. Ayrıca tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
0
admin
Özür dilerim arkadaşlar link çıkmamış:
http://www.youtube.com/watch?v=1FJHYqE0RDg
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Şirket Portalleri İçin Yeni Alternatif

anonim

Google geçen yıl JotSpot'u satın almıştı. Şu anda bunu ürün olarak portföyüne ekledi. Ürünün adı ise "Google Sites". Amaç Microsoft Sharepoint, Lotus Collaboration Suite, SAP Portal, Oracle Portal gibi kurumsal portal yazılımlarına alternatif olmak. Google her konuda iddialı olduğunu bu konuda şampiyonluğa oynamak istiyor.

Google'dan hareketin kralı: Native Client

sundance

Gün geçmiyor ki, yeni bir Google enteresanlığı ile karşılaşmayalım.

Google'ın temel hedeflerinden bir tanesinin bütün içeriği Web'e taşımak ve bilgisayar kullanımının Internet'ten mümkün olduğu kadar ayrılamaz bir şey olmasını sağlamak olduğu artık hepimizin malumu.

Yok Google işletim sistemi yazacaktan, aslına bakarsanız tarayıcısı kendine özgü bir sanal işletim sistemi tartışmalarına kadar, önümüzde yeni bir çığır açacak icatları Native Client.

Google Video Arama

mgulcemal

Google kurucularından Larry Page pazartesi günü San Francisco da yaptığı bir açıklamada video arama kısmını başlattıklarını duyurmuş.

Şu anda beta yayınında olan siyete video.google.com adresinden ulaşılabiliyor.

e daha ne olsun...

Progressive Web App Dünyasına Giriş: Manifest

butch

Progressive Web App (PWA), Google'ın günümüz web uygulamalarının iyi birer mobil uygulamaya dönüşebilmesi için önerdiği özellikler çerçevesinde ortaya çıkan bir kavram. Tarihsel olarak Responsive Web'den sonra ortaya çıkan gelişme olarak anılacak ve görünen o ki web dünyasında bir büyük değişime daha tanıklık etmemize sebep olacak.

Bir PWA'nın temelde sahip olması gereken özellikler...

Google ile Bloglar da Aranacak

melitical

Google blogların aranmasını sağlayan bir hizmet başlatıyor. Bu şekilde, sadece google 'ın sahibi olduğu blogger.com 'a kayıtlı bloglar değil, internetteki tüm bloglar aranabilecek. Şimdilik sadece haziran 2005 sonrası gönderilenler kayıt edilebiliyor fakat bloglardaki daha eski yazılarında sisteme kayıt edilmeye çalışıldığı google tarafından bildirildi. Bu hizmet sayesinde bloglardaki spesifik yazılara da ulaşılabilecek.
news.bbc.co.uk