Google Android İşletim Sistemi Kullanan Telefon Prototipleri Çıktı

0
anonim

Görüşler

0
AsH
Açıkcası elimdeki HP iPaq cihaza kurup kullanmayı isterdim. Kurulabilir uyumlu sürümleri çıkarsa şık olur :)
0
AsH
Henüz detaylarına bakmadım ancak tahmin ediyorum ki hali hazırda gtalk ile beraber gelecektir :) GPS için de Google Earth entegrasyonu yaparlar herhalde.
0
nehuse

Gd 55 telefonumu inatla değiştirmiyorum değiştirmemi sağlayacak tek seçenek android ile çalışan bir telefon olabilir :)
0
erika
Ben açıkçası Android'in kısa süre sonra Mini Tablet dizüstülerde ve TV'lerde de boy göstermesini bekliyorum. Google işletim sistemi konusuna elini attı. Artık bu işin sonunu görmek gerek ama bence Microsoft ve Apple'ı karanlık günler bekliyor... :) Zaten Microsoft yana yakıla Yahoo'yu alıp gemiyi batmaktan kurtarmak istiyor. Boşuna değil.
0
bbuurraakk
Bence Bu Google İşletim Sisteminin Bir Adımı Yakında Google İşletim Sistemide Gelecek Tabiki... Beni Bu Bile Heyecanlandırdı :)
0
erika
Neticede Nokia'da bu segmente girmişti ve şu anda laptoplarla aynı kategoride anılmaya başlandı. Nokia N800 ve N810 tabletler şu anda notebook kategorisinde en çok satanlardan birisi... Yani notebookların işlevlerine sahip olarak anılıyorlar...

http://www.amazon.com/gp/bestsellers/electronics/565108/ref=pd_ts_e_nav
0
admin
Android'in en güzel özelliği tabii ki açık kaynak kodlu olması :) ve tabiki linux tabanlı. Ayrıca tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
0
admin
Özür dilerim arkadaşlar link çıkmamış:
http://www.youtube.com/watch?v=1FJHYqE0RDg
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google'da çalışmak için ne yapmalı?

FZ

Hiç köpek gezdirerek para kazandınız mı? Yalnız mı yoksa grupla mı çalışmayı tercih ediyorsunuz? Herhangi bir konuda dünya rekorunuz var mı? Doğru cevaplar size Google'da bir iş sağlayabilir.

'Kaliteli ve zeki' elemanlar çalıştıran arama motoru Google, seçeneklerini genişletti. Artık kitap yazan veya kendi kulübünü kuran insanlarla çalışmayı seçiyor. Google'ın hızla gelişen arama ve reklam bölümleri için daha fazla mühendis ve satış temsilcisine ihtiyaç var. Bu yüzden her ay eline ulaşan 100 bin başvurudan en pırıltılıları seçebilmek için otomatik bir yol başlattı. Başvuranların doldurduğu ayrıntılı online ankette, adayların davranış, kişilik özellikleri ve hayatı araştırılıyor.

Google'dan Web Tarayıcı

anonim

Google Chrome adında bir web tarayıcıyı piyasaya sürmeye hazırlandığını dün resmi blog sitesinden duyurdu... ilgili linkler http://googleblog.blogspot.com/2008/09/fresh-take-on-browser.html http://www.bildirgec.org/yazi/google-web-tarayicisi-google-chrome-1 http://blogoscoped.com/archive/2008-09-02-n72.html

Quaero, Avrupalı Arama Motoru!

turkix

DigitalMediaAsia'daki habere göre, Jacques Chirac'ın, Quaero adında Google ve Yahoo'ya rakip olacak Avrupalı yeni bir arama motoru geliştirilmesi konusunda Thomson, Deutsche Telekom ve France Telecom gibi şirketlerle temasları varmış. Jacques Chirac'ın Google'a açtığı ilk savaş değil bu; daha önce de Google Library projesini davalık etmişti.

Google Calendar

anonim

Yine bir google haberi, biliyorum hepiniz benim gibi sıkıldınız ama adamlar durmuyor ne yapabiliriz, google calendar, ilk intiba gayet iyi, ilerde bunun API'lerini açıp bizi çok zahmetten kurtabilirler belki...

Google Code

Soulblighter

Google, Google ile ilgili yazılım geliştirmek isteyen geliştiriciler için yeni bir portalı devreye soktu: Google Code. Google'ın bu yeni portalında Google uygulamalarının API'lerini ve yeni geliştirilmiş açık kaynak kodlu yazılımları bulabilirsiniz.